Sivut

19.5.2016

18 X JATKA LAUSETTA

Moikka! Päätin tänään toteuttaa tän jo jonkin aikaa blogeissa pyörineen lauseenjatkamishaasteen, joten kurkataampa miten mä jatkoin näitä jo varmasti monille tutuiksi tulleita kahdeksaatoista lausetta.

En ymmärrä... miksi opotunneilla ei lukiossa puhuta enemmän esimerkiksi sellaisista jutuista kuin opintotuet ja työttömyystuet sekä avoimet yliopistot... Myönnän olevani vähän pihalla näistä asioista, vaikka on tullut jo useampaan kertaan aiheesta googleteltuakin.
Noloa myöntää, mutta... en osaa vieläkään ottaa järkkärillä videota, tai siis tajuan kyllä mistä videokuvaus menee päälle, mutta tarkennus videon aikana on aina ihan päin honkia. Ehkä otan nyt vihdoin tavoitteeksi selvittää tän ongelman.
Kaikista pahinta on... jossitella asioita, joille ei voi enää mitään ja olla pettynyt itseensä.
Muistan ikuisesti... huolettomat lapsuuden kesät. Ei tarvinnut miettiä kesätöiden puutetta, opiskeluja, yksinäisyyttä tai mitään muutakaan ikävää.


Viime aikoina... olen opetellut lettikampauksien tekoa ja lenkkeillyt paljon.
Päivän paras juttu... oli kun nähtiin pitkästä aikaa Idan kanssa. Toinen erittäin jees juttu oli, että löysin mun eräälle toiselle kaverille ainakin omasta mielestäni täydellisen valmistujaislahjan! :)
Seuraavaksi ajattelin... katsoa jakson Game of Thronesia.
Tekisi mieli... jotain hyvää iltapalaa, vaikka pizzaa.
Viikko sitten... oli pääsykokeiden jälkeinen päivä, jolloin vain rentouduin ja yritin olla ajattelematta pääsykokeita ja niiden tuloksia tai ylipäätään mitään opiskeluun liittyvää.


Salainen taitoni on... että osaan suuren määrän maita, niiden sijainteja ja pääkaupunkeja.
En osaa päättää... mihin keskeneräiseen postaukseen kuvaisin kuvat seuraavaksi.
Minulla on pakkomielle... suunnitella blogijuttuja ollessani yksin lenkillä.
Jos saisin yhden toiveen, se olisi... tällä hetkellä päästä opiskelemaan journalistiikkaa ja viestintää yliopistoon, sillä haluaisin palavasti tutustua uusiin ihmisiin ja opiskella juuri kyseistä juttua.


Ärsyttävintä on... jos haluaisi tehdä jotain, mut ei oo (ainakaan sillä hetkellä) ketään, jonka kanssa kyseisen jutun voisi toteuttaa.
Söin tänään... aamulla leipää, välipalaksi jälleen leipää + Skyr-rahkan, lämpimänä ruokana lasagnea (ja salaattia).
Olenko ainoa, jonka mielestä... meikkausvideot ovat useimmiten tylsiä?
Minusta on söpöä... kun lapset/vauvat nukkuvat.
Hävetti... useasti niin tänä kuin viime vuonnakin, useissa eri tilanteissa, mut juuri nyt ei tietenkään tuu mieleen mitään yksittäistä tapausta, jonka voisin kertoa.

Miten te muut bloggaajat ootte jatkaneet näitä lauseita? Linkkailkaa teidän tuotokset kommenttiboksiin, niin pääsen kurkkaamaan! Nyt ei tällä erää muuta kuin hyvää torstain jatkoa kaikille :) : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }