Sivut

12.9.2018

SUMMER BUCKET LIST - MITÄ TEIN, MITÄ EN?

Kesä 2018 oli monelle unelmien täyttymys niin säiden puolesta kuin muutenkin. Mulle se ei sitä ollut, mutta se on ihan fine. Aina ei voi olla parasta ikinä tai edes kivaa, oli vuodenaika mikä hyvänsä. Vaikka mun kesä ei ollut sieltä parhaimmasta päästä, halusin kuitenkin vielä kerran palata siihen käymällä läpi kesän alussa laatimani bucket listin. Mitä listalta tuli tehtyä, mitä puolestaan ei? Se selviää än-yy-tee nyt!

Kesällä 2018 halusin...

...lukea 20 kirjaa Ihan kahtakymmentä en saanut luettua, mutta aika lähelle kuitenkin pääsin, sillä luettujen kirjojen saldoksi tuli 15. Paras uusi kirjatuttavuus oli ehdottomasti Kate Mortonin Talo järven rannalla. Sen lisäksi luin esimerkiksi Hobitin ja Taru sormusten herrasta toistamiseen läpi.
...kuvata ainakin 500 kesäkuvaa Kesäisiä kuvia löytyi vähän enemmänkin kuin tuo 500, vaikka esimerkiksi auringonlaskujen kuvaaminen jäi lähes kokonaan. Toisaalta taas esimerkiksi Turun reissulla tuli kuvattua useammankin päivän edestä.
...pyöräillä yhteensä 300 kilometriä Pyöräilykilometrien saldoksi tuli loppujen lopuksi kesä-elokuulta 115,24 km, ja oikeastaan olen ihan tyytyväinen tähän. Toukokuu ei ollut laskuissa mukana, mutta silloin innostuin tekemään kahdesti oikein pidemmän lenkin: toinen about 15km ja toinen peräti 22km.
...suorittaa kesäopintoina ainakin yhden kurssin Check! Suoritin pois alta juurikin sen tavoitteena olleen yhden kurssin, joka oli roikkunut puolivalmiina luvattoman kauan. 
...lähettää paikallislehteen lukijan kuvan jokaiselta kesäkuukaudelta Tääkin tuli tehtyä! Tästä on hyvää vauhtia muodostumassa pieni joka kesä toistuva perinne. 


...olla töissä  Paljoa muuta sitä ei sitten ehtinyt tekemäänkään. Oon silti tyytyväinen siitä, että sain kuin sainkin lopulta töitä. Nyt voi hyvillä mielin keskittyä opiskeluun, kun on vähän rahaa säästössä.
...pitää piknikkejä Tulihan näitä muutama kesän aikana pidettyä. Parhaat piknikit olivat kuitenkin jo toukokuun puolella: vostok-ystävien kanssa vappuna ja serkun, siskon sekä siskon parhaan kaverin kanssa Hatanpään arboretumissa toukokuun lopulla.
...muuttaa blogin ulkoasua Ei, ei vieläkään. Mä-sivun sain sentään lisättyä yläpalkkiin ja sen seuraksi pitäisi ilmestyä tässä piakkoin muutama muukin sivu.
...käydä jossakin uudessa paikassa En käynyt kuin vanhoissa ja tutuissa. 
...lähettää edes muutaman postcrossingkortin maailmalle Kaksi taisin lopulta lähettää. Ottaen huomioon sen, miten alhaalla motivaatio ja jaksaminen lähes kaikkien juttujen suhteen oli, tämä on ihan mainitsemisen arvoinen saavutus.


...syödä paljon marjoja Tämä meni vähän ohi, ja nyt kyllä harmittaa. Onneksi sentään pakkasesta löytyy näitä luonnon superfoodeja koko syksyksi ja talveksi ja toivottavasti riittää vielä keväällekin. 
...täyttää mun journalismivihkoa En oikein tiedä, pitäisikö tämä kohta laskea tehdyksi vai ei. Aloitin tuota vihkoa kyllä, ja suunnittelin sinne vaikka mitä sisältöä. Käytännön toteutus vain jäi ihan muutamaan sivuun. Kiinnostaisiko teitä muuten päästä kurkkaamaan tuota vihkoa tarkemmin tässä jossain kohtaa?
...kokata tai leipoa jotain, mitä en oo ennen kokeillut Eipä tullut kokeiltua uusia reseptejäkään, mutta ehkä voin siirtää tämän suoraan syksyn listalle.
...ostaa jonkun kivan paidan (tai vaikka useammankin) syksylle Oon ihan yllättynyt, että löysin kesäkuukausina useammankin kivan ja tarvitsemani vaatteen. Ehkä nyt alkaa vihdoin taas olemaan muodissa jotain munkin mieleen olevaa, tai sitten kyse on yksinkertaisesti siitä, että olen pakottanut itseni hieman useammin koluamaan kauppoja. Nyt mulla on esimerkiksi vihdoinkin kunnon syystakki, jee!
...kirjoittaa blogipostausten lisäksi kolumnin ja novellin, ehkä useampiakin Haaveilin tästä keväällä, mutta kesällä ei vaan ollut fiilistä. Ehkä otan nyt syksylle uudelleen tavoitteeksi sen, että kirjoittaisin enemmän. Ei sen aina tarvitsisi edes olla paljoa. Muutama rivikin päivässä varmasti auttaisi säilyttämään kirjoitusrutiinia.


...tehdä käsitöitä Syytän tämän toteutumattomuudesta osittain ennätyshelteitä, osittain taas sitä jo monesti mainittua epämotivoitunutta ja alavireistä fiilistä. 
...käydä Ahlströmin alueella Kävin alueella kovan suunnittelun päätteeksi, mutta visiitti jäi valitettavan lyhyeksi.
...muokata ja päivittää porfolioblogiani Eipä tätäkään sitten tullut loppujen lopuksi tehtyä. Harjoitteluhakuihin mennessä homman pitää olla kuitenkin kunnossa, joten enköhän mä jonain vapaapäivänä tartu tuumasta toimeen.
...syödä jätskikiskajätskin kolmesti kesän aikana Niukasti jäätiin alle tämän, sillä kiskajäde tuli syötyä kahdesti kesäkuukausina.
...harjoitella henkilökuvausta ja muutenkin haastaa itseäni kuvaamisessa Valokuvausinto oli muun innon tavoin karkuteillä, joten haaveeksi jäi tämäkin. Onneksi kuvata voi kaikkina vuodenaikoina, vaikkakin iltojen pimentyessä se vaatii vähän enemmän järjestelyä.


Kokonaisuudessaan voisin todeta, että tiettyjen juttujen (tän listan ulkopuolellakin) tekemättömyys/toteutumattomuus jäi hieman harmittamaan. Oon kuitenkin kaikesta huolimatta tyytyväinen siihen, että tein sitä, mikä kulloinkin tuntui oikealta. Monille jutuille on kuitenkin uusia mahdollisuuksia, ja syksylle on jo nyt ainakin tuplaten kaikkea kivaa tiedossa verrattuna kesään. Joskus elämä ei anna parastaan, mutta niitäkin hetkiä tarvitaan, sillä sitten ne kivat asiat tuntuvatkin entistä mukavammilta. Millainen sun kesä oli?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }