Sivut

17.5.2017

TÄÄLLÄ TAAS

Moikka pitkästä aikaa! Reilun kuukauden tauko on nyt ohi ja oon palannut blogimaailmaan. Ajattelin, että tää eka postaus tauon jäljiltä voisi vähäsen valottaa mun kuulumisia, mutta toisaalta mun on jotenkin nyt vaikea saada mun fiiliksiä puettua sanoiksi. Katsotaan siis mitä tästä tulee...


Mullahan oli pääsykokeet 10.5. ja hain nyt viestintään&journalistiikkaan Tampereen yliopistoon toista kertaa. Mulle ei jäänyt oikein mitään sellaista (ainakaan selkeää) mielikuvaa koko kokeesta. Aika meni itselläni tosi tiukille, enkä ehtinyt miettimään kaikkia tehtäviä ihan niin kunnolla kuin olisin halunnut. Toisaalta kyllä oli sellainen tunne, että menihän tää nyt ihan hyvin, jopa paremmin kuin viimeksi. Silti varsinkin nyt jälkikäteen mua jotenkin epäilyttää hirveästi. Mulle tulee vaan mieleen kaikki mahdollinen, mitä mahdollisesti tein väärin ja mielessä pyörii ne ajatukset, etten ollut tarpeeksi hyvä päästäkseni sisään. Kesäkuun lopulle saan joka tapauksessa jännittää tuloksia ja mun missio onkin nyt keksiä mahdollisimman paljon tehtävää toukokuun lopulle ja kesäkuun ajaksi jos se tulosten odottelu sitten sujuisi vähäsen kivuttomammin ;) Ja kyllä - haaveilin koko pääsykokeisiin lukemisen ajan irtokarkeista, joita tulikin sitten ostettua palkinnoksi urakan oltua ohi.
  Toinen viime viikkojen isompi tapahtunut juttu on se, että mulle löytyi asunto Tampereelta! Vielä en ole hetkeen muuttamassa (vasta loppukesästä), mutta olen ihan valtavan helpottunut ja iloinen, että noin kivaan paikkaan saan sitten parin kuukauden kuluttua tavarani roudata ja asettua asumaan. Kyseessä on kolmenkymmenenviiden neliön uudehko yksiö suhteellisen läheltä yliopistoa ja en voisi kyllä paljon tyytyväisempi tulevaan asuinalueeseeni ja asuntooni olla. Sopiva sijainti, mulle juuri sopivasti tilaa ja ihanan valoisakin tuo asunto onAsunto- ja pääsykoejuttujen lisäksi mun kevääseen on kuulunut roppakaupalla työhakemusten näpyttelyä, mutta ainakin toistaiseksi tuloksetta. Yrittämistä en ole lopettanut, mutta heikohkoltahan tämä kesän työtilanne nyt tällä hetkellä näyttää. Joka tapauksessa pyrin nauttimaan kesästä täysin rinnoin: aion toteuttaa hulluja ideoita, valokuvata niin paljon kuin sielu sietää, valvoa kauniita kesäöitä ihaillen ja niiden tuoksua nuuskien, uida, syödä mansikoita, blogata ja olla avoinna uusille ystäville ja tutuille.


Tästä postauksesta on hyvää vauhtia tulossa kunnon sekamelska kaikkea, mutten malta olla valottamatta hieman, mitä aion teille seuraavaksi kirjoitella... Tauon ajaksi olin ajastanut linkkaa blogisi-postauksen eli blogilempparien esittelyä on tulossa heti kun vaan saan kaikki teidän blogit käytyä läpi. Lisäksi aikeissa olisi kertoa ainakin viime aikoina onnelliseksi tehneitä juttuja, vinkkailla blogitipsejä ja jakaa yhdet asukuvat! Postaustoiveitakin saa kyllä esittää nyt kun mulla on niitä vihdoin aikaa toteutellakin paremmin. Meillä on tyttöjen kanssa vireillä myös tosi kivoja ideoita tuleviin blogitiimipostauksiin, joten stay tuned!

Oikein hyvää keskiviikon jatkoa kaikille, katsotaan minkä näistä lukuisista ideoista ja keskeneräisistä luonnoksista laitan ensimmäisenä näytille... Kertokaahan tekin, mitä teille kuuluu! : Jenny

7 kommenttia :

 1. Suurin osa toimittajista on opiskellut esim. suomen kieltä tai historiaa:) Siis että ei toi journalistiikka mikään pakollinen ole

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tietoinen tästä, mutta musta tuntuu ettei suomen kieli ainakaan olisi oikein mun juttu eli siksi yritän just tähän viestintään ja journalistiikkaan :)

   Poista
 2. Tosi upean ja modernin näköinen asunto! :)

  VastaaPoista
 3. Aika hauskaa, kun sullakin päättyi kuukauden bloggaamistauko nytten kuten mulla. :D Tervetuloa vaan takaisin, postauksia odotellaan täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä osui kyllä aika "hauskasti" tauot samaan kohtaan! Kiitoskiitos - tervetuloa takaisin myös sulle :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }