Sivut

23.8.2017

AHLSTRÖMIN ALUEELLA NOORMARKUSSA

Ootko valokuvaus- tai luontoihminen? Tai kiinnostunut historiasta & arkkitehtuurista tai parhaassa tapauksessa molemmista? Jos oot porilainen tai käymässä täällä, mee ihmeessä käymään Noormarkussa Ahlstömin alueella -lupaan ettet kadu! Mä huomasin reilu viikko sitten säätiedotusta kytätessäni loistopäivän jollekin kivalle kesäpuuhalle ja päätin, että mähän meen vihdoinkin käymään Ahlstömin alueella. Houkuttelin Idan mun mukaan ja nappasin kameran auton takapenkille ja sitten vain otettiin suunnaksi Noormarkku. Perillä mietin heti ekojen käveltyjen metrien aikana, että miksi ihmeessä oon lykännyt tällaisessa paikassa käymistä näin kauan. Oonhan mä tiennyt tän paikan olemassaolosta ja suunnitellut visiittiä ties kuinka kauan, mutta aina se on vaan jäänyt: ei oo ollut autoa käytettävissä, on ollut huono ilma tai sitten ei vaan oo ollut seuraa. Kiitin itseäni kyllä jälkeenpäin tuhannesti, että vähän extempore päätin tänne lähteä!!


Tykkään ihan superpaljon kaikista luontopaikoista ja tämäntyylisistä alueista, joissa on joitain vanhoja rakennuksia tai joku kartano tai vastaava. Porissa Kirjurinluoto on ollut aina se mun lemppari ja nyt se sai kyllä rinnalleen tän paikan. Jyväskylässä vieraillessani tykästyin Harjuun ihan kympillä ja Tampereella vierailtavien paikkojen listalla kärkipäässä keikkuvat Hatanpään arboretum, Pyynikinharju sekä Finlaysonin alue. Mun mieli vaan niiin lepää näissä tämän tapaisissa mestoissa, ne ovat upeita kohteita kuvata, puhumattakaan siitä millaista on vaikka lenkkeillä tai pitää piknik tällaisissa maisemissa.


Nyt siis vielä kerran supersuuret suositukset Noormarkun Ahlstömin alueelle! Onko sulla joku ehdoton lempparipaikka sun kotikaupungissa? 💜: Jenny

6 kommenttia :

 1. Tällaiset paikat on niin upeita! Tampereella arboretum ja pyynikin aue on kyllä ehdottomasti näkemisen arvoisia! :) Finlaysonin alueella on myös monia hienoja rakennuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Noniin, mun täytyy sit ehdottomasti järjestää Tampereella mahdollisimman pian aikaa noihin paikkoihin tutustumiseen :)

   Poista
 2. Vau miten ihanan näköinen paikka!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on <3 Jotenkin yllätti mutkin tää paikka, vaikka osasin upeita rakennuksia ja miljöötä tietyllä tasolla odottaakin!

   Poista
 3. Ihana paikka, tuonne mä haluan vielä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ehdottomasti vierailun arvoinen paikka! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }