Sivut

28.7.2017

FAVOURITE SONGS AT THE MOMENT #1

Kolmas työviikko takana ja viikonloppu kutsuu, nyt ei voisi olla paljoa parempi fiilis! Oon lähdössä tänään Jyväskylään Kristan luo kyläilemään ja edessä on mitä luultavimmin ihanat pari päivää 💕 Kulunut viikko on muutenkin ollut tekemisentäyteinen, sillä töiden jälkeen on tullut mm. käytyä leffassa siskon kanssa, treffattua Jennaa ja piipahdettua isovanhemmilla. Näiden pikaisten kuulumispäivittelyiden jälkeen onkin hyvä siirtyä tämän postauksen varsinaiseen aiheeseen eli mun lempparibiiseihin atm -parilla kesäisellä kuvasella höystettynä tietenkin! Nää kappaleet on sellaisia, joista mä myöhemmin varmasti muistan kesän 2017 ja jotka ovat soineet repeatilla kerran jos toisenkin. Huikkaa ihmeessä kommenteissa jos mukaan on eksynyt joku sunkin lemppari ;)


Miten on, kelpaisivatko teille musiikkipostaukset parin kuvasen kanssa jatkossakin? 💜: Jenny

4 kommenttia :

 1. Joo jatkoon! Musta tää oli kiva kun seassa oli myös kuvia, en ookkaan ennen nähnyt tällaista toteutustapaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jatko-osakin ois toivottu! Joo mä oon tainnut joskus törmätä tällä tavalla toteutettuun musiikkilistaan ja halusin sit itsekin kokeilla ;)

   Poista
 2. Kivan kesäisiä biisejä, osa mätsää omankin soittolistan kanssa 😊 Ehdottomasti jatkoon!

  -Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihana kuulla <3 Osa näistä on kyllä sellaisia biisejä, että pyörii varmasti monen soittolistoilla mutta taisi sinne muutama vähän erilainenkin biisi päätyä mukaan!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }