Sivut

24.6.2014

HISTORIALLINEN TAPAUS

Tänään sattu sellanen historiallinen tapaus et oltiin siskon kaa leffassa! Ei olla siis yhessä oltu pitkiin aikoihin, ainakaan kahdestaan... Meillä on aina vähän se ongelma et halutaan kattoo ihan eri leffoja; sisko jotain komediaa/kevyttä hömppää ja mä taas kaipaisin vähän jotain jännitystä tai oikeastaan mä vaadin sitä jännitystä tai et siinä leffassa tapahtuu edes jotaki. Kyllä mä ehkä jotain komediaaki voin kattoa mut sen pitää sit olla hyvä komedia, sellanen et mä oikeesti nauran!



Oltiin siis kattomassa toi Maleficent ~ Pahatar ja yllätyin kyllä positiivisesti. Ainoo juttu mikä mua jäi silleen häiritsemään oli joidenkin henkilöiden vähäinen/pintapuolinen esiintyminen. Esimerkiks elokuvan kuningatarta näytettiin ihan pari kertaa, joten hahmosta ei saanut oikein muodostettua mitään käsitystä. Leffa kertoo tarkemmin sanottuna siis Prinsessa Ruususesta tutun Pahattaren taustasta ja siitä miksi hän kiroaa Auroran. Pahatar on keiju, joka vihollisten hyökätessä puolustaa urheasti valtakuntaansa, mutta joutuu petoksen uhriksi. Hänen sydämensä muuttuu kovaksi kuin kivi ja hän päättää kostaa. Auroran kasvaessa Pahatar kuitenkin heltyy ja ymmärtää tytön arvon. Pahatar oli siitä jännä hahmo, että välillä sitä ajatteli vihollisena ja välillä ystävänä ja siinä kietoutui silleen jännällä tavalla yhteen se "hyvis" ja "pahis". Vaikkei tästä nyt ihan kaikkien aikojen lempparileffaa tullut niin oli kuitenkin ehdottomasti katsomisen arvoinen!


Muutenkin oli pitkästä aikaa kiva tehä siskon kanssa jotain! Aika usein se menee vaan niin että molemmat on omien kavereidensa kanssa ja sit joskus iltasin tai lomalla tai ylipäänsä joskus kun on aikaa tehdään jotain yhessä. Ja varsinkin kouluaikoina sitä "siskoaikaa" ei yleensä paljoakaan ole. Nyt muuten ihan mielenkiinnosta aattelin kysyä et näytetäänkö me Annin kaa sisaruksilta? Ku usein kuulee just kavereilta ja puoltutuiltaki et "oottepa te samannäkösii!" tai "onks toi se sun sisko?" tai jotain ton tyylistä anyway.

Hyvää tiistai-iltaa teille, murut!: Jenny

2 kommenttia :

  1. Kiva blogi sulla! :) Ja oon kans suunnitellut tuon leffan katsomista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kyllä kattoo, toi oli hyvä leffa :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }