Sivut

6.7.2016

TAVOITE
Tiedän mitä haluan. Vain yksi asia, matkalla kaksi välietappia. Tavoite. Päämäärä. Onnistunko? Osaanko? Olenko tarpeeksi hyvä? Pärjäänkö? Riitänkö? Ahdistukselle ei saa antaa valtaa. Pitää vain uskoa, pysyä lujana, olla vahva, särkymätön. Pitää muistaa miksi, löytää valo, hartiavoimin työntää. Pitää jatkaa vielä hetki juuri silloin kuin haluaisi lopettaa. Vaikka olisi keskellä ristiaallokkoa, eikä jaksaisi enää. Pitää löytää vielä viimeinen voiman ripe, uskoa vaikka mahdottomalta tuntuu. Ja kun aika on oikea - se tapahtuu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pitkästä aikaa jotain, jonka olen kirjoittanut novellivihkoni sivuille. Haluaisitteko näitä joskus toistenkin?: Jenny

6 kommenttia :

 1. Itse jäin varasijalle 33 journalistiikassa. Miten sulla kävi, oliko sisäänpääsy lähellä? Ensi vuonna uudestaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on varasija 8 ja jäi vaan 4p alimmista hyväksytyistä pisteistä - eli lähellä oli! Mutta ei auta kuin toivoa että meillä molemmilla on ens keväänä parempi tuuri ja päästään sisään :)

   Poista
 2. Sulla jäikin tosi lähelle sisäänpääsy! Mä tein sen virheen, että hain kahteen vaikeapääsyiseen paikkaan enkä tajunnut keskittyä vain yhteen. Ensi vuonna täysi panostus journalistiikkaan ja toiseksi vaihtoehdoksi jokin vähemmän työtä vaativa aine. Mitä asioita sä ajattelit tehdä eri tavalla ensi keväänä?

  Toivotaan niin ja tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meen nyt syksyllä korottamaan bilsaa parin lisäpisteen toivossa ja sit ajattelin käydä avoimessa yliopistossa viestinnän&journalismin perusopintoja. Sit ajattelin aloittaa pääsykokeisiin lukemisen keväällä 2-3kk aiemmin ku tänä vuonna mulla oli aikaa vain se kuukausi kirjoitusten jälkeen!

   Poista
 3. Joo hei lisää tämmöisiä ehdottomasti! =) Tää oli kiva ja hieman erilainen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihana kuulla että tykkäsit! Välillä vaan tulee syystä tai toisesta arkailtua tällaisien vähän erilaisten postauksien julkaisemista, vaikka usein ei olisi edes mitään ayytä...

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }