Sivut

24.5.2016

@ RAISIO, MYLLY

Moii! Päätin tulla parin kuvan kera höpöttelemään vähän eilisestä päivästä joka kului Turun suunnalla, tarkemmin ottaen Raisiossa. Lähdin alun perin isäni mukaan, kun hän kävi eräässä paikassa myymässä keräilemiään postimerkkejä. Tarkoitus oli kuitenkin myös käydä Myllyssä etsimässä muutamia tarpeellisia ja ei-niin-tarpeellisia juttuja. Vaikka kauppakeskuksessa tuli kierrettyä melkein joka putiikki läpi, mukaan tarttuivat itselläni tällä kertaa vain yhdet kengät, jotka tuossa alempana näkyvätkin. Viime kesäiset tennarit eivät kauaa kestäneet, joten toivon mukaan nämä uudet kesäkenkulit ovat vähän pitkäikäisemmät...



Jollei ostoksia tullut lopulta niin paljoa tehtyä, niin ainakin mahat saatiin täyteen! Käytiin nimittäin Rossossa, jossa tuli syötyä aivan superhyvät pizzat :P Tää pikku reissu oli myös aivan loistava tapa hieman juhlistaa eilen saapuneita yo-tuloksia, joihin voin kyllä sanoa olevani ihan tyytyväinen :) Perfektionistiminää ärsyttää pari arvosanaa, mutta toisaalta kun ajattelen realistisesti, tietäisin jonkun olevan ikionnellinen mun papereista... Ja tiedostan myöskin sen, että näin aivan hirveästi vaivaa näiden tuloksien eteen - eli en voi syyttää itseäni ainakaan laiskottelusta lähemmäs puolen vuoden opiskelun jälkeen. Lisäksi tänne kuuluu tällä erää sairastelua, sillä onnistuin nappaamaan jonkun kevätflunssan itselleni ja tänään kuumekin päätti sitten nousta :/ Lohduttaudun täällä sillä, että kai oon sitten ylppäripäivänä terve kun sairastan jo nyt... Eikä oo ainakaan koulua, josta jäädä jälkeen. Tähän pöpöön kylläkin kaatui aikomus nauttia ihanasta ilmasta ja nähdä yhden kaverin kanssa pitkästä aikaa, mutta eiköhän tää tästä.


Tällä erää ei kuitenkaan muuta, toivottavasti te ootte siellä ruutujen toisella puolella pysyneet terveinä! : Jenny

2 kommenttia :

  1. Moikka! Mitä aineita kirjoitit ja millä arvosanoin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kirjoitin äikän, pitkän matematiikan, ruotsin, lyhyen saksan, psykologian, maantiedon ja biologian, mutta arvosanojani en valitettavasti aio julkisesti kertoa. Jos tunnet mut jotakin kautta niin yv:llä saa kysyä ;)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }