Sivut

24.5.2017

LINKKAA BLOGISI - 5 VANHAA LEMPPARIA

Moikat jälleen kaikille! Saatuani käytyä teidän linkkaamat blogit läpi mä päädyin sellaiseen, että esittelen teille linkattujen blogien joukosta 5 mulle jo tuttua ja pitkään lukulistalla keikkunutta helmeä, sekä 5 uutta ja mielenkiintoiselta vaikuttanutta tuttavuutta. Vaikka nämä tällä kertaa esittelemäni blogit ovat mulle niitä vanhoja tuttuja lemppareita, niin toivottavasti joku teistä hyötyy ja saa tästä lukulistalleen täytettä! Ja mainittakoon vielä, että blogin nimeä klikkaamalla pääsee lueskelemaan kyseistä blogia. Tässä siis pidemmittä puheitta 5 mun lemppariblogia satunnaisessa järjestyksessä 

Sonja Tuulia K


Sonja Tuulia K ihastuttaa yksinkertaisen nätillä ulkoasulla, sopivan monipuolisilla postausaiheilla ja laadukkailla kuvilla. Sisällön puolesta muhun nappaavat eniten kirjasuositukset, erilaiset listaukset sekä ne vähän syvällisemmät jutut asukuvien aitoudesta tai vaikkapa siitä, miten jokainen tarvitsee välillä lepohetkeä. Mun makuun Sonjalla on myös just sopivan rento kirjoitustyyli!

tsekkaa nämä: / asukuvien aitous / Harry Potter studio tour / Miten sisustaa ilmaiseksi? / viime aikojen luetut #3 /

Saijis


Saijan blogin ehdottomia plussia ovat ahkera päivittelytahti ja aika lailla laidasta laitaan olevat postausaiheet: juttua löytyy muodista, kosmetiikasta, ruuasta ja sisustuksesta syvällisempiin aiheisiin. Tästä blogista ei positiivisuutta puutu ja kommentteihinkin saa aina vastauksen, mikä on harvinaisempaa tämän kokoluokan blogeissa. Todellinen hyvänmielen blogi, josta löytyy inspiraatiota jokaiselle elämän osa-alueelle!

tsekkaa nämä: / What a great weekend! / Itsetunnon huono aikakausiTb style huhtikuu / Home tour 2.0 /

Unihiekkaa hiuksissaUnihiekkaa hiuksissa -blogista löydät postauksia matkustelusta luonnonkosmetiikkaan ja mielipidekirjoituksista kuukauden positiivisiin juttuihin. Krissu oli viime kesänä Kroatiassa vapaaehtoistöissä ja postaukset Kroatiasta kauniine kuvineen vetosivat ainakin muhun ihan kympillä. Krissulla on mukavan selkeä kirjoitustyyli ja tämän ansiosta hänen kirjoittamiaan pidempiäkin juttuja lukee mielellään. Muhun tässä blogissa iskevät eniten positiivinen elämänasenne, ekologiseen elämäntapaan liittyvät postaukset ja aitous!


tsekkaa nämä: / Yleisiä fiiliksiä Berliinistä / Lakto-pollo-demivegetaristeista ja muista ajan hermolla olevista / ItsetunnostaMaaliskuun positiiviset /


Anun Illicit hiraeth -blogissa silmät kiinnittyvät ensimmäisenä persoonalliseen ulkoasuun ja kuviin, joita ainakin meikäläinen voisi tapittaa lähes loputtomiin. Postaukset ovat monesti pohdiskelevia ja poikkeuksetta todella mukaansatempaavasti kirjoitettuja. Tämä bloggaaja osaa kirjoittaa arkisistakin asioista mielenkiintoisesti ja omaa todellakin kirjoittamisen lahjan!
Revontulipalo tarjoaa lukijalle niin peruskuulumisia ja erilaisia haasteita kuin myös matkustelua, reseptejä ja erilaisia vinkkejä. Linda oli taannoin au pairina Englannissa, joten jos aupparijutut tai Britit kiinnostavat, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan tämän bloggaajan vinkit ja BP-postaussarjan. Plussaa tälle blogille myöskin persoonallisesta ulkoasusta ja elämänmakuisuudesta!


Seuraavaksi aionkin vinkata teille linkattujen blogien joukosta niitä mulle ihan uusia tuttavuuksia, jotka ovat teillekin luultavasti vähäsen näitä tällä kertaa esittelemiäni tuntemattomampia. Mä siirryn nyt näpyttelemään tulevia postauksia luonnoksiin, inspiroivaa keskiviikkoa teille tyypit! ♥: Jenny

8 kommenttia :

 1. Ääää, ihan sairaan suuret kiitokset!! <33 Piristit mun päivää tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain <3 Mukava kuulla, että tämä toi piristystä sun päivään!! :)

   Poista
 2. Tässä oli pari mulle outoa blogia, niin meenpäs tutustumaan niihin! :) Lindan blogi on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ihmeessä, nämä on ihan huippublogeja omalla tavallaan kaikki! Lindan blogi on kyllä munkin ihan lemppari ja tainnut näistä olla lukulistalla jopa pisimpään :)

   Poista
 3. Miten ihana yllätys, kiitos hirmu paljon :) Olit kirjoittanut niin kivasti <3

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos näistä ihanista sanoista Jenny!! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Oli ihana saada kehuttua sunkin blogia <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }