Sivut

24.2.2015

HIIHTOLOMAVIIKKO KUVINA

Mooi! Hiihtolomaviikolla eli toisin sanoen viime viikolla oli niin paljon kivaa tekemistä etten ehtinyt tänne sen kummemmin mitään päivitellä (lukuunottamastta wanhojen postauksia jotka oli jo puolivalmiina luonnoksissa). Nyt palataan siis vielä hiihtolomaviikolle kuvien kera.

1. ekana lomaviikonloppuna tuli käytyä sekä lauantaina että sunnuntaina lenkkeilemässä 2. laskiaispullaa mustikkarahkalla

3. Maanantaina oltiin Oonan kaa lenkillä ja kuvaamassa. Mun kuvat ei oikein onnistunu tai sitten oon vaan liian kriittinen... liikuntaa ainakin tuli! 4. Tiistaina käytiin pankissa hommaamassa mulle pankkikortti ja verkkopankkitunnukset. Sen jälkeen suunnattiin Rossoon ja vitsit toi ruoka oli hyvää!

5. Voiko ostoskeskuksessa näyttää tältä? :O osataan Puuvillassa ainakin nää sisustusjutut 6. keskiviikon shoppailuasua (kuva © Oona) Keskiviikkoon mahtui shoppailun lisäksi myös uintireissu, jolla tuli varmasti kulutettua kaikki pannukakkukalorit :D en muistanut kuinka raskasta uiminen on tai sitten mulla on vaan yksinkertaisesti huono kunto, veikkaan jälkimmäistä...

 7. testattiin Oonan kaa shoppailun jälkeen Puuvillan Pannukakkutalo ja täytyy kyllä sanoo että oli toi herkkua :p kuola valuu jo melkein ton kuvan näkemisestäkin... 8. Paita, jonka kohdalla en osannut päättää ostanko vai enkö. Loppujen lopuks kiikutin sen kuitenkin kassan kautta kotiin ja nyt en kyllä vois olla tyytyväisempi et tein sen!

 9. Perjantaina oltiin Jennan kaa iltalenkillä ja samalla tuli vaihdettua kuulumiset parin viikon ajalta. 10. melkein koko loma meni wanhojen kuvia muokkaillessa ja lähetellessä eri ihmisille ja tässä yks lempparikuva päivältä

 11. Lauantai-iltana oltiin Idan kaa Ässät-Hifk jääkiekkopelissä. Ovilla jaettiin ilmaseks tollasia punaisia lippuja ja heiluteltiinkin niitä sitten aika innokkaasti... 12. pelin lopputulos (aika hyvin valkattu peli kun Ässien tappioputki katkes just tuohon peliin)

 13 & 14 erään lomaillan herkkuja (en suinkaan tykkää sipseistä tai mitään)

Miten teidän hiihtoloma meni vai onko se kenties parhaillaan meneillään? : Jenny

2 kommenttia :

  1. Ompas sulla Jenny kiva blogi! :) Lueskelin tätä tässä jo jonkin aikaa, ja tykkään kyllä. ♥ Muutamana vinkkinä, blogin tausta kannattaa vaihtaa persoonallisempaan eikä tuohon joka on useissa blogeissa. Hyviä taustoja löytyy mm. we♥it hakemalla! Sekä tekstin säätö kuvien kanssa samalle leveydelle tuo yhtenäisyyttä ulkoasuun huomattavasti :) Siihen ohjeet löytyy ihan noilla sanoilla googlettelemalla! Sisältöhän se toki aina tärkein on, ja siittä mä kyllä tykkään ihan hurjan paljon! :)

    ❤:llä Henna/HENNAM.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista ja ennenkaikkea palautteesta! oon aina vähän peukalo keskellä kämmentä näissä ulkoasujutuissa niin tälläset vinkit on ihan kullanarvoisia mulle... ja kiva et tykkäät mun höpötyksistä :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }