Sivut

30.8.2016

SUMMER BUCKET LIST - MIKÄ TOTEUTUI, MIKÄ EI?

Tiistaimoikat kaikille! Mun postaustahti on viime aikoina muuttunut vähän harvemmaksi ja epäsäännöllisemmäksi, koska tässä on ollut niin paljon juttuja meneillään ja meille ei ole vielä ehtinyt muodostua täällä Tampereella oikein rytmiä päiviin. Syksy on jo kovaa vauhtia tuloillaan ja mä lasken sen alkaneeksi aina syyskuun 1. päivästä joka on tämän viikon torstai. Siksi nyt taitaa olla korkea aika tsekata miten mun summer bucket listille kävi, mitä tuli toteutettua ja mitä ei? Se selviää än yy tee nyt!


 käy Yyterissä Tämä jäi taas tekemättä!! Oikeastaan syynä oli seuran puute, sillä muutamana lämpimänä päivänä olisi kyllä ollut aikaa.. Kuka tulee mun kanssa ensi kesänä?
 kuvaa vesipisaroita Tämä tuli toteutettua vasta elokuun lopulla, mutta parempihan se myöhään kuin ei milloinkaan...
♥ lue ainakin kymmenen kirjaa Tämä ei toteutunut oikeastaan sen takia, että kun tieto opiskelupaikan saamatta jäämisestä tuli, aloin hetimmiten lukea biologiaa syksyn ylppäreihin ja muiden kirjojen lukeminen sitten jäi. Touko-kesäkuun aikana tuli kuitenkin luettua Poika raidallisessa pyjamassa, Kirjavaras sekä Enkelit ja demonit eli ei tässä sentään ihan nollille jääty.
 maista itsellesi uutta jäätelömakua Uusia jätskimakuja tuli maistettua tänä kesänä useampikin, testattua tuli ainakin Mariannejäde, vadelmalaksritsijäde ja sitruunalakutuutti :P
 tee pyöräretki ja ota eväät (+ kamera) mukaan Tämäkin jäi jostain syystä tekemättä - tai kävinhän mä muutamia kertoja pyöräilemässä, mutta en yhtään pidempää lenkkiä.


 vietä unohtumaton yo-juhlapäivä Tämä oli ehdottomasti yksi kesän kohokohtia, kiitos kaikille jotka olivat mukana mun päivässä. Yo-juhlatunnelmia lisää täällä!
 osta vähintään yksi jäätelö jätskikioskilta Kesän saldoksi jäikin loppujenlopuksi se kaksi palloa kioskilta (jotka nekin tuli syötyä samalla kerralla), mutta tulipahan syötyä se jätskikiskajätski tällekin kesälle ja jopa maistettua uutta makua haha :D
 vietä hetki rantakalliolla/laiturilla katsellen auringonlaskua Näitä tuli vietettyä useampikin ja onneksi niin, sillä tää on yks mun lempparijuttuja kesässä. Yhden kauneimmista auringonlaskuista, jonka olen koskaan nähnyt kuvasaldoa voit kurkkia täältä.
 käy ainakin viidesti aamulenkillä (ennen klo. 12 lasketaan vielä aamuksi tässä haha) No eipä kyllä tullut tehtyä, lenkkeilin useimmiten iltaisin.
 lue PhotoPlus-lehdet läpi ja opettele vihdoin kameran säätöjä vähän syvällisemmin (todellinen haaste sillä lehdet on englanniksi...) Tämä jäi kirjojen lukemisen tapaan yo-lukemisten jalkoihin. Ehkä sitten syys- tai joululomalla?


 käy soutelemassa Tämä jäi välistä, mutta ehkä sitten ensi kesänä?
 tee kahvakuulatreeni kerran viikossa Tuli kahvakuulailtua kyllä enemmän kuin ennen kesää, mutta tuo kerta per viikko ei ihan onnistunut.
 kirjoita novelli - mielellään useampikin Näitä tuli kirjoitettua muutama, täältä löytyy yksi jos kiinnostaa lukea.
 vieraile jazzkadulla - jollei muuten niin tunnelman vuoksi Check! Tämä on ollut jo varmaan kymmenen vuoden ajan katkeamaton perinne!
 ota kuvia täydellisessä valaistuksessa ilta-auringon loisteessa Näitäkin tuli jonkin verran räpsittyä eli taas saa vetää yhden kohdan yli.


 lähetä 20 postcrossingkorttia maailmalle Kesän saldoksi jäi vain neljä korttia, ou nou! No mutta tulipahan tehtyä kaikkea muuta sitten senkin edestä.
 kirjoita blogiin ainakin kaksi kirja-arvostelua Kuten arvata saattaa, tämäkään ei toteutunut, sillä niitä kirjojahan (muita kuin koulukirjoja) ei tullut paljon luettua.
 lakkaa kynnet kerran mahdollisimman värikkäästi En tainnut lakata kynsiä kuin ihan muutaman kerran koko kesänä ja silloinkin aina aika basic väreillä.
 selvitä tietoja avoimista yliopistoista (jos opiskelupaikka ei aukea) Tätä tuli kyllä tehtyä enemmän kuin laki sallii ja sainkin sitten aikamoisen määrän tietoa ongittua.
 testaa onneasi ja lähetä paikallislehteen lukijan kuvia (ainakin yksi joka kesäkuukaudelta) Tämäkin tuli tehtyä, mutta yhtäkään kuvaa ei kyllä valittu. Tää oli kuitenkin aika hauska idea, joten voisi ottaa vaikka ensi kesänä uudelleen.

Mitä kaikkea te ehditte tehdä kesällä? : Jenny

4 kommenttia :

 1. Oot kyllä tehnyt ihania juttuja kesällä! <3 Luin äsken ton sun vastauksen tohon mun edelliseen viestiin,ja ehdottomasti voidaan vaikka sopia joku kaffetteluhetki! Ois nimittäin tosi kiva nähdä :') jos katotaan sitä sitten kun ollaan molemmat vähän saatu jotain rytmiä arkeen. Mulla on ainaki vielä hirveä kasa muuttolaatikoita purkamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulihan sitä loppujen lopuksi tehtyä vaikka mitä! Joku kahvihetki ois kyllä erittäin jees ja vaikutat muutenkin sellaiselta et sun kanssa tulis hyvin juttuun ;) Toi käy kyllä tännekin päin jos katsotaan sitä sitten vähän myöhemmin -mulla nyt ei enää oo muuttolaatikoita nurkissa, mutta vielä on aikalailla totuttelua uuteen arkeen...

   Poista
 2. Hitsi mua harmittaa kun en itse keksinyt tehdä tämmöistä bucket listaa kesäksi :D näitä ois ollut niin hauska miettiä että mikä kohta toteutui ja mikä ei :D
  Sä oot kyllä tehnyt tosi kivoja juttuja kesällä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit sun täytyy tehdä bucket list vaikka syksylle tai laittaa muistutus ens toukokuulle :D Joo kaikenlaista tuli kyllä lopulta tehtyä, vaikka ensin olikin sellainen fiilis että toteutuuko näistä puoletkaan :) Kiva kun kommentoit!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!