Sivut

1.4.2017

BT - 10 FAKTAA MINUSTA

Moikka pitkästä aikaa! Mun postaustahti on pysynyt aika tasaisena tässä tämän vuoden puolella eikä suunnitelmissa ollut pitää sen kummempia taukoja, aattelin vaan, että tähän huhtikuun ajalle ajastan sitten juttuja kun pääsykoepänttääminen vie suurimman osan päivistä. Asiat ovat kuitenkin menneet ihan toisin kuin suunnittelin sen jälkeen kun noin viikko sitten sain kuulla suru-uutisia - yksi mun isovanhemmista on siis nyt poissa :`( Pääsykokeisiin lukemista oon jatkanut, mutta en ymmärrettävästi ihan sillä samalla tarmolla mitä vaikka pari viikkoa sitten. Blogijuttujen teko ja ajastaminen ei oo käynyt oikein mielessäkään ja senpä takia huhtikuussa tulee vain pari postausta, jotka ehdin jo aiemmin tehdä valmiiksi. Nyt tarvin ennen kaikkea aikaa ja kaiken panostuksen mitä vain pystyn, aion laittaa pääsykokeisiin! Täällä blogin puolella tulee siis reilun kuukauden ajan olemaan hiljaisempaa, jonka jälkeen sitten palailen toivottavasti uusia ideoita täynnä. Tämän jokseenkin pitkäksi venähtäneen aloituksen jälkeen nyt kuitenkin vihdoin asiaan eli päätettiin blogitiimityttöjen kanssa toteuttaa klassinen faktapostaus ja aprillipäivästä huolimatta nämä jutut ovat ihan todellisia! Täältä siis tulee pitkästä aikaa faktoja, joita ette ainakaan luultavasti vielä musta tienneet :)


1. Mulla on yksitoista serkkua.

2. En oo koskaan oikein välittänyt keväästä. Vanhemmiten oon kyllä oppinut löytämään kaikista vuodenajoista jotain hyvää, mutta silti varsinkaan se alkukevät ei vaan oikein nappaa. Tämä johtuu ensinnäkin siitä, että mulla on ainakin viimeiset 5 vuotta ollut jonkinlainen stressi päällä koko kevään, koska kirjoitukset, pääsykokeet, lopputyöt ja kesätöiden haku ovat olleet aiheuttamassa harmaita hiuksia. Toisekseen se aika kun lumet sulavat ja on vaan loskaista/märkää ei tosiaan houkuttele. Ihmettelen myös kun monien mielestä kevätpukeutuminen on helppoa... En tosiaan jaa tätä edellä mainittua käsitystä, sillä itselläni on aina joko liikaa tai liian vähän vaatteita johtuen mm. siitä, että lämpötila vaihtelee vuorokauden sisälläkin niin paljon.

3. Oon melkein pakkomielteinen instagramin tägien kanssa. Ensinnäkin jos tägejä on useampi rivi, lyhimmän riveistä on aina pakko olla ensimmäisenä. Lisäksi yritän saada riveistä samanpituisia ja järjestelen tägejä vielä niin, että samantyyliset ovat aina peräkkäin - siis vaikkapa #nature ja #naturelovers. Tää kuulostaa niin oudolle kirjoitettuna tähän...  

4. Tykkään lakkailla ja koristella kynsiä, mutta teen sitä silti semiharvoin. Ei vaan jotenkin ole aikaa tai sitten muut jutut menevät tämän puuhan edelle!

5. En oo kattonut koskaan Gossip girliä, Frendejä, Pretty little liarsia, Orange is the new blackia, Skamia tai mitä näitä nyt on. Ainoa tällainen ns. suosittu sarja mitä oon useemman kauden katsonut  on Game of Thrones ja senkin lopetin jonkun 3. kauden jälkeen. En vaan yhtään innostu sellaisista perushömppäsarjoista, jossa koko ajan jotkut eroaa ja palaa uudelleen yhteen tai ylipäänsä on jotain draamaa jatkuvasti :D Ylipäänsäkin tykkään enemmän leffoista, vaikka en niitäkään niin kovin usein katsele!


6. Oon aivan hullu kirjoittamaan muistiinpanoja ja se onkin mulle tehokkain tapa opiskella. Kirjoitain muistiinpanot mieluiten käsin ja yliviivailen niistä tärkeitä käsitteitä, värikoodaan juttuja tms. Muistiinpanoihin liittyen tuli vielä mieleen, että haluan kirjoittaa nekin kauniilla käsialalla - multa siis löytyy todella harvoin mitään harakanvarpailla hutaistuja muistiinpanolappusia.

7. Muhun eivät ole iskeneet viimeaikaiset/viime vuosien trendit sitten yhtään! En siis diggaile crop topeista, suurimmasta osaa nyöripaitoja, t-paita & mekko-yhdistelmästä, sametista, verkkosukkiksista tai kipparinlakeista ainakaan itselläni, jollain muilla taas osa näistä näyttää jopa ihan kivoilta.

8. Yksi mun lemppariväreistä on jo useamman vuoden ollut sininen. Eri sinisen sävyissä multa löytyykin asioita vaatteista pyyhkeisiin ja tuikkukippoihin.

9. Mulle tuntuu varsinkin nykyään tämän tästä sattuvan erinäisiä kommelluksia. Osuva esimerkki tästä on edellinen Tampereen reissuni, jonka aikana kohdalleni sattui  ensinnäkin tietotekniikkaongelmia, joiden vuoksi koko reissun syynä ollut tentti meinasi jäädä tekemättä. Tentin sain vaikeuksien jälkeen hoidettua pois alta, mutta sen sijaan en ehtinyt syödä kunnon ruokaa koko päivänä em. ongelmien takia ja mulla tuli hirveä kiire junaan. Junakin sitten oli loppujen lopuksi 40min myöhässä aikataulusta pysähtyessään Tampere-Pori välillä 2krt teknisten ongelmien takia. 

10. Oon hyvä virkkaamaan ja kutomaan ja multa luonnistuvat niin söpöt amigurumit kuin lapasetkin! Tykkään myös esim. askarrella kortteja ja yleisesti näpertää käsilläni lähes kaikkea, harmi vaan kun käsityöjuttuihin on nykyään niin vähän aikaa...

Paljastuiko musta jotain uutta? Entäpä samaistutteko mihinkään näistä jutuista? PS. Muista kurkata myös muiden tyttöjen faktat: Sini / Krista / Anniina / Heli ! Ja oikein mukavaa kevättä vielä teille kaikille, palaillaan toukokuun puolella, : Jenny

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }