Sivut

2.9.2017

BT - 5 YLPEYDENAIHETTANI

Moni voi varmasti samaistua siihen, ettei kovin usein tule mietittyä omia vahvuuksia. Itsellä ainakin huomio kiinnittyy paljon helpommin niihin juttuihin, joissa yritän kehittyä paremmaksi ja niihin joita en vain hallitse. Samaten mulla esiintyy sitä, etten osaa aina olla ylpeä omista saavutuksistani. Ajattelen helposti vaan jotain "no mulla oli hyvä tuuri" tai "en mä nyt niin ihmeellisesti osaa asiaa x", tajuutte varmaan pointin. Nyt kuitenkin pääsin treenaamaan tämän tän kertaisen tiimipostauksen muodossa itseni kehumista, sillä päätettiin kukin kertoa 5 saavutusta/asiaa, joista ollaan ylpeitä omalla kohdallamme. Olen siis ylpeä siitä, että...


olen hyvä ystävä. Mä en levittele huhuja kenestäkään ja jos mulle kertoo jotain luottamuksellista, niin se oikeesti jää vain mun tietoon. Mä oon todella usein se, ketä laittelee niitä viestejä et lähettäiskö kuvailemaan paikkaan x, mentäiskö sinne tai tänne tai tulisitko meille ens viikolla. Mä myös kehun ja tsemppaan ihmisiä, jotka mun mielestä sen ansaitsee!

pääsin opiskelemaan viestintää&journalistiikkaa Tampereen yliopistoon. Tämä on sellainen saavutus, josta mä tosiaan olen ylpeä. Juuri se ala jolle mä halusin, eikä ollut helppoa. Mutta mä tein sen! Sadat pääsykokeisiin lukiessa käytetyt tunnit eivät tosiaan menneet hukkaan.

en anna muiden mielipiteiden vaikuttaa (enää) liikaa tekemisiini. Mä en ole niitä tyyppejä, jotka poistavat ig-kuvan jos siihen ei tule tarpeeksi tykkäyksiä. Voin nykyään hyvin mennä johonkin keikalle tai tapahtumaan vaikka mulla ei olisi seuraa: minähän sinne haluan mennä ja olisi tyhmää jättää jotain hienoa kokematta vain siksi ettei ole kaveria joka kokisi sen mun kanssa. Jos joku nykyään käyttäytyy mua kohtaan inhottavasti, todellakin jätän hänet omaan arvoonsa -oon oppinut olemaan itseni ystävä.osaan soittaa pianoa ja siitä, että se harrastus on kulkenut mukana jo kymmenen vuotta. Mun rakkaus pianon soittamiseen on säilynyt kaikki nämä vuodet ja harjoittelen suurella innolla aina uusia biisejä ja juttuja tän soittimen parissa. Saa nähdä miten nyt tulen selviytymään kun mahdollisuus soittaa pianoa onkin vaan viikonloppuisin...

mulla on pitkät ja hyväkuntoiset hiukset. En oo koskaan värjännyt mun hiuksia yksinkertaisesti sen takia, että tykkään mun omasta väristä niin paljon. Ja onhan se nyt helppoa kun ei tarvii murehtia juurikasvusta ja kalliista värjäysoperaatioista! Plussana tietysti se, että ilman värjäämistä ja värinpoistoja hiukset pysyvät helpommin hyväkuntoisina. En myöskään lämpökäsittele mun hiuksia kuin silloin tällöin, joten ne pysyvät aika pienellä hoidolla kauniina.

Jottei tää postaus mene ihan vaan siihen että kehun itseäni, niin kertokaahan tekin vaikka edes yksi juttu, josta ootte ylpeitä itsessänne/omassa elämässänne! Ja muistakaahan myös käydä tsekkaamassa muiden tyttöjen ylpeydenaiheet tämän päivän aikana ilmestyvistä postauksista: / Anniina / Heli / Krista / Sini / 💜: Jenny

6 kommenttia :

 1. Ihana postaus! <3 Oon ihan samaa mieltä, että aivan liian usein tulee keskityttyä omiin puutteisiin ja "vikoihin". :/ Mä oon tällä hetkellä ylpeä siitä, että sain työpaikan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia <3 Ja vau, työpaikka on kyllä tosi hieno saavutus!

   Poista
 2. Ihana ja positiivinen postaus, tuli kyllä hyvälle mielelle tästä!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla Sini! Huippua et positiivinen fiilis välittyi :)

   Poista
 3. Aivan ihanat kuvat ja ihana postaus <3 Mä oon kans ylpeä siitä, etten anna muiden vaikuttaa mun tekemisiin. Joskus annoin, mutta nykyään en :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Milla, niin kivaa saada tällaista palautetta <3 On todella tärkeää kyllä ettei anna muiden mielipiteiden liikaa vaikuttaa omiin tekemisiin!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }