Sivut

4.7.2016

365 KUVAA - KESÄKUU

Heipat kaikille! Nyt on vuorossa viimeinen(!) 365 kuvaa kuukausikooste. Tämän jälkeen oon ajatellut kuitenkin vielä kerran palata tähän haasteeseen jonkinlaisen loppuyhteenvedon kautta, joten silloin puhutaan sitten enemmän fiiliksistä ja siitä, millaisia juttuja tämä haaste toi mukanaan. Nyt siis pidemmittä puheitta kesäkuun haastekuvien parhaimmistoon!


Kesäkuun ensimmäisenä kuvasin kukkivia syreenejä, ah sitä tuoksua! Pohdittiin silloin, että voitaisiin ottaa myös muutamat yo-kuvat kukkivien syreenipuiden edessä ja sehän sitten saatiin loppujen lopuksi toteutettuakin.


Yo-päivä 4.6. on jotain sellaista, jonka tulen muistamaan vielä vuosienkin päästä. Kova työ tuntui todellakin palkitulta (vielä) tuolloin.


Erään kesäillan kauneutta... Testasin säätää kameran asetuksia manuaalisesti ja yllätyin siitä, ettei se loppujen lopuksi ollutkaan niin vaikeaa.


Kesän eka picnic ihanan Jennan kanssa ja syvällisiä juttuja Postauksen ja lisää kuvia illalta voit tsekata täältä.


Kukkakuvailua tulee aina kesäisin harrastettua melko kiitettävästi ja sen takia kameran muistikortilta tuntuu aina toisinaan joka toinen kuva olevan tätä luokkaa. Mutta onhan kukat nyt mielettömän kauniita!


Käytiin joku kaunis kesäkuun päivä testaamassa Idan kanssa Picnicin ruokia ja toi salaatti oli kyllä taivaallista! Täytyy ehdottomasti käydä joskus toistenkin :)


Juhannuksena pääsin ensimmäisiä kertoja kuvaamaan järkkärillä hämärässä ja tulta. Omasta mielestäni onnistuin ihan kohtalaisen hyvin ja kuvat ovatkin yksiä ehdottomia lemppareita tältä kesältä. Lisää juhannustunnelmia voit käydä kurkkaamassa täältä.


Mä oon ottanut tämän kesän projektiksi pienimuotoisen englannin opettelun/kielitaitojen mieleenpalauttelun ja tämä matkasanakirja on ollut kyllä juuri sopiva mulle siihen hommaan. Vaikka nolottaa myöntää niin sanonpahan silti, että mulla on kyllä enkun monet ihan perusjututkin painuneet täysin unholaan...


Sain ylppärilahjaksi mm. lahjakortin Rajalaan ja koska se pudotti tämän laajakulmaobjektiivin hinnan puoleen alkuperäisestä, kävin viime viikolla tän ostamassa omakseni. Testikuvia ja lisää juttua tästä tulossa pian!


Korkeakoulujen yhteishaun tulokset tulivat viimeisenä haastepäivänä 1.7. ja mun osalta luvassa oli suuri pettymys, kuten kuva osoittaa. Syksyn ja koko ensi vuoden suunnitelmistakin on tulossa postausta tässä parin viikon sisällä,  nyt kun alan pikku hiljaa päästä yli pahimmasta tämän asian kanssa.

Mitä kaikkea teidän kesäkuuhun on kuulunut?: Jenny

2 kommenttia :

  1. Ootan innolla juttua tosta objektiivista, sillä oon pyöritellyt mielessäni uutta objektiviia! Toi on ollut yksi vaihtoehto, joten kiva kuulla siitä juttua ennen ostopäätöstä :) Harmi juttui toi pääsykokeiden tulos :( Mäkin oon tässä pyöritellyt erilaisia vaihtoehtoja mielessä, mutta edelleen oon vähän pihalla tulevasta syksystä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Anniina! Tällä hetkellä en voi kyllä muuta kuin suositella tuota objektiivia, mutta lisää infoa ja tuolla kuvattuja kuvia on tosiaan ilmestymässä tänne luultavasti vielä tämän viikon aikana niin siitä sit pystyt ainakin näkemään vähän kuvausjälkeä :) Tuo on kyllä niin harmittava juttu toi pääsykokeen tulos :/ mutta toisaalta monet muutkin joutuvat hakemaan useampia kertoja ennen kuin haluaamaansa korkeakouluun pääsevät... Ei välivuosikaan mikään "maailmanloppu" ole, mutta onhan se aina kova pala kun yrittää sen 110% ja jää vielä todella lähelle.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }