Sivut

4.12.2015

KORTTEJA MAAILMALTA OSA 1

Mooi! Tänään on hyvä päivä, sillä pääsin jo 11.15 ja illalla mennään Oonan kaa leffaan katsomaan Matkijanärhi osa 2! Lisäksi kävin opolla ja sen ansiosta tulevaisuudensuunnitelmat selkiytyi aika lailla :) Tän hyvän fiiliksen kunniaksi päätin aloittaa vihdoin tän jo kauan suunnitelmissa olleen postaussarjan, joka kantaa nimeä kortteja maailmalta. Aion siis säännöllisin väliajoin esitellä mun saamia postcrossing-kortteja ja ensimmäisenä vuorossa on pari päivää sitten saapunut tuulimylly-kortti. Niin ja jos sulla ei oo hajuakaan mitä postcrossing on, suosittelen klikkaamaan tästä ja tutustumaan hieman aiheeseen.

saapumispäivä 2.12.2015
matkustanut Suomeen 6 päivää
etäisyys, jonka kortti on matkustanut 1491 km
lähettämismaa: Hollanti

Kortin kirjoittaja lähettää mulle terveisiä Hollannista ja kertoo kuvassa olevan kuuluisia hollantilaisia tuulimyllyjä. Hän toivoo myös mun pitävän kortista ja minähän tosiaan tykkään tästä, yks kivoimmista korteista, mitä oon tässä viime aikoina saanut! :)



Mitä mieltä olitte tästä postaussarjasta, jatkoon vai ei? Pituudesta sanon sen verran, että jatkossa saattaa tulla vähän pidempiäkin tällaisia, mutta teen näitä siis tosiaan ihan sen mukaan minkä verran korttien kirjoittajat on mulle kertoneet. Pidemmittä puheitta hyvää viikonloppua kaikille! : Jenny

4 kommenttia :

  1. Jatkoon, hienoja kortteja on kiva katsella !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! Näitä nähdään siis varmasti jatkossakin :)

      Poista
  2. Itse kanssa oon tuolla postcrossingissa ja saanut ihania kortteja. Tuo tuulimylly on kyllä kaunis kortti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin oot löytänyt tämän harrastuksen! :) ja se on ♥

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }