Sivut

3.5.2016

365 KUVAA - HUHTIKUU

Moikka ja ihanaa toukokuuta kaikille! Täältä tulis nyt ajastettuna takaisinheitto huhtikuun haastekuviin, sillä eräs bloggaaja lukee täällä viimeistä kokonaista viikkoa pääsykokeisiin... eli toisin sanoen blogi ei oo tällä hetkellä prioriteetti numero yksi. No mutta, jos mennään pidemmittä puheitta asiaan :)


Edellisenä päivänä oli saatu kirjoitukset pulkkaan, joten pitihän sitä nyt sitten karkkipäivänä herkutella oikein kunnolla asian kunniaksi...


Muutama päivä myöhemmin luettiinkin sitten jo kovalla vauhdilla pääsykokeisiin ja nyt kun toi kirja on menossa viidettä kertaa, alkaa kyllä tuolla mielen perukoilla kummitella pieni toive siitä, että oispa tää jo ohi! Mutta vielä jaksaajaksaa-moodilla viikon verran niin sitten ollaan toivottavasti lähempänä sitä unelmaopiskelupaikkaa ja jos sitä ei irtoa, niin ainakin on vihdoin oikeesti loma.


Innostuin joku päivä lakkaamaan keväiset kynnet ja hitsi kun pitäis kaivaa ne kynsilakat esille useemminkin, noi oli niin kivat - vaikka nyt itse sanonkin.


Ei sitä taideta ihan joka tytön ja pojan pääsykoekirjassa puhua Victorian ja Danielin häistä... Tää Mediayhteiskunta on kyllä pääsykoekirjaksi todella jees luettavaa! Vaikkakin niitä hermoja raastavia elementtejakin tästä kirjasta löytyy, kuten kai kaikista opiskeluun liittyvistä opuksista. Pahempana mä silti pidän omalta kohdaltani niitä artikkeleita.


Day 292:sena oltiin Oonan kanssa vähän ulkoilemassa ja räpsimässä keväisiä kuvia Kirjurinluodossa. Paljon vihreetä ei vielä silloin näkynyt, mutta onneksi asia korjaantui kun bongattiin nää silmut.


Huhtikuussa koettiin myös hieman epämieluisa yllätys kun takatalvi päätti iskeä muutamaksi päiväksi. Onneksi toi lumi suli pois melkein yhtä äkkiä kuin tulikin. Silloin jouluna se lumi ois kyllä kelvannut paremmin kuin hyvin...


Day 298 oli konserttipäivä ja tässä näkyykin asua, joka silloin oli päällä. Vähän haikea fiilis kyllä näin jälkikäteen koko konsertista, sillä se oli aika todennäköisesti mun viimeinen kyseisessä paikassa. Ja tähän siis se yksinkertainen selitys että opinnot vie todennäköisesti eri kaupunkiin. Noo, olin ainakin supertyytyväinen mun esitykseen ja sain soittaa niin ihanat biisit ettei voi kyllä valittaa. (jos jotain kiinnostaa niin instasta löytyy pieni videopätkä River flows in yousta)


Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä kuva vappuaatolta. Mua jotenkin huvitti, kun tuntui että kaikki ihmiset oli jossain menossa kyseisenä päivänä ja itsellä oli niinkin mielenkiintoista ohjelmaa kuin pääsykokeisiin luku. Mutta ehkä sit ens vuonna vietetään opiskelijavappua...

Tää oli tän blogin 200. postaus! Sen lisäksi oon ollut viime aikoina ihan hurjan iloinen siitä, että lukijaboksiin on ilmestynyt muutama naama lisää ja ootte kommentoineet niin aktiivisesti. KIITOS, te teette tästä hommasta näin kivaa :") : Jenny

14 kommenttia :

 1. Vähhänkö kiva idea tää valokuvaus haaste. Voisi itsekkin joskus yrittää. tästä saa hyvää inspiraatiota itsekkin :)

  www.mydayblogfin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä oon kans tykänny tästä haasteesta tosi paljon! :) Ja kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla joskus...

   Poista
 2. Kivan olonen blogi, ja tosi kiva idea tää haaste ! :)

  adinasss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja totta, tää haaste on kyllä tosi kiva :)

   Poista
 3. Tosi kiva haaste, ja älyttömän söpö tuo viimeinen kuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja joo tää haaste on ollu kyl tosi kiva, tulee kuvattua niin paljon monipuolisemmin kaikkea!

   Poista
 4. miten meni pääsykoe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa olin yllättävän tyytyväinen siihen, miten meni! Osasin kokeen A-osan mielestäni hyvin, mutta B-osa olikin sitten vaikeampi. Sain mä nyt kuitenkin siihenkin jotain kirjoitettua... Ja ainakin annetut sanamäärät tulivat kaikissa tehtävissä täyteen eikä aika loppunut kesken :)

   Poista
 5. Noniin hienoa!:) Osasitko A-osassa kaiken? Itsellä jäi yksi termi vajavaiseksi:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni osasin ne kyllä kaikki, ainoo mikä A-osassa jäi vähän kaivelemaan oli se aistimellisuus kun muotoilin sen ehkä vähän epäselvästi... Mutta hei jos sulla jäi yks termi vähän vajaaksi, niin eihän se vielä mitään, siinä oli kuitenkin monta muuta tehtävää niin vielä on hyvin mahdollisuuksia sullakin! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }