Sivut

30.6.2017

SAIN OPISKELUPAIKAN TAMPEREEN YLIOPISTOSTA

Oon ihan superonnellinen nyt, sillä pääsin mun unelmaopiskelupaikkaan eli Tampereen yliopiston viestintään & journalistiikkaan!!! Tieto tuli eilen noin neljän aikoihin ja voi sitä onnen määrää, huutamista, itkemistä ja riemua joka tästä aiheutui :`) Oon saanut tosi paljon onnitteluja jo ja haluun vielä tätäkin kautta kiittää niistä kaikista 💕 Viime vuonna hain tähän samaan paikkaan ja jäin pienelle varasijalle (alle 10), se ei siis aivan riittänyt. Tällä toisella hakukerralla puristin itsestäni irti kaiken minkä vain suinkin pystyin: kävin mm. korottamassa syksyn kirjoituksissa mun biologian arvosanaa, luin ja alleviivasin pääsykoemateriaaleja pienen hulluuden vallassa jne. Kuten taisin joskus aiemmin keväällä jo todeta: "kaikki vaiva, jonka oon nähnyt todellakin kannattaa jos vaan pääsen tähän kouluun!" Nyt se on totta, musta tulee syksyllä viestinnän & journalistiikan opiskelija ja myöhemmin yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja -maisteri!

#kiitollinensiunattuonnellinen #yliopistoon2017 #viestintäjajournalistiikka #tampere


Jätän tän nyt vaan tähän, sillä mulla ei oo enempää sanoja tälle suurelle onnelle ja helpotukselle ❤ Hakiko joku teistä tänä vuonna kouluun? Miten teidän kävi?

6 kommenttia :

 1. Onnea! Muistan vielä tuon tunteen, kun paikka aukesi aikanaan (tosin eri alalle kuin sinulla). Ihan huikeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iina!! Totta, tää on ihan mahtavaa 😍

   Poista
 2. Tosi paljon onnea opiskelupaikasta!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi onnea ihan superpaljon, tosi kiinnostava koulutuskin on sulla kyseessä! Mullakin kävi tänä vuonna onni ja pääsin Helsinkiin suomen kieltä opiskelemaan, hyvä me <3
  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }