Sivut

5.9.2018

SYKSYISIÄ OSTOKSIA

Yleensä kun käyn kaupoilla lähden kotiin niin, että oon hankkinut hyvällä tuurilla puolet siitä, mitä olin hakemassa. Keräilen aktiivisesti kyllä aina listaa kun jotain loppuu tai hajoaa, mutta uusien juttujen hankkiminen on helpommin sanottu kuin tehty. Sunnuntai oli kuitenkin se säännön vahvistava poikkeus, ja tein vaikka mitä löytöjä. Ostospostaukset eivät ole mun blogissa tavallisin näky, mutta tällä kertaa halusin näyttää teillekin mitä kaikkea tuli hankittua vaatekaappiin ja sisustukseen. Asiaan siis!


T-paita / Monki / 10e

Vielä kesän alussa mulla oli joku kolme T-paitaa, joita kehtasin julkisesti käyttää. Kesän aikana onnistuin löytämään kuitenkin pari lisää, esimerkiksi ihan perus mustan teepparin, millaista en oo ikinä ennen omistanut!? Tämä keltaraitainen Monkin paita viimeisteli mun T-paitakokoelman, ja nyt on vihdoin ainakin yhdellä vaatekaapin hyllyllä riittävästi täytettä.


ohut neule / Monki / 20e

Näistä kahdesta paidasta voikin päätellä mun uusimman väri-ihastuksen :D Joskus viitisen vuotta sitten olisin sanonut keltaiselle ehdottoman ein, mutta nyt se kuuluu lemppareihin samoin kuin oranssi.


puulaatikko / Granit / 22,90e

Mulla oli tv-tason alla tyhjää tilaa, ja olin jo pidemmän aikaa suunnitellut siihen jonkinlaista puulaatikkoa lisäsäilytystilaksi. Heti Granitin liikkeeseen sisään astuessani huomioni kiinnittyikin tähän laatikkoon, joka näytti juuri sopivan kokoiselta. Kotiin päästessäni totesin tämän just täydelliseksi suunnittelemaani kohtaan.


mustat korit / H&M home / pieni 8e, iso 10e (club-alennus 5% --> maksettavaa jäi 9,50e)

Oon kaipaillut myös lisää säilytyskoreja, ja blogeissa ja instagramissa oon monesti ihaillut näitä rautalankaversioita. Kun löysin näitä H&M homesta, ei tarvinnut kyllä kauan miettiä ostopäätöstä. Vielä nää on tyhjillään, sillä mulla on edelleen täällä asunnossani järjestely hieman kesken Porissa vietetyn kesän jäljiltä. 


paperipussi / Gide / 11,50e

Kesällä sain idean paperipussista, johon voisin kerätä paperiroskat. Halusin kuitenkin sen olevan ulkonäöltään kiva ja sisustukseen sopiva, joten homma ei ollutkaan niin helppo kuin olisi voinut kuvitella. Aluksi mietin vähän, että oonko tosissani pulittamassa pussista yli kympin, mutta loppujen lopuksi elämäni hintavin pussi lähti kuitenkin mukaan. 


pitkävartiset syyskengät / Skopunkten / 54,90e

Mulla on oikeesti maailman huonoin tuuri kenkien suhteen, sillä edes lähes satasen kengät eivät tunnu kestävän mun käytössä vuotta pidempään. Hyviä kestävyydeltään ovat mun kokemuksen mukaan olleet ainoastaan adidaksen kengät ja converset. Halusin kuitenkin jotkut "oikeat syyskengät", ja päädyin Skopunktenille, joka on niitä harvoja kenkäkauppoja, joista mun vaativaan makuun löytyy jotain. Sovittelinkin siellä joku seitsemän paria erilaisia saapikkaita ja nilkkureita, kunnes päädyin näihin.


loaferit / Skopunkten / 39,90e (halvemmat 2:sta -50% --> maksettavaa jäi 19,95e)

Skopunktenilla on kivoja tarjouksia, jos ostaa useammat kengät, joten mä päädyin hankkimaan syyskenkieni kaveriksi myös oranssien haalareideni kanssa sopivat loaferit. Luulen näille löytyvän haalaripäivien lisäksi käyttöä kyllä muutenkin, koska nää on niin mun tyyliset!

Miltä mun syysostokset näyttää? Entä mitä on sun syksyn ostoslistalla?

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva postaus ja hyviä löytöjä oot tehnyt! :) Mulla on vaatekaappi aika lailla hyvässä kuosissa nyt, että hirveesti ei sinne ainakaan pitäis ostaa mitään. Zero waste -juttuja sen sijaan on ostoslistalla: metallinen sheivausterä ja varsi sekä leivinpaperin korvike. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä todellakin hyviä löytöjä :) Kiva että sulla on vaatekaappi kunnossa, mullakin se on hitaasti mutta varmasti menossa siihen suuntaan!!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }