Sivut

10.8.2017

KUVAPÄIVÄKIRJA JYVÄSKYLÄSTÄ

Useampi teistä toivoi Jyväskyläpostauksille jatkoa, joten ajattelin kuvapäiväkirjan olevan kiva tapa päästää teidät kurkkaamaan vielä uudelleen tuon viikonlopun tunnelmiin. Kertauksena mainittakoon, että vietin siis viikonlopun Kristan luona tutustuen häneen ja Jyväskylään paremmin. Nämä päivät ovat yksi niistä jutuista, joista tuun varmasti myöhemmin muistamaan kesän 2017 - lyhyesti ja ytimekkäästi voisi todeta, ettei mikään oo parempaa kuin se jos jonkun kanssa synkkaa, löytyy yhteisiä juttuja elämän varrelta, jonka kanssa ollessa tuntuu että ois tuntenut paljon kauemman kuin oikeesti onkaan. Ja parasta on myös katsella uusia maisemia, haahuilla kesäisessä Suomessa kamera kaulassa, istahtaa puiston penkille ja vain olla, syödä herkkuruokaa, nauraa vatsalihakset kipeiksi, tuntea elävänsä. Mutta nyt kuvapäiväkirja Jyväskylästä, olkaapa hyvät!
Onko teille jäänyt erityisesti joku päivä/viikonloppu/reissu tältä kesältä mieleen? Kertokaa kommenteissa! 💜: Jenny

10 kommenttia :

 1. Ompas kivoja kuvia :) Varmasti ollut hieno reissu! <3

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 2. Oi, Jyväskylä on niin ihana! :) Just tänään kotiuduin sieltä, mutta käyn siellä tosi usein kun poikakaveri asustaa siellä :) Eli kaikki siellä vietetyt reissut on jäännyt kyllä mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin kyllä Jyväskylään tosi paljon, siellä oli niin kivan näköistä :) Noniin sulla tuleekin sit tehtyä sinne vähän useammin reissuja!

   Poista
 3. Voi että miten kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos ja ihanaa kun Elli sä kommentoit niin aktiivisesti! :)

   Poista
 4. voi ihanaa kuulla, että oot tykänny Jyväskylästä noin paljon!:) Jyväskylähän siis on mun kotikaupunki, mut aina sitä ei osaa itse arvostaa, mutta näiden sun kuvien kautta tajus, et onhan se ihan nätti kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylä taisi kyllä viedä mun sydämen haha :D Oma kotikaupunki on kyllä sellainen, että voi olla vaikea nähdä sen ainutlaatuisuutta/kauneutta muuten kuin kuvista tai jonkun kaupungissa vasta pari kertaa vierailleen kautta!

   Poista
 5. Oon ihan hirveän myöhässä tämän kommenttini kanssa, mutta elämä on ollut yhtä kaaoata, enkä ole ehtinyt oikein lukemaan blogeja. Tosi kivoja kuvia oot ottanut, tuon viimeisen kuvan rakennus näyttäytyi mulle jotenkin ihan uudenlaisena tuon kuvan kautta! Hauskaa! :) Ihanaa, että tykkäsit viikonlopusta ja Jyväskylästä niin paljon! Tulethan uudestaankin käymään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole oikein viime aikoina ehtinyt lukemaan blogeja kun on ollut tää yliopiston alku tässä... Kiva, että laitoit kommenttia vaikka tätä ns. myöhässä luetkin ;) Joo pakko sanoa vaan vielä kerran, että oli niin kivaa <3 Oon ehdottomasti valmis uusimaan visiitin joskus ja hei sunkin täytyy kyllä poiketa joskus Tampereelle mun luo. Kiitti vielä kuvakehuista!!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }