Sivut

29.7.2014

MY DAY ~ MÖKILLÄ

Nyt on vuorossa mun blogihistorian eka my day! Tein tän siis viime lauantaina mut ehdin nyt (vasta) julkasemaan ku eilen oltiin tosiaan Ideaperkissa melkein koko päivä. Oon tässä aatellu et tekisin sit joskus myöhemmin toisen tällasen samalla tyylillä mut jostain päivästä kotona tai koulussa. Mut nyt itse asiaan... ja varoitus vielä et tää on sitten pitkä!

9.52 Herään, tai oikeastaan isä herättää mut. En tiiä yhtään mistä tää johtuu, mut nukun joka tapauksessa aina mökillä paremmin ku kotona.

10.01 Meen saunaan aamupesulle.

10.09 Shortsit jalkaan ja toppi päälle.

10.24 Yritän saada Bloggeria auki nähdäkseni onko tullut kommentteja tai uusia postauksia. Pääsen vain Bloggerin etusivulle. Netti jumittaa täällä lähes aina, joten eipä ollut mikään yllätys.

10.39 Meen vatsa kurnien aamupalapöytään. Oon aina ihmetellyt miten jotkut voi jättää aamupalan syömättä kun itselle se on päivän tärkein ruoka. En jaksa tehdä yhtään mitään jollen saa aamulla edes jotain syötävää ja en vois kuvitellakaan esim. meneväni kouluun ilman aamupalaa.

11.09 Vuorossa on hiustenlaitto, jossa ei kylläkään kauaa mene. Vetäsen hiukset nopeesti nutturalle sillä päivästä on tulossa helteinen ja on inhottavaa jos hiukset on liimautumassa koko ajan kiinni niskaan.

11.40 Päätän ottaa vanhat kuluneet kynsilakat pois ja laittaa uutta tilalle. Mä intoudun jotenki aina kesäsin lakkailemaan kynsiä ku ne lakatut kynnet näyttää niin ihanalta ruskettuneen ihon kaverina.

12.14 Mökin edessä on tukahduttavan kuuma, joten meen rantaan istuskelemaan siinä toivossa et mereltä tulis ees pieni tuulenvire. Haen kuitenkin ensin vähän juotavaa.


12.35 Sisko tulee räpsäsemään musta muutamat kuvat. Huomaan siinä samalla et kameran akku on ihan lopussa ja meen laittamaan sen lataukseen. Siinä samalla vilkasen ne pari kuvaa mitä kamerassa on. Jotenki tuntuu et oon vapautunu hirveesti kun mua kuvataan. Ennen olin aina jotenki jäykkä ja hermostunu, enkä tienny mihin kädet pitäis laittaa jne. Oiskohan bloggauksella jotain osuutta asiaan? ;)

12.56 Osa porukasta lähtee veneilemään ja mökille jää vain minä, äiti ja kummitätini Virpi. Oisin muuten voinu vaikka itsekin lähteä vesille, mutta veneessä ois tullu jo vähän liian ahdasta jos oisin menny. Ja eilen menin polttamaan olkapäänikin, nii ehkä parin tunnin auringonpaiste merellä ei ois tehny niille hyvää.

13.18 Syön vähän suolapähkinöitä ja lakupötkön välipalaksi. (mun välipala ei tosiaankaan sitte aina oo näin epäterveellinen...)

13.31 Aletaan hetken mielijohteesta pelaamaan sulkkista äidin kaa. Vaikka on hirveen kuuma, se jotenki piristää ja on kaiken lisäks ihan älyttömän kivaa!

13.59 Meen rantaan lukemaan Sherlock Holmesia ja pian oonkin jo ajatuksissani Baker Streetillä.



15.09 Veneretkeläiset palaa ja tuun niiden mukana sisälle. Otan akun pois latauksesta ja päätän ottaa uusintayrityksen Bloggerin kanssa. Tällä kertaa mittelö tuottaa mua tyydyttävän tuloksen.

15.48 Onko kahden postauksen lukeminen koskaan kestänyt näin kauaa? No, nyt se on joka tapauksessa tehty.

16.10 Pelailen kännykällä ja oottelen vesi kielellä ruokaa. Meillä on ollu tapana tehä kerran tai kaks kesässä hampurilaisia ja se on kyllä niin herkkuruokaa ettei mitään rajaa!

16.40 Ruokaa, vihdoinkin! :p

17.10 Vuorossa karkkii ja taas vähän Sherlock Holmesia...



18.30 Päätetään lähteä lenkille isän kaa. Ilma on vähän viilentynyt, joten on oikeastaan tosi hyvä lenkkisää.

19.10 Tullaan takasi lenkilt ja jäädään istuskelemaan ulos.

20.05 Sauna kutsuu. Saunominen kuuluu ehdottomasti mun lemppariasioihin sekä kesällä että muuhun aikaan vuodesta. Se on vaan niin rentouttavaa ja mukavaa!

22.17 Tuun saunasta. Tälleen kesäsin uin ja saunon monta tuntii ja se menee joskus jo vähän ylikin :D

22.32 iltapalaa tai yöpalaa tai mite vaa... Otan limpunpalan ku saunomisen ja uimisen jäljiltä on nälkä. Meillä on tänä viikonloppuna myös sipsejä, joten kaivan herkkupussit esiin ja alan syödä. Sipsit on yks mun suurimmista heikkouksista ja sillon kun niitä on tulee helposti syötyä liikaa. Ei meillä silti sipsejäkään kovin usein syödä eli tuskimpa on vaarallista jos joskus tulee vähän ahmittua :p

23.06 nyt on vähä ähky olo... Käyn nopee ulkona ihailemassa maisemia ja jäänki sitte muiden seuraks terassille juttelemaan niitä näitä.

00.16 Meen nukkumaan.



Tässä tää nyt sitten oli. Mitäs tykkäsitte? : Jenny

2 kommenttia :

  1. kiva postaus :3 ja toivottavasti kurkkaat munki blogiin ja liityt lukijaksi :)
    http://riina-manybeautifulreasons.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }