Sivut

6.10.2018

BT - MUN PÄIVÄ LOKAKUUN ENSIMMÄISENÄ

Lokakuun puolella ollaan, ja tänään on eka lokakuinen lauantai - tiimipostauksen vuoro siis! Päädyimme tyttöjen kanssa jatkamaan perinnettä syksyisestä my day -postauksesta, joten tässä mun päivä ihan tavallisena maanantaina. Tää postaus toimii kivasti myös tällaisena yliopisto-opiskelijan arjen kuvauksena, joskin mun opiskelupäivät vaihtelee ihan superpaljon sekä aikataulullisesti että sisällöllisesti. Jotain mielikuvaa tästä kuitenkin saa siitä, millaisia päiviä mulla saattaa opiskelun puolesta olla. Eksyin taas näköjään heti alkuun hieman sivuraiteille, mutta oon nyt syksyn edetessä pohtinut, että olisi kiva toteuttaa enemmän jotain opiskeluaiheisia postauksia. Kiinnostaisiko tällainen, ja mitä haluaisitte kuulla mun opiskeluihin liittyen? Hypätäänpä takaisin aiheeseen. Yritettiin kaikki ottaa kuvia noin tunnin välein tähän postaukseen, ja mulla onnistui tää oikeastaan paremmin kuin osasin odottaa. Vain pari kuvaa jäi ottamatta, ja nekin sen vuoksi, että olin kyläilemässä ystävän luona. Lokakuun ensimmäinen päivä eli tän viikon maanantai eteni mulla siis seuraavasti:


7-8 Heräsin hieman ennen kahdeksaa, ja menin heti herättyäni laittamaan pesukoneen päälle. Olin edellisiltana laskenut, että ehdin pyykätä just sopivasti ennen kuin suuntaan kylään ystäväni luo.


8-9 Oon aina tykännyt käyttää koruja, mutta nyt syksyn tullen oon taas innostunut niistä enemmän. Kaivoin Nomination-koruni pitkästä aikaa esille, ja se pääsikin heti maanantaina ranteeseen.


9-10 Puoli kymmeneltä on aamupalan aika. Oon sitä ennen ehtinyt muun muassa laittaa hiukset ja meikata, pedata sängyn ja pakata reppuni. Kuvien ottaminenkin on toistaiseksi pysynyt hyvin mielessä.


10-11 Pyykkikone sammuu, joten laitan pyykit kuivumaan. Puoli yhdentoista aikoihin alan valmistautua lähtöön, sillä ystävä laittaa viestiä, ja sanoo tulevansa mua vastaan.

11-14 Ystävä tulee mua vastaan, ja pyöräillään yhdessä hänen luokseen. Perillä teen pienen kierroksen asunnossa, sillä en oo ollut siellä ennen. Pari tuntia kuluu yhdessä hujauksessa, kun jutellaan ja herkutellaan mustikkapiirakalla. Viime näkemisestä on jo aikaa, joten puhuttavaa riittää vieläkin enemmän kuin tavallisesti. Kun kello alkaa uhkaavasti lähestyä kahta, ystävä lähtee vielä saattamaan mua. Sanotaan heipat suunnilleen puolimatkassa yliopistolle, ja siitä sitten poljen luennolle.


14-15 Mulla on kahdesta viiteen kurssia nimeltä Viestinnän ja median tutkimussuuntauksia. Ehdin paikalle juuri ja juuri ajoissa, ja kipitän pikaisesti istumaan yhdelle viimeisistä vapaista paikoista.


15-16 Aihe on rehellisesti sanottuna aika tylsää kuunneltavaa, joten keskityn tekemään koneella mun postcrossing-radiojutun käsikirjoitusta, joka pitäisi saada seuraavaksi päiväksi kuntoon. Tein kyseiseen juttuun haastattelun edeltävänä perjantaina, mutta on ollut niin paljon muutakin tehtävää, että käsikirjoituksen laatiminen jäi suurimmaksi osaksi tälle päivälle.


16-17
Päästään luennolta hieman etuajassa. Teen nopean päätöksen syödä yliopiston sijaan kotona, sillä tähän aikaan ruokaa alkaa olla heikommin saatavilla, ja kaikki vaihtoehdot kuulostaa vähän sellaiselta, että mulle maistuisi joku muu paremmin. Tuntuu tosi oudolta pyöräillä kotiin, sillä kävelen melkein aina yliopistolle. Olen hyvällä fiiliksellä, sillä käsikirjoitus edistyi melko hyvin, ja ystävän kanssa oli ihana viettää aikaa!


17-18
Kotiin päästyäni alan tehdä ruokaa. Onneks se on jo puolvalmista, niin ei mee kauaa aikaa. Yritän saada ruuan pöytään nopeasti, että pääsen takaisin käsikirjoituksen kimppuun. Samalla kun syön, hoidan puhelimella muutamia pikkujuttuja, kuten pariin viestiin ja sähköpostiin vastaamisen.


18-19
Kuuden jälkeen oon valmiina jatkamaan radiojuttuni käsikirjoitusta. Kuten niin monesti aiemminkin, totean kalenterin päivittämiseen, sähköposteihin ja aikataulujen sumplimiseen menevän yllättävän paljon aikaa. Käsikirjoitus ei etene enää niin sutjakkaasti kuin aiemmin päivällä, sillä ajatus ei oikein kulje omien spiikkien suhteen. 


19-20 Näytön tuijottelu alkaa tympiä, ja pidän pienen tauon. Muistan taas, että voisin juoda vähän vettäkin välillä. Vaikka nykyään huolehdin veden hörppimisestä paremmin kuin ennen, olisi siinä edelleen joidenkin päivien osalta paljon parannettavaakin.


20-21 Puoli yhdeksän maissa oon vihdoin edennyt käsikirjoituksen kanssa siihen pisteeseen, että yritän mitata sen pituutta. Saan kestoksi noin kolme ja puoli minuuttia, joten olen tyytyväinen.


21-22 Yhdeksältä ennätän suihkuun. Sen jälkeen olisi luvassa vielä yksi homma tälle päivälle, joskin ihan mieluisa sellainen... Seuraavana päivänä on luvassa Amuriappro, jonka idea siis tiivistettynä on, että fuksimme kiertävät tuutoreiden kodeissa olevia rasteja. Kaupunginosana toimii tänä vuonna Amuri, jossa asuu eniten tuutoreita. Itse oon vastuussa Haluatko miljönääriksi? -rastista, joten pitää vielä viimeistellä rastin kysymyksien ja vastauksien taustalla toimiva diaesitys.


22-23
Syön hieman iltapalaa, ja samalla hoidan kuntoon seuraavan päivän rastimme. Kun saan diat valmiiksi, jaan niiden linkin vielä muille rastimme tuutoreille.
 

23-24 Kun kaikki hommat seuraavalle päivälle on hoidettu, suuntaan hampaiden pesun kautta nukkumaan. Onneksi mun ei tarvitse herätä mitenkään superaikaisin, niin ehdin nukkua kahdeksan tunnin unet.


Tykkäättekö muuten ylipäätään my day -postauksista? Nää on arkisuudellaan ja tavallisuudellaan yksiä omista lemppareista, ja luen näitä mielelläni muiltakin, mutta oon kuullut joidenkin pitävän näitä myös tylsinä, joten mielenkiinnosta kyselen teidän mielipidettä!

PS. Muistakaa käydä kurkkaamassa myös muiden tyttöjen päiviin! Anniina / Krista / Sini / Elli / Enni / Ilona

2 kommenttia :

 1. Tosi kiva postaus! My day - jutut jatkoon ehdottomasti, ja toki opiskeluihin liittyvät postaukset myös kiinnostaa 😊 Ja hei, ensi kerralla tekaisen jonkin juustokakun 🤗😉
  ❤: Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! My dayt on kyllä kivoja tehdäkin, joten ehkä otan tavoitteeksi toteutella sellaisia hieman useammin kuin kerran vuodessa :D Opiskeluaiheinen postaus onkin jo työn alla, joten sellainen tänne pitäisi lähiaikoina ilmestyä. Oi nam, juustokakku 😋😍

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }