Sivut

14.4.2018

KUULUMISIA KIIREEN KESKELTÄ

Moii ja ihanaa lauantaita kaikille! Toivottavasti teidän päivä on kulunut vähän rentouttavammissa tunnelmissa kuin mun, sillä ihanasta aurinkoisen keväisestä säästä huolimatta täällä aherretaan kirjoituspöydän ääressä koulutehtävien ja töiden hakemisen parissa. Ehdin sentään välissä käydä lenkkeilemässä ja pitämässä ansaitun tauon. Musta tuntuu, että silloin harvoin kun nykyään blogipostausta kirjoittelen, puhun vain siitä, miten kiire mulla on. Tämäkään postaus ei ole poikkeus sääntöön... Mulle kuuluu hyvää, mutta edelleen viikosta toiseen juoksen paikasta toiseen, siirryn aina yhden tehtävän valmiiksi saatuani toiseen ja aina yhden työhakemuksen lähetettyäni listalla on vielä vähintään se pari paikkaa, joihin voisi soitella tai jotka vaativat videon tekoa tai ylipäänsä jotain toimenpiteitä. Yritän ja oon yrittänyt lohduttautua sillä, että toukokuun alkupuolella tilanne helpottaa. Ollakseni rehellinen itselleni ja teille, mun pitää kuitenkin myöntää, että mun jaksaminen alkaa olla vähissä. Vertaistuki on se paras tuki, ja tässäkin tilanteessa pelkkä tieto siitä, miten monilla muilla on sama tilanne, saa pienen huokauksen purkautumaan huulilta. En ole yksin.


Paljon kivojakin asioita on silti edessä. Ensi viikonloppuna meidän valmennuspäivätiimin työ huipentuu kahden valmennuspäivän järkkäämiseen. Mun pitäisi saada uudet kuulolaitteet noin viikon päästä (toivon niin, että ne ois hyvät!!). Huhtikuun 24. päivä ohjelmassa on WappuMättöRundi eli toisin sanoen lähdetään kaveriporukalla kiertelemään Tampereen kahviloita keräten leimoja ja "arvonimiä". Kahvilakierroksen jälkeisenä päivänä onkin sitten luvassa jo vapun juhlintaa, sillä suunnataan monien muiden opiskelijoiden tavoin Särkänniemeen huvittelemaan! Kesäkuukin alkaa juhlien merkeissä, sillä pikkusiskoni painaa valkolakin päähänsä.


Millainen elämäntilanne teillä on just nyt? Arvelen, että sieltä taitaa löytyä muutama muukin kiireen tunteeseen samaistuva... Jos teillä on muuten jotain postaustoiveita mielessä, niin sellaisia ottaisin ilolla vastaan! Sitten toukokuun puolivälin aikoihin kun viimeistään pitäisi olla aikaa taas panostaa vähän enemmän rakkaaseen blogiharrastukseen. 💜: Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }