Sivut

30.8.2017

KESÄN TAVOITTEET - MITEN KÄVI?

Kesä alkaa mun mittapuulla nyt olla ohi kun syyskuu kolkuttelee ovella, joten ajattelin että ois hyvä aika käydä kesälle asetetut tavoitteet läpi. En tosiaan ottanut näistä mitään stressiä, vaan käytin listaa lähinnä sellaisena suuntaa antavana inspiraationlähteenä kesäpuuhiin. Ja tulihan näistä sentään jotain toteutettuakin eli hyvä niin! Mun mielestä nämä tällaiset listat ovatkin parhaimmillaan just niitä sellaisia boostaajia, jotka houkuttelevat tekemään vähän normaalista poikkeaviakin juttuja. Kesällä 2017 mä halusin siis...


viettää päivän Yyterissä -Miksi oi miksi mä en vieläkään tehnyt tätä? Huvittaa ihan, miten sinne Yyteriin tuntuu niin kovin vaivalloiselta suunnata erityisesti kesäaikaan. Talvisin tulee jostain syystä paljon useammin käytyä... No, ehkä sit ens kesänä tämä vihdoin toteutuisi! 
pitää ainakin yhden piknikin -Olin piknikillä jopa kaks kertaa: ensin blogitiimityttöjen Sinin ja Kristan kanssa Tampereella ja sitten vielä toistamiseen Idan kanssa Kirjurinluodossa. 
lukea kaksikymmentä (erilaista) kirjaa -Kahtakymmentä kirjaa ei kyllä tullut luettua, mutta tää tavoite olikin vähän yläkanttiin asetettu... Lukulistalta tipahti kuitenkin 7 kirjaa pois eli olen tyytyväinen! 
pyöräillä yhteensä 200km kesän aikana -Ei saanut vetää yli tätäkään, mutta kilometrejä tuli taitettua pyörällä kuitenkin 80,5. Jos sitten ens kesänä vaikka se 100km rikki?
käydä Noormarkun Ahlströmin alueella kuvailemassa -Ihanaa, että tämä tuli tehtyä :) Oon suunnitellut visiittiä kyseiseen paikkaan niin kauan että oli jo aikakin!


löytää täydelliset bikinit -Löysin, mutten ehtinyt käyttää niitä kertaakaan kun ei tullut enää riittävän lämmintä...
ostaa kalenterin syksylle valmiiksi -Uus kalenteri piti tottakai hankkia hyvissä ajoin ennen yliopiston alkua, että sai kaikkia päivämääriä ylös. Paperikalenteri on vaan best, enkä vois kyllä kuvitella olevani ilman!
päivittää blogin ulkoasun vihdoin uuteen uskoon -Ei vieläkään... Ehkä siirrän sen taas eteenpäin syksyn to do-listalle.
pyrkiä 30. postaukseen kesäkuukausien ajalta eli 10 postausta/kuukausi -20/30 tämä postaus mukaanlukien, mutta parempi se kai niin päin että menee fiiliksen mukaan kuin että veren maku suussa painaisi kohti sitä ns. täydellistä postaustahtia.
täyttää kameran muistikortti kesäisillä räpsyillä (pyri kolmeensataan -->) -En oo vielä saanut ihan lopullista kuvien määrää selville osan lojuessa yhä Canonini sisuksissa tai kansioissa tietokoneeni työpöydällä mutta reippaasti yli kolmensadan kyllä mentiin, hyvä mä!


maistaa kolmea uutta jätskimakua -Uusia tuttavuuksia tälle kesälle tuli jätskien saralla 2: Pätkispuikko ja Jättis Volcano. Molemmat jatkoon :P
opetella soittamaan ainakin kaksi uutta biisiä pianolla -Vaikken soittanut ihan niin paljoa kuin etukäteen olin ajatellut, tämän kohdan sai vetää yli.
kerätä paljon marjoja syksyksi, talveksi & kevääksi varastoon -Marjoja on täällä mun pikkupakastimessa niin paljon kuin mahtuu ja Porissa vielä lisää niin saa tarvittaessa täydennystä varastoon.
käydä jossakin uudessa paikassa (kuvailemassa) ihan vaikka kotikaupungissakin -Kesän aikana tuli käytyä ekaa kertaa ainakin Ahlstömin alueella (Porissa) ja Pyynikinharjulla (Tampereella) sekä uutena kaupunkina Jyväskylässä.
tehdä käsitöitä, kirjoittaa novelleja, kuvata jotain erilaista kuin yleensä kaikkea luovaa siis -Näille kaikille ei aika antanut myöden, mutta  aika paljon luovaa puuhaa mun kesään kuitenkin mahtui.

Näiden toteutuneiden ja toteutumattomien juttujen lisäksi mun kesään kuului: unelmaopiskelupaikan saaminen, Jyväskylävierailu, uimista, mökkeilyä, feissausta Solidaarisuudella, muuttojuttuja, Blockfestvieraiden majoittamista, kuvaamista, blogihommia aina kun hyvältä tuntui sekä monen monta ihanaa pikku kesähetkeä kuten jätskejä, auringonlaskuja ja vaeltelua kesäilloissa. Toteutitko sä monta suunnittelemaasi juttua kesällä vai menitkö enemmän fiiliksen mukaan? 💜: Jenny

4 kommenttia :

 1. Mäkin aikalailla fiiliksen mukaan menin ja ne on aina niitä parhaita juttuja. :) Sulla oli kiva lista ja paljon olit saanu kans toteuteltua siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun menee fiiliksen mukaan tällasissa ei-pakollisissa jutuissa niin ei tuu ainakaan kerättyä turhaa stressiä itselleen! Kiitti, itsekin tykkäsin tästä listastani kovin ja vaikka kaikki ei todellakaan toteutunut sai sieltä yllättävän monta kohtaa kuitenkin vetää yli :)

   Poista
 2. Musta tuntuu että mun bucket list jäi kyllä suurimmaksi osaksi tekemättä :D Oon just alottamassa purkamaan sitä, joten kohta se selviää! Sulla on kuitenkin ollut tän postauksen perusteella kiva kesä, ei näitä listoja pidä mun mielestä ottaa niin vakavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellaista se joskus on ettei ne suunnitelmat ihan toteudukkaan, mutta kuten itsekin totesit niin eihän se tällaisissa jutuissa ole niin tarkkaa ;) Mulla oli kyllä kiva kesä, toivottavasti sullakin <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }