Sivut

22.6.2017

10 FAKTAA MINUSTA BLOGGAAJANA

Fifty Ways -blogin Julia haastoi jo puolisen vuotta sitten muitakin bloggaajia kertomaan itsestään blogiaiheisia faktoja ja aattelin jo silloin tarttua haasteeseen. Ehdin kuitenkin unohtaa tämän koko idean, kunnes onneksi muutama viikko sitten tää palasi yllättäen mieleen. Tässä siis kymmenen bloggaajafaktaa musta :)


1. Suurin postausmäärä yksittäisen kuukauden ajalta multa löytyy viime joulukuulta kun toteutin ensimmäisen kerran blogijoulukalenterin. Kirjoiteltua tuli silloin kuukauden aikana (mun mittakaavassa) huimat 26 kertaa!

2. Mulla on blogin suhteen lähes ikuinen ulkoasukriisi. En nimittäin yrityksistä huolimatta oo koskaan saanut aikaan sitä the ulkoasua, josta tykkäisin ihan sataprosenttisesti. Tää johtuu ennen kaikkea siitä, etten oo kovinkaan taitava koodien kanssa enkä haluaisi valmistakaan ulkoasua välttämättä ostaa.

3. Mun sisko Anni on ottanut lähes jokaiset (asu)kuvat musta tänne blogiin. Sen takia tuntuukin ihan superoudolta olla jonkun muun kuvattavana! Toisaalta on kyllä kivaa vaihteluakin jos joku muu on kameran takana.


4. Ärsyttävin asia bloggaamisessa on se kun sulla on paljon kivoja kuvia, mutta ei olekaan oikein kirjoiteltavaa. Tai sitten sulla on teksti, johon oot todella tyytyväinen, mutta kuvausinspiraatiota ei ole tai et keksi aiheeseen sopivaa kuvitusta, joka olisi jotenkin toteutettavissa. Hyvänä kakkosena ärsytyslistalla tulee tilanne, jossa muulta elämältä ei vaan ole aikaa blogille, vaikka kuinka haluaisi kirjoitella ja kuvata ja ylipäänsä vaan panostaa harrastukseen kunnolla!

5. Mun blogihistorian ehdottomasti suosituin postaus on little sister tag, joka on kerännyt yli tuhat katselukertaa. Enpä ois silloin 2015 uskonut millaisen suosion kyseinen postaus saa, eikä varmasti siskokaan!

6. Oon tutustunut blogin kautta muutamiin aivan ihaniin ihmisiin viimeisen vuoden aikana kiitos sen, että rohkaistuin perustamaan blogitiimin. Varsinkin Anniinan kanssa ollaan treffailtu kohtuullisen säännöllisesti. Tämä on sellainen juttu, jota en olisi blogin alkuaikoina voinut edes kuvitella... Mutta ehdottomasti koko bloggaamisen tähtihetkiä ovat olleet just nää ihmiset joihin on päässyt tutustumaan tämän harrastuksen ansiosta 

7. Ja kerran päästiin puhumaan blogitiimistä niin jatketaan toisella faktalla, joka liittyy tiimiin ja sen perustamiseen. Pohdin ajatusta tiimistä monia viikkoja ja pelkäsin sitä, ettei siihen ilmoittautuisi ketään halukkaita tai ei tultaisi yhtään toistemme kanssa toimeen eikä päästäisi yhteisymmärrykseen mistään... Onneksi löytyi kuitenkin just ne itselle sopivat tiimiläiset mukaan ja ainakin toistaiseksi ollaan saatu oikein kivasti sovittua yhteisistä jutuistakin!


8. Tykkään ilahduttaa muita bloggaajia kommenteilla ja lähettelenkin kommentteja suhteellisen paljon jos vain suinkin ehdin. Tiedän itse, miten hyvä fiilis tulee kun huomaa uusia kommentteja tulleen, joten tahdon laittaa hyvän kiertämään ja jakaa iloa tällä tavoin toisten päiviin :)

9. Blogitaipaleeni alussa edes kaikki mun kaverit eivät olleet tietoisia mun blogista, mutta nyt kaikki sukulaisetkin taitavat tietää, että bloggaan :D Sana on levinnyt ensin muutamalle ihmisellle ja siitä sitten kaikille muillekin parturista serkkuihin.

10. En ajattele oikeastaan koskaan, millainen postaus saisi paljon lukukertoja, miten saisin enemmän lukijoita tms. Teen tätä siis todella pitkälle vain omaksi ilokseni ja kirjoittelen just niistä aiheista, jotka sillä hetkellä hyviltä tuntuu! Mietin tottakai lukijoitakin, mutta vain sillä tavoin, että toteuttelen esimerkiksi toivepostauksia ja vastaan kaikkiin kommentteihin.


Paljastuiko musta jotain uutta? Entäs pystyttekö te muut bloggaajat samaistumaan näihin juttuihin? ;)

6 kommenttia :

 1. Pystyin kans samaistuun aika useaankin kohtaan! ;) Ja toi ulkoasukriisi kuulostaa niin tutulta... Nyt, kun sain mieleisen bannerin blogiin, ei nappaakaan enää oikeastaan mikään muu yhtä hyvin blogin ulkoasussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän moni bloggaaja samaistu ees johonkin juttuun ;) Voin vaan niin kuvitella ton tunteen kun yks osa ulkoasusta napsahtaa kohdilleen niin sit ne muut kohdat alkaa ärsyttää kahta kauheemmin... No ehkäpä me selvitään :D Saa nähdä miten käy kun aattelin alkaa tätä ulkoasua muokkaileen tossa juhannuksen jälkeen!

   Poista
 2. Ihan huippu postaus!! :)

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva idea, voisin joskus toteuttaa itsekin! Tykkään sun asustakin paljon😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toteuta ihmeessä säkin tämä, olisi kiva lukea muiltakin näitä bloggaajafaktoja! Kiitti vielä asukehuista - mä tykkään myös tästä yhdistelmästä paljon kun se on kivan yksinkertainen mut silti tyylikäs ❤️

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }