Sivut

12.4.2017

LINKKAA BLOGISI

Huomasin tässä jonkin aikaa sitten, että en oo toteuttanut kertaakaan tän kolmivuotisen blogihistoriani aikana linkkaa blogisi-postausta. Nyt kun monet mun lempparibloggaajat ovat siirtyneet youtuben puolelle (josta en oikein innostu) tai lopettaneet koko bloggaamisen, aattelin että ois korkea aika pyytää teitä linkkailemaan blogejanne. Tykkään eniten ihan perus lifestyleblogeista, mutta muitakin saa oikein mielellään linkkailla, makuni on  nimittäin aika monipuolinen blogien suhteen. Ei myöskään haittaa, vaikka oisin jo sun blogin lukija - voit silti osallistua jos haluat mahdolliseen esittelyyn mukaan! Aion siis linkattujen blogien määrästä riippuen vähän esitellä mun lemppareita ja linkkaamalla sun blogin annat samalla mulle luvan käyttää banneriasi/kuviasi mahdolliseen esittelyyn :) Aikaa teillä on 10.5. eli mun pääsykoepäivään asti ja pieni esittely blogista olisi plussaa vaikka ilman esittelyäkin saa toki linkata!


Nyt vain kommenttiboksi laulamaan, haluan mahdollisimman paljon uutta luettavaa!!: Jenny

25 kommenttia :

 1. Lifestyle-blogissani esittelen asukuvia, ostoksia, kämpän sisustusta... Mukana myös kuukausittain kirja-arvostelua ja ajoittain myös kosmetiikkakokeiluja. Jaan myös ruokareseptejä. Blogini löytyy osoitteesta https://elamanierikana.blogspot.fi
  Tervetuloa tutustumaan! :)

  VastaaPoista
 2. Lifestyle-blogi, joka keskittyy logopedian opiskelijan elämään, mutta siinä sivussa juttua aina pukeutumisesta sisustamiseen ja ruoanlaittoon sekä ostoksiin. http://www.lily.fi/blogit/dream-come-true

  VastaaPoista
 3. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyle-blogi, joka sisältää juttuja arkipäiväisestä elämästä, vaatteista, kauneudesta, arkipäiväisestä elämästä, sisustuksesta ja paljon muusta. :)

  VastaaPoista
 4. Viikarivartti. Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää, lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä. Enimmäkseen noin vartissa naputeltuja juttuja retkistä ja muista seikkailuista, kodin kasveista, hyvästä ruuasta, moniallergikkona pärjäämisestä ja sen semmoisesta. Siis toisin sanoen: Muuan viikarivarpusen sattumanvaraisia pöhkyttelyjä. Erä irtovitsejä nyt vain 4,95 €/kg!

  VastaaPoista
 5. Blogini on vasta viikon vanha, mutta aikaisempa blogiani kirjoiti noin neljän vuoden ajan. :) Olen 23-vuotias äiti, opiskelen ja toimin lisäksi sivutoimisena yrittäjänä. Lifestyle-blogissani kirjoitan ajatuksia elämästä, jatkossa myös kauneudenhoidosta jne.

  Kauneuskamari

  VastaaPoista
 6. https://millattt.blogspot.fi/
  20-vuotiaan lähihoitajan lifestyle tyylinen blogi (:

  VastaaPoista
 7. http://erikakooo.blogspot.fi/
  16-vuotiaan lukiolaisen ja Netflixin suurkuluttajan lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 8. https://jennieveliinaa.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön lifestyleblogi! Sisältää mm. ostoksia, kuvia, lempparibiisejä ja kaikkea mitä lifestyleblogi voi vain sisältää. :'D

  VastaaPoista

 9. http://hhedes.blogspot.fi/

  Blogin tällä puolella kirjoittelee 26- vuotias nainen, joka on hurahtanut bloggaamiseen ja shoppaamiseen! Pyrin postaamaan joka toinen päivä. Aihealue on laaja: uusia ostoksia, suuri määrä asukuvia inspiraation lähteeksi, tuotearvosteluja sekä videoita.

  VastaaPoista
 10. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  21-vuotiaan opiskelijan lifestyleblogi, joka sisältää kauneutta, vaatekriisejä, rakkautta valokuvaamiseen, elämän pieniä iloja, terveellisiä herkkuja ja maailman ihmettelyä.

  VastaaPoista
 11. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa ja positiivista fiilistä!

  VastaaPoista
 12. Mun blogi on sulle tuttu, mutta linkkailen silti. :D

  24-vuotiaan opiskelijatytön lifestyleblogi, jossa matkaillaan, kokataan kasvisruokaa, valokuvaillaan luontoa ja pyritään kohti ekologisempaa elämäntapaa. :)

  VastaaPoista
 13. http://eveningxcoffee.blogspot.fi/

  Nuoren naisen lifestyle blogi. Pääasiassa postauksia ihan vain arjestani sekä ajatuksistani. Tällähetkellä blogissa pinnalla pupuaiheiset postaukset !

  VastaaPoista
 14. www.jereviinikainen.fi

  20-vuotiaan nuorukaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi

  VastaaPoista
 15. https://freakingmockingbird.com

  23-vuotias minä mimmi Helsingistä. Tai täällä mä nykyisin asustelen ja eloani vietän. Blogi kertoo ihan vaan omasta elämästä, arjesta ja minusta. Kuvailen paljon, joten blogin sisältö pyörii myös paljon visuaalisuuden ympärillä. :-)

  VastaaPoista
 16. http://ellimarias.blogspot.fi

  Aikalailla vasta-aloitettu blogi, mutta tervetuloa seuraamaan kehittymistä tässä hommassa! Eniten blogista löytyy asuja ja lifestyleä, syksyä kohti myös koko ajan enemmän vaihtojuttuja.

  VastaaPoista
 17. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 18. En kerennyt ihan tuohon aikaan, mutta käy tutustumassa blogiini!
  Eli olen aloittanut bloggaamisen viime kesänä itsenäisesti ja tätä ennen kirjoitin yhteisblogia parhaan ystäväni kanssa. Blogissani keskityn kirjoittamaan muodista, mutta myös kauneuteen, opiskeluun ja matkustamiseen liittyviä asioita löytyy. Rakastan hyvää ruokaa ja juomaa, kaikkea tyttömäistä, uusia tuttavuuksia ja pitkiä sunnuntaiaamuja. Olen 21-vuotias turkulainen kemian opiskelija, kuka haaveilee lääkikseen pääsystä ja matkustamisesta maailman ympäri. :-)

  http://maijaviola.blogspot.fi/
  Tervetuloa! <3

  VastaaPoista
 19. Hups! En tiedä miksi luin, että aika on mennyt jo umpeen.... En tainnutkaan siis olla myöhässä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä mitään, hyvin ehtii vielä mukaan! Näitä aina joskus käy että lukee vähän omiaan :D

   Poista
 20. Hei! Olen todella tuore bloggaajanalku, joka asuu nykyisin Tallinnassa, mutta olen kotoisin Suomesta, pääasiassa kirjoittelen asupainotteista lifestyleblogia. Olisi enemmän kuin kiitollinen, jos kävisit vilkaisemassa blogiani! :)

  https://chicventures.blogspot.com.ee/

  VastaaPoista
 21. Mäki vähän myöhässä, mutta linkkaan silti jos joku sattuu näitä vielä selailemaan :)

  http://saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava parikymppinen nuori nainen, joka kirjoittaa blogia kuin päiväkirjaa. Muotia rakastavana jaan paljon asukuvia sekä uusimpia shoppailuja. Unohtamatta tietenkään kauneushömppää, reseptejä sekä hyvinvointia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii hyvin mukaan, sillä 10.5. asti on aikaa! Kiitti linkistä niin sulle kuin muillekin tähän mennessä linkkiä jättäneille :)

   Poista
 22. Vieläkö ehtii mukaan näin viimeisenä päivänä? ^^'

  https://youlookfreshlikesalad.blogspot.fi/

  Tässä olis noin kuukauden vanha lifestyle blogi, jota kirjoittaa kaksi parikymppistä naisen alkua. Juttua laidasta laitaan musiikista, meikeistä, videopeleistä ja milloin mistäkin mukavasta :)

  VastaaPoista
 23. http://revontulipalo.blogspot.com

  Rennon positiivisella asenteella kirjoitettu lifestyleblogi täynnä ruokaa, matkustelua ja pieniä arjen iloja :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }