Sivut

21.7.2017

VIIMEAIKAISIA X 6

Moikka pitkästä aikaa :) Mun postaustahti on päässyt tässä vähäsen hidastumaan, koska on ollut niin paljon kaikkea puuhaa. Mutta pidemmittä puheitta mennään suoraan asiaan ja katkaistaan blogihiljaisuus päivittämällä vähän kuulumisia! 


TYÖT Viimeiset kaksi viikkoa ovat kuluneet aika intensiivisesti töiden parissa, sillä onnistuin kuin onnistuinkin nappaamaan vielä tälle kesälle duunin. Oon siis ollut feissaajana Solidaarisuudella ja lisäksi SuomiAreenassa heidän ständillä. Feissaaminen on aika raskasta, mutta ainakin työkokemusta karttuu ja onhan päivissä aina niitä mukaviakin hetkiä jos sattuu ystävällisiä tyyppejä vastaan ja saa keskustella heidän kanssaan!


MUUTTO Mun muutto alkaa tavaroiden osalta olla aika loppusuoralla jo, vielä ois yksi kuorma vietävänä. Ihanaa kun asunto on siellä valmiina ja saa muuttaa rauhalliseen tahtiin & pohtia sitä lopullista muuttopäivääkin vielä! Tosiaan tän viikon tiistaina tuli vietettyä koko päivä Tampereella muuttojutskien merkeissä ja alkaahan siellä pikkuhiljaa näyttää oikeinkin kotoisalta ;) Kuvassa ei tosiaan ole se ajankohtainen tilanne näkyvissä, mut näätte sit myöhemmin asuntopostauksen merkeissä tarkempaan miltä mun kotikolo näyttää!

 
YLIOPISTO Oon tutkinut netistä vähän tulevia kursseja, intoillut superpaljon sisäänpääsystä vielä näin jälkikäteenkin ja hoitanut mm. opintotukijuttuja ja opiskelijakorttihakemusta eteenpäin. Tuun varmasti postailemaan syksyllä aika paljon opiskelujuttuja tänne blogiinkin, riippuen tietysti vähän siitäkin mitä te haluaisitte kuulla - toiveita siis saa ja pitää esittää.


MÖKKEILY Viime aikoina kaikki viikonloput ovat kuluneet mökkimaisemissa mm. uimisesta ja grilliruuasta nauttien. Oon pyhittänyt mökkiviikonloput myös tarinoihin uppoutumiselle, valokuvaukselle ja lauta- sekä korttipeleille! Varsinkin nyt työviikkojen jälkeen on ollut niin ihanaa ladata akkuja mökillä.


OSTOKSET Oon tehnyt kolme superhyvää löytöä: ihanan pirteä keltainen treenipaita, täydellinen collegepaita hyvässä alennuksessa Intersportilta ja uudet bikinit H&M:ltä (nekin alesta!) vanhojen kulahtaneiden tilalle.


POSITIIVISIA Ilahduttaneita asioita  viime aikoina: siskon ostama "kouluunpääsyjätski", ystävälliset ihmiset kadulla (varsinkin töissä tätä todella arvostaa), netin syövereistä löydetty sivusto jolta löytyy pianonuotteja joka lähtöön, kutsu Jyväskylään kaverin luo, iltapalaksi tehdyt köyhät ritarit, kauniit auringonlaskut...

Mitä sä oot puuhaillut viime aikoina? 💜: Jenny

2 kommenttia :

  1. Oi miten ihanalta näyttää toi sun tuleva koti!! Vauu😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään siitä itsekin ihan superpaljon 💖

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }