Sivut

24.9.2018

SOPIVASTI ONNELLINEN + 15 HYMYILYTTÄVÄÄ JUTTUA

Hyvät maanantai-illat teille kaikille! Tamperearki on kesän jäljiltä pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Välillä on tullut oltua yliopistolla pitkiä päiviä, toisinaan taas tehtyä hommia kotoa käsin. Varsinkin ensimmäistä viikkoa tahdittivat uudet opiskelijat, ja tuutorina oon kyllä elänyt vähän niin kuin uutta fuksivuotta nämä ensimmäiset viikot. Vaikka välillä on ollut tosi kiire ja pientä stressiäkin ilmassa, mä oon onnellinen. Arjen jutut tuntuu pääsääntöisesti kivalta, ja esim. jotkut tylsät kurssit jaksaa sen voimalla, että saa samaan aikaan työstää omia radiojuttuja radiojournalismin kurssilla. Yleisfiilis on myös aivan eri tasolla kuin kesällä. Se johtuu loppujen lopuksi aika pienistä jutuista: siitä et pääsee säännöllisesti juttelemaan ihmisten kanssa, saa apua ja vertaistukea lähes aina kun tarvii, saa opiskella omalta tuntuvia juttuja, joku voi joskus pyytää syömään, kahville tai muuta vastaavaa... Aattelinkin vielä tän kuulumispäivityksen päätteeksi tehdä ihan konkreettisen listan viime aikoina hymyilyttäneistä jutuista.



lautapeli-ilta
onnistuneet fuksiaiset
syysloman suunnitelmat
hyvät löydöt, joita esittelin täällä
erään lauantai-illan herkuksi ostettu pätkisjäätelö
viimeinen mökkiviikonloppu tämän vuoden puolella
kahvitteluhetki Helin kanssa kesken kiireisen päivän
Snäkkiapproon ja Hämeenkadun Approon napatut liput
Oon menossa torstaina elämäni ekaa kertaa blogi-iltaan, jee!
Unipoli Sportilla on nykyään attackia ja combattia, ihan best!!
Annin kanssa tehty haastattelu mun yhtä tulevaa radiojuttua varten
Tieto siitä, että pystyn tekemään kaikki radiojutut kuulolaitteistani huolimatta.
Suvi Teräsniskan konsertti, jonne suunnataan ystäväni Ullan kanssa lokakuussa.
Ne illat, jolloin on ehtinyt syödä rauhassa iltapalaa ja katsoa Masterchef Australiaa.
Se, että yliopistolta saa opiskelijahintaan hyvää pizzaa. Tää ilahdutti erityisesti syyskuun haalaribileiden jälkeisenä päivänä.



Seuraavaksi ois vuorossa radiojutun käsikirjoituksen pyörittelyä, koska huomenna odottaa editointi. Tänä iltana aattelin ehtiä myös tekemään vähän selkeämmän to do -listan loppuperiodin ajalle noiden neljän sekavan pikkulapun ja lukuisien kalenterimerkintöjen tilalle. Onneksi huomenna on vähän myöhäisempi herätys niin hommiakin voi jatkaa pidempään. Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin? 

2 kommenttia :

  1. Ihanan positiivinen postaus! 😊 Kiva kuulla että syksyn opiskelut on lähteny hyvin käyntiin 😊 Työtä varmasti piisaa tuutorin hommissa 😀

    ❤: Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et tykkäsit ☺️ Kyllähän sitä tuutorihommissa aina jotain pientä tehtävää on, mut samalla se on niin hyvää vastapainoa opiskelulle! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }