Sivut

1.7.2017

BT - SUOSIKKIPAIKKANI PORISTA

Moikkamoi! Heinäkuun eka lauantai tarkoittaa sitä, että on blogitiimipostauksen aika ja tällä kertaa päätimmekin tyttöjen kanssa jakaa parhaita paikkoja meidän kotikaupungeista teidän lukijoiden kanssa. Mä oisin voinut valita kaupungiksi Porin sijasta myös Tampereen, mutta päädyin Poriin, sillä täällähän mä kauemmin oon asustanut... Poriin tuli päädyttyä myös, koska Tamperetta tulee kuitenkin esiteltyä ainakin jonkun meidän tiimiläisen osalta ja onhan se nyt teillekin mukavempaa, että saadaan mukaan mahd. monta eri kaupunkia. Nyt kuitenkin asiaan eli mun suosikkipaikkoihin Porista ;)

KIRJURINLUOTOKirjurinluoto tarjoaa luontoa ja kauniita maisemia lähellä Porin keskustaa. Siellä voi lenkkeillä, pitää piknikin, valokuvata, kesäisin käydä jätskillä, uida ja rapsutella eläimiä sekä talvisin luistella ja lapsille löytyy myös iso Pelle Hermannin leikkipuisto. Mä käyn Kirjurissa kaikkina vuodenaikoina - useimmiten kuvailemassa, mutta monesti myös lenkillä tai hengailemassa jonkun kaverin kanssa, kuten vaikkapa just viime keskiviikkona kun oltiin piknikillä Idan kanssa.

RAATIHUONEENPUISTOTää on lähinnä kesäisin ja syksyisin yks mun lempparipaikoista täällä ja ihan vaan sen takia, että kyseessä on nätti puisto kukkineen ja puineen & onhan toi raatihuonekin nyt upea rakennus! Mun blogista löytyy useammatkin täällä otetut asukuvat, esim. täältä ja täältä.

REPOSAARI, YYTERIReposaarta ja Yyteriä yhdistää meren läheisyys ja upeet maisemat ja siks ne ansaitsee ehdottomasti paikkansa tällä listalla! Yyteri on kuuden kilometrin pituinen hiekkaranta meren äärellä ja hellepäivinä ihan best. Talvisin Yyterissä taas voi mm. laskea pulkalla dyyneiltä ja hiihtää. Reposaari taas on kylä Meri-Porissa, jonka nähtävyyksiä ovat lähinnä söpöt värikkäät talot ja kylän kirkko sekä tietysti merimaisemat.

PUUVILLAN KAUPPAKESKUSPuuvilla on ihanan valoisa ja selkeä verrattuna moniin muihin kauppakeskuksiin joissa on tullut käytyä. Plussaa Puuvillalle myös erilaisista esiintyjistä & tapahtumista, Pannukakkutalosta sekä mm. Stadiumin ja Bikbokin tuomisesta Poriin! Itse kauppakeskuksesta ja sen ympäristöstä löytyy myös paljon tiiliseinää jos kaipailee vaikkapa kivaa taustaa kuville ;)

Miltäs nää paikat vaikuttaa? Entä ootteko mahdollisesti käyneet näistä jossakin? Kurkatkaa myös ihmeessä muiden tiimiläisten lempparipaikat kotikaupungeistaan seuraavien linkkien takaa! / Anniina / Sini / Krista / Heli /

12 kommenttia :

 1. Mun äiti asuu niin lähellä Poria,että siellä tulee kyllä käytyä usein :) Nää kaikki sun mainitsemat paikat on tosi kivoja & jokaisessa on tullut käytyä monet kerrat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle Pori onkin sitten vähän tutumpi paikka! Joo nää paikat on kyllä tosi jees, mielellään suosittelee ulkopaikkakuntalaisillekin ;)

   Poista
 2. Puuvilla ja Yyteri on munkin lempparipaikkoja Porissa! Yyteriin ainakin on pakko päästä kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyteri on kyllä kesäisin aina sellanen must go -paikka!

   Poista
 3. Pori olisi kyllä ihana paikka käydä! Raatihuoneenpuisto vaikuttaa ihanalta♥'

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raatihuoneenpuisto on kyllä tosi nätti!! Tänne vaan sit joskus vierailulle :)

   Poista
 4. Ikinä ei ole tullut Porissa käytyä, mutta ehkä vielä joskus! :) Tosi kivoilta paikoilta vaikuttaa nämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä superkivoja paikkoja kaikki!! Tuu ihmeessä visiitille tännepäin joskus ;)

   Poista
 5. Mä en oo varmaan ikinä käynyt Porissa, tai ainakaan en sitten muista käyneeni siellä :D Pori taitaa kyllä olla täynnä niin ihania paikkoja, että siellä on päästävä käymään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy tulla joskus vaikka mun kanssa käymään näissä kaikissa <3 Täällä on kyllä monia kivoja paikkoja, vaikkei sitä aina tule niin huomattua :D

   Poista
 6. En oo koskaan käynyt Porissa mut näyttää ainakin tosi ihanalta kesäpaikalta! <3

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pori on kyllä tähän aikaan vuodesta kiva!! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }