Sivut

28.9.2018

Q&A - SISKONI VASTAA KYSYMYKSIINNE

Huhhuh mikä viikko takana! Mulla on ollut aivan superkiire mun radiojuttujen kanssa: oon suunnitellut, haastatellut, käsikirjoittanut ja editoinut niitä aamusta iltaan oikeastaan koko viikon. Ainoa poikkeus oli torstaina kun vietin aikaa Anniinan kanssa ja käytiin P.A.Z -myymälän blogi-illassa. Mut voiton puolella ollaan jo. Jee! Jos siis jätetään huomiotta se fakta, että kaikki muut hommat roikkuukin sit tekemättömänä... Viikonlopun tehtävälistalla on paitsi saada kouluhommia tehtyä, myös kuittailla vähän univelkoja ja käydä katsomassa kaverin uutta asuntoa. Nyt takana on mukavat kahdeksan tunnin unet, ja mulla on hyvä energinen fiilis, joten eiköhän tää tehtävälista tästä ala lyhentyä!

Kuulumiset tuli päivitettyä ajan tasalle, joten nyt taitaa olla korkea aika siirtyä näihin kysymyksiin, joita kysyitte mun siskolta pari kuukautta sitten. Yllätys yllätys, että näiden vastausten julkaiseminen "vähän" viivästy, mutta mulla ei oo ollu a) aikaa b) mitään kuvia tähän. Paitsi nyt!! Joten: olkaapa hyvä, tässä vihdoin Annin vastaukset teidän kysymiin juttuihin.Mikä on Jennyn blogissa parasta?
Jenny on aina pitänyt kirjoittamisesta ja on siinä hyvä. Blogin avulla hän pääsee näyttämään kirjoittamisen lahjojaan muillekin. Jenny on saanut blogin kautta myös uusia ystäviä ja siitä olen tosi iloinen.

Minkä tekemisestä Jenny nauttii eniten?
Jenny nauttii eniten pianonsoitosta/musiikinkuuntelusta, valokuvaamisesta ja bloggaamisesta.

Milloin Jenny ärsyttää sinua?
Jenny ärsyttää minua silloin, jos hän pätee tai jos hän ei ymmärrä, että olen tajunnut jo jonkun asian.

Kuinka paljon vietät aikaa Jennyn kanssa?
Vietän Jennyn kanssa paljon aikaa ja käymme yhdessä esim. lenkillä ja pelaamme wiitä.

Mitä ihailet Jennyssä?
Ihailen Jennyssä sitä, että hän tekee kaiken aina täysillä ja haluaa onnistua asioissa.

Mistä asiasta/asioista riitelette eniten vai onko erimielisyyksiä ollenkaan?
Sanoisin, että erimielisyyksiä meillä on enemmän, mutta varsinaisia riitoja aika harvoin. Jos meillä on erimielisyyksiä, hoidamme ne usein väittelemällä. Jenny on yleensä "oikeassa", joten jos en ole hiljaa väittely voi kestää kauankin.


Hauskin muisto Jennystä?
Hauskoja muistoja on paljon, mutta kerron nyt viimeisimmän joka tuli mieleen.
Olin Jennyn luona Tampereella huhtikuussa ja kävimme kylpylässä uimassa. Sen jälkeen menimme linja-auto-pysäkille odottamaan. Ulkona oli hieno taivas ja halusin mennä ottamaan kuvan vähän kauempaa. Kysyin Jennyltä, ehdinkö ennen, kuin linja-auto tulee? Jenny vastasi, että ehdin. Lähdin kävelemään ja Jenny jäi pysäkille odottamaan (??!!).
 Halusin tietystä kohtaa kuvan ja sinne olikin vähän pitempi matka, kuin olin ajattellut. Kuvan otettuani olin varma, että linja-auto tulee kohta ja lähdin juoksemaan takaisin... Sieltä se sitten tulikin. Ajattelin, onkohan Jenny kyydissä, mutta ei ollut, vaan raahusti minua vastaan.
 Hauskaa tässä on siis se, että minun takanani oli linja-auto-pysäkki, johon olisimme voineet mennä yhdessä. Jostain syystä Jenny jäi kuitenkin odottamaan edeltävälle pysäkille. Kaiken lisäksi kuva, jonka otin ei edes ollut kovin hyvä. En tiedä onko tää muista edes hauskaa, mutta meitä ainakin naurattaa.

Mikä on mieleenpainuvin kokemus mitä yhdessä olette tehneet (esim. bändin keikka tms.)?
Olen miettinyt tätä kysymystä nyt kauimmin, koska teemme paljon asioita yhdessä, mutta ei ole vain yhtä tiettyä, joka olisi mieleenpainuvin. Jos puhutaan keikoista, Cheekin olemme nähneet yhdessä ainakin useamman kerran ja hänen keikoillaan meillä on aina todella hauskaa ja keikat ovat muutenkin parhaita.
 Vastaan ehkä vähän kysymyksen vierestä, mutta mökillä olemme käyneet lapsista asti ja odotan ainakin joka vuosi sitä, että kesä tulee ja pääsen Jennyn kanssa taas mökille. Emme käy kumpikaan esim. elokuvissa kovin usein, joten nytkin olemme sopineet, että menemme katsomaan yhdessä Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, kun se tulee elokuviin.

Onko Jennyllä sanontoja tai hokemia mitä hän toistelee tietämättään, jotka ärsyttävät/huvittavat?
Olen oikeastaan meistä se, kenellä tällaisia on. Jennyllä ei niinkään, tai ainakaan ei tule mieleen.

Lempiruoka/juoma/jälkkäri?
Jennyn pitää ainakin paljon täytetyistä paprikoista ja valkosipuliperunoista, lempijuoma on varmaan vesi. Jennylle kelpaisi kyllä monet jälkiruoat, mutta esim. joku missä on suklaata tai jäätelöä olisi varmasti Jennyn mieleen.


Ihanaa lauantaita teille, toivottavasti ehditte rentoutua ja latailla akkuja! Itselläni saattaa edellä mainittu jäädä kyllä haaveeksi, mutta ehkä sit ens viikonloppuna ;)

2 kommenttia :

 1. Olipas hauska postausidea! :)

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mäkin innostuin tästä ideasta tosi paljon, vaikka kysymyksiä ei lopulta kovin montaa tullutkaan.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }