Sivut

20.7.2016

OFF-SHOULDER SHIRT

Moikka! Tän hetkiseen postaustahtiin nähden mulla on ollut vähän normaalia pidempi tauko, eikä syyttä, sillä kiirettä on kyllä viime aikoina pitänyt! Voisin tässä jossain vaiheessa tehdä vaikka jonkinlaista kuulumispostausta tästä kaikesta mitä on nyt meneillään, miltäs sellainen kuulostaisi? Nyt mulla on kuitenkin hieman kiire, joten mennäänpä suoraan asiaan eli asukuviin, joita ei olekaan täällä by the way hetkeen näkynyt.


Vero Modasta on tullut mulle jonkinasteinen luottovaatekauppa, sillä pari kolme viikkoa sitten kun pitkästä aikaa olin vaateostoksilla löysin sieltä yhtä sun toista mukaanluettuna näissä asukuvissa esiintyvän paidan hintaan 19.95e! Tuntuu että se on nykyään oikeasti ainoa kauppa, josta löydän kivoja ja mun tyylisiä vaatteita, mutta hyvähän se on että ees jostain löytyy haha :D Oon etsinyt viime kesän lopulta sitä täydellistä off-shoulder paitaa ja nyt olen erittäin tyytyväinen kun vihdoinkin voin sanoa omistavani sellaisen! Pientä materialismionnea ehkä havaittavissa mutta sallittuahan se kai on silloin harvoin kun vaatteita ostaa...

Onko tää paita teidän mielestä HOT vai NOT? : Jenny

8 kommenttia :

 1. Toi paita on älyttömän nätin näkönen! Sopii sulle tajuttoman hyvin. :) Oliko paidasta muita värejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Taisi olla joku sellainen sinisävyinenkin malli mutta en muista ihan varmasti...

   Poista
 2. Kuulumispostausta olisi kiva lukea :). Tuo paita on aivan ihanan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulumispostausta on tulossa eli sellaista pääsee lueskelemaan lähiaikoina :) Ja niin mustakin, kiva saada jotain väriä vaatekaappiin!

   Poista
 3. Voi että onpa sulla mielenkiintosia tekstejä, varsinkin toi Tavoite -postaus oli tosi hyvin kirjoitettu❤ Sulla onkin nyt edessä välivuosi ja kirjoittelin aiheesta juuri blogiini, jos kiinnostaa niin käy lukasemassa:)

  suvimyllymaki.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla ♥ Mä käyn hei kurkkaamassa tuon postauksen, kiitti vinkistä! :)

   Poista
 4. Rakastan itsekin off the shoulder paitoja! Tykkään :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }