Sivut

27.5.2017

LINKKAA BLOGISI - 5 UUTTA TUTTAVUUTTA

Moikka ja ihanaa lauantaiaamua tyypit  Tänään onkin vuorossa blogiesittelyjen toinen osa ja tällä kertaa aiheena ovat ne ihan uudet tuttavuudet linkkaamienne blogien joukosta, edellisessä osassa kun keskityttiin niihin vanhoihin lukulistan helmiin. Toivottavasti inspiroidutte ja löydätte lukulistoillenne tästä jotain uutta!

Freaking mockingbird


Freaking mockingbirdin upeat kuvat pääsevät hyvin esiin yksinkertaisen ulkoasun ansiosta. Ensimmäisellä lukukerralla kiinnitinkin huomioni pääosin kuviin, mutta tutustuessani tarkemmin tähän blogiin huomasin myös tekstien nappaavan mut  täysin mukaansa. Huomasin näkeväni melkein silmieni edessä ne hetket ja tunteet, joista tää tyyppi kirjoittaa. Jos etsit inspiraatiota valokuvaukseen tai persoonallista luettavaa niin kurkkaa ehdottomasti tää blogi. Aiheita arjesta kaukomaille, mut kaikki takuuvarmasti mukaansatempaavasti kirjoitettuna!
Chicventures on uudehko blogi, jonka takaa löytyy Tallinnassa asusteleva oikeustieteiden opiskelija. Postausaiheet vaihtelevat asukuvista musiikkiin ja ulkomailla opiskelusta kuulumisiin ja niissä on myös käännökset englanniksi. Kaiken kaikkiaan voisi todeta, että todella mielenkiintoinen ja laadukkaan oloinen blogin alku, jonka kehittymistä ainakin mä jään innolla seuraamaan!
Erika K on hyvänmielen lifestyleblogi, josta löytyy kuulumispostausten ja syvällisempien juttujen rinnalla vinkkejä niin kirjoihin, leffoihin kuin lukion valintaankin. Kuvat ovat kauniin harmonisia ja Erikan kirjoitustyyli sai ainakin mut jäämään koukkuun. Tykästyin tässä blogissa ensimmäisenä pohdiskelevampiin teksteihin naiseudesta ja siitä, miten ihminen muuttuu tai on muuttumatta.


There will be sunshine on mukavaa lifestyle-kategorian luettavaa, josta löytyy niin haasteita, kuulumisia, asukuvia, puhelinkuvia kuin reseptejäkin. Kuvat ovat kivan tarkkoja ja selkeitä ja tekstiäkin on helppo lukea - näistä plussat blogissa kuin blogissa. Ulkoasu on yksinkertainen, mutta toimiva ja postausaiheet ilahduttavat monipuolisuudellaan. Jos etsit lifestyleblogeja lukulistallesi niin tämä on potentiaalinen ehdokas!Dream come true on logopediaa, yliopisto-opiskelua ja opiskelijaelämää. Se on kuitenkin myös Tamperetta, kuulumispostauksia ja vinkkejä. Teksti on selkeää ja sitä lukee mielellään, vaikka osa postauksista on pitkiäkin. Yksinkertainen ulkoasu päästää itse postaukset valokeilaan. Itselleni kolahtivat erityisesti yliopisto-, opiskelu- ja Tamperekirjoitukset sattuneista syistä, mutta tämä blogi tarjoaa myös opiskeluaiheita karttaville paljon luettavaa.


Mikä näistä blogeista vaikutti kiinnostavimmalta? Entä löytyikö joku näistä jo ennestään sun lukulistalta? ♥: Jenny

16 kommenttia :

 1. Ihana ylläri löytää oma blogi täältä! :) Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! <3 Oot valinnut muutenkin tosi kivoja blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain ♡ Kiva kuulla, että oot sitä mieltä :)

   Poista
 3. Olipas kiva yllätys! :) Oli myös ihana löytää tätä kautta itse uusia blogituttavuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusien blogituttavuuksien löytäminen on kyllä aina huippua :)

   Poista
 4. Tosi kivoja blogeja oot valinnu! Erikan blogia luenkin jo ja tästä löytyi myös uusia tuttavuuksia :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla, että tästä löytyi myös uutta luettavaa! :)

   Poista
 5. Tosi kivoilta blogeilta vaikuttavat, pitääpä käydä kurkkimassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan vaikka nämä kaikki :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ole hyvä, tykästyin sun blogiin niiin paljon <3

   Poista
 7. Vaikuttaa hyville blogeille eli menen tästä katsomaan blogit.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä ovat kyllä omalla tavallaan tosi kivoja blogeja kaikki ja kivan erilaisiakin keskenään! Tsekkaile siis ihmeessä nää läpi :)

   Poista
 8. Kiitos paljon kunniasta! Jäi tuo bloggaaminen vähän vähemmälle kokeiden takia, mutta oli hienoa nyt nähdä tämä! Kiitos paljon!! :,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain <3 Joo se onkin ihan ymmärrettävää, että jos on paljon muuta tehtävää niin bloggailu jää vähemmälle!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }