Sivut

3.9.2016

BT - 16 X JATKA SYYSLAUSETTA

Moikka kaikille! Aika on tuntunut kuluvan aivan hurjan nopeasti viime aikoina ja nyt ollaankin jo syyskuun ekassa lauantaissa - ja sehän taas tarkoittaa, että on meidän blogitiimin yhteispostauksen aika. Tällä kertaa jatkamme syksyyn liittyviä lauseita ja jaamme näin fiiliksiämme tulevasta (vai pitäisikö sanoa jo alkaneesta) vuodenajasta.


Syksyltä odotan... avoimessa yliopistossa opiskelua (ensi viikon keskiviikkona vihdoin alkaa!), syyslomaa jolle on jo muutama kiva suunnitelma ja niitä iltoja kun on aikaa hiukan rentoutua, juoda teetä ja tehdä jotain special-iltapalaa ja vaikkapa lukea blogeja tai katsoa jotain ohjelmaa/leffaa.
Syksyssä jännittää... biologian lähestyvät kirjoitukset ja se, saanko mun arvosanaa nostettua.
Syksyssä parasta on... kauniit värit lehdissä, omenat omista puista ja se sellainen uuden alun tuntu.
Hankalinta syksyssä... on ainakin parin viime vuoden aikana ollut kaikkien menojen yhteensovittelu: miten saisi koulun ja harrastukset sekä vapaa-ajan sellaiseen sopivaan balanssiin!
Syksyssä inhottavinta on... pimeys ja se jos on kovin sateista.


Syksyllä aion... oppia uusia asioita, kuvata kameraan paljon syksyisiä kuvia ja yrittää olla stressaamatta liikaa.
Joka syksy minä... haravoin vähintään kerran. Se on jotenkin todella terapeuttista puuhaa :D
Joka syksy täytyy ainakin kerran... manata valoisan ajan lyhenemistä, vaikkei sille mitään voi.
Syksyyn kuuluu ehdottomasti... uudet jutut, kuumat juomat ja iltojen pimeneminen.


Paras syysvinkki... on se, että älä koskaan lähde kotoa ilman sadetakkia tai sateenvarjoa.
Syystunnelmaan pääsen... katselemalla edellisten vuosien syyskuvia.
Koulun/opiskelujen suhteen... olen toistaiseksi vain innoissani, mutta myös hieman stressaantunut vaikkei opiskelu ole edes varsinaisesti alkanut. Tämä taas johtuu siitä, että avoimen yliopiston opiskelijoille tuntuu tulevan todella vähän infoa ja erilaisten asioiden selvittely, sähköpostien lähettely sinne sun tänne ja epätietoisuudessa oleminen kiristää ajoittain hermoja. No mutta eiköhän tämä tästä lähde sujumaan!
Suosikkini syyspukeutmisessa... on nahkatakki! Sopii melkein kaiken kanssa ja suojaa sopivasti syystuulilta.


Viime syksynä minä... tein Oonan kanssa minireissun Helsinkiin. Lisää siitä täällä ja täällä.
Lapsena pidin syksyssä... ainakin omenoista ja haravoimisesta.
Paras syksymuistoni on... viime syksyn Helsinkireissu, tai no se menee kyllä ainakin top kolmoseen. Mutta onhan sitä vaikka mitä ihania muistoja tämän blogin perustamisesta erilaisiin syyslomareissuihin.

Muistakaahan käydä tsekkaamassa myös muiden tyttöjen postaukset! Ja kertokaa ihmeessä kommentilla millä mielin te valmistaudutte syksyn tuloon? : Jenny

Jenna Sini / Krista / Anniina / Heli Jonna / Paula /

8 kommenttia :

 1. Tsemppiä sulle avoimiin opintoihin! Se on kyllä totta, että tosi vähän mistään saa infoa niihin liittyen - mutta eiköhän ne asiat selvene sitten kun kurssit alkaa. Multakin voi sit aina kysyä, jos tulee jotain sellaista yleistä mieleen :)

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo toi on kyllä totta että moni juttu selviää varmaan sitten kun kurssit alkaa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia sullakin tässä syyspostauksessa! :-)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 3. Joo oon ihan samaa mieltä tosta, että meille avoimen opiskelijoille on anettu TODELLA vähän infoa mistään. Mä on vieläkin ihan pihalla kaikesta, vaikka mulla opinnot ovat jo alkaneet :D Asiat varmastikin selviävät, mutta mä en tykkää elää epätietoisuudessa.. :/ Toivottavasti bilsa menee hyvin, ja tsemppiä sulle avoimessa opiskeluun!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä, samoin sulle! Mulla on kyllä toi ihan sama et vaikka tiedostaa sen et ne asiat luultavasti kuukauden tai parin sisällä selviää asiassa kuin asiassa niin silti on aina vähän sellainen inhottava fiilis kun ei oikein tiedä mitä on tekemässä...

   Poista
 4. Joo tuo menojen yhteensovittaminen on kyllä hankalaa. Saa nähdä, kuinka mäkin saan kaiken tehtyä, kun pitäisi itsenäisesti jaksaa opiskella niin paljon ja huvittaa osallistua kaikkeen järjestötoimintaan yms. :D Tsemiä kovasti opiskelun alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullekin tsempeistä :) Tuo on kyllä ainakin mulla joka syksyn ongelma et miten ne kaikki menot ja vapaa-ajan sais sillein sopivasti balanssiin. Varsinkin nyt on vielä normaalia enemmän tarvetta ajankäytön suunnittelulle, koska tää kahden kaupungin välillä ravaaminen ja uus koulu yms. Mutta eiköhän tässä sit jossain kohtaa muodostu edes jotenkin järkevä rytmi tähän kaikkeen itse kullekin ;)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!