Sivut

9.6.2017

KEVÄÄN BUCKET LISTIN TSEKKAUS

Aavistin jo alkuvuodesta, että mun keväästä tulisi melko stressaava ja lukemisentäyteinen, joten mun kevään bucket listiltä ei löytynyt mitään kovin ihmeellistä. Tavoitteena oli lähinnä keskittyä omaan hyvinvointiin pääsykoerumban ohella. Ajattelin kuitenkin, että nyt kun ollaan ehditty kesäkuun puolelle voisin tsekata teidän kanssa miten mun kevään tavoitteiden kanssa kävi!


-Tee yhteishaku ajoissa! Tämä hoitui melko pian haun aukeamisen jälkeen, sillä en missään nimessä halunnut jättää tätä viime tippaan.
-Tee ns. flashcardseja Mediayhteiskunnan käsitteistä ja teorioista. Jo viime vuonna pääsykokeisiin valmistautuessani suunnittelin flashcardsien tekemistä, mutta rajallisen ajan vuoksi se jäi silloin tekemättä. Tänä vuonna lappuset tuli väkerrettyä heti kun kirja oli kahlattu pariin otteeseen läpi, pointsit tästä siis kotiin!
-Lue Mediayhteiskunta 6-10 kertaa läpi ja tee siitä uudet muistiinpanot. Väsäilin hiki hatussa miellekarttoja ja ylsin kahdeksaan lukukertaan - olen tyytyväinen!
- Lue artikkelit ainakin viidesti läpi ja tee niistä kustakin kattavat muistiinpanot. Tämäkin toteutui, jess.
- Harjoittele/kertaa erilaisia juttutyyppejä ja niiden tyypillisiä piirteitä sekä lehtijutun osat yms. / Tämä jäi, sillä muiden juttujen opettelu tuntui olevan enemmän tarpeen.


-Lakkaile kynnet edes muutamaan kertaan! Taisi ne lakat pariin kertaan kynsistä löytyä ;)
- Hoida blogiin vihdoinkin about me, blogitiimi jne. sivut. / Toivottavasti tää tulis kesän aikana tehtyä, sillä musta tuntuu, että tätä tulee aina vaan lykkäiltyä eteenpäin.
- Yritä pitää huolta riittävästä veden juomisesta, tässä riittääkin haastetta. / Kiinnitin asiaan huomiota, mutta petrattavaa riittää kyllä edelleen.
-Muista pänttäämisen keskellä tehdä edes pikku hetki päivässä jotain, josta nautit. No tää on ehkä vähän niin ja näin, mutta koin nyt kuitenkin onnistuneeni sen verran, että viiva meni yli. Soittelin mm. pianoa, liikuin ja näin muutamaan otteeseen kavereitakin :)
- Kuvaa keväisiä kuvia. Vuodenajoista vähiten kuvia mulla löytyy nimittäin aina jostain syystä keväästä. / Ei onnistunut sitten yhtään :( Multa löytyy kevään kohdalta vaan hautajaiskuvat ja pari kappaletta jotain satunnaisia räpsyjä.

Ajattelin, että voisin tässä lähipäivinä jakaa teidän kanssa vähän mun kesäsuunnitelmia, miltäs sellainen kuulostaisi? : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }