Sivut

9.7.2016

CANON EFS 10-18MM F/4.5-5.6 IS STM LAAJAKULMAOBJEKTIIVI

Nyt on vuorossa jotain aivan uutta multa, tarkemmin sanottuna pientä esittelyä mun uudesta objektiivista! Tämä 10-18mm on siis mulla eka objektiivi tuon perus 18-55mm rinnalle ja oon kyllä oikein tyytyväinen mun ostokseen :) Tässä elämäntilanteessa en ois luultavasti muuten lähtenyt objektiiviin sijoittamaan, mutta sain ylppärilahjaksi lahjakortin Rajalaan, joten no problems. Postauksen kuvat on ensimmäistä lukuun ottamatta otettu tällä uudella objektiivilla, joten kuvausjälkeäkin näkee tässä pikku arvostelun lomassa.


Lähdetään liikkeelle muutamista ehdottomista plusjutuista tässä objektiivissa... HUOM! En ole mikään kamera-/objektiiviasiantuntija, nämä ovat vain juttuja, joista itse olen tykännyt ja mitkä olen pannut merkille tämän parin viikon aikana.

- Tarkennus on nopea ja hiljainen, mikä auttaa todella paljon esim. videoita kuvattaessa tai jos haluaa saada kuvan nopeasti.
- Kuvanvakaimen olemassaolon todellakin huomaa! Jos joku ei tiedä niin kuvainvakainhan vähentää tärähtämisen vaikutusta kuvissa.
- Kuvanlaatu on todella hyvä ja esimerkiksi luontokuvia kuvatessa on ihanaa kun värit tallentuvat "todellisempina" eivätkä kuvat ole hailakoita. Varsinkin auringonnousuja ja -laskuja kuvatessa on ihanaa, kun värit ja kontrasti ovat kohdillaan vielä siinäkin vaiheessa kun kuvia selaa tietokoneelta.
- Objektiivi on suhteellisen kevyt ja pieni eli helppo kuljettaa mukana.
- Tämä objektiivi on kesän ajan mukana Canonin kampanjassa, mikä tarkoittaa sitä, että tämän mukana saa esim. vesitiiviin matkakaiuttimen. (rekisteröimällä ostoksen kampanjasivulle)Nyt seuraa muutama linkki, joista löydät vähän tarkempia ja virallisempia tietoja. Kannattaa tsekata ainakin siinä tapauksessa, jos tämän ostaminen on mielessä ;)


Miltäs nää kuvat vaikuttaa teidän silmiin? Entä ootteko te päässeet kuvaamaan laajakulmaobjektiivilla tai omistatteko kenties itse sellaisen? Mulla on kuvausinnostus taas ihan pilvissä, joten lisää tällä objektiivilla kuvattuja kuviakin on varmasti luvassa pian! : Jenny

2 kommenttia :

  1. Kuvat näyttää kyllä tosi hyvältä! En ole koskaan kuvannut laajakulmaobjektiivilla, mutta haluaisin kokeilla joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Kannattaa kyllä ehdottomasti testata laajista joskus, jos on mahdollisuus :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }