Sivut

29.12.2017

TAVOITTEET 2017 - MITEN KÄVI?

Vuosi lähestyy kovaa vauhtia loppuaan ja se tarkoittaa, että on aika kurkata miten vuoden alussa asetettujen tavoitteiden kanssa kävi. Yllättävän hyvin oon saanut listalla olleita asioita toteutettua tai ainakin muutettua parempaan suuntaan. Kaikki jutut sentään eivät onnistuneet, joten ensi vuodellekin riittää tavoiteltavaa ;)

TYÖ

Kesätöiden saaminen osoittautui melkoiseksi projektiksi ja aika monta kymmentä hakemusta vaadittiin, ennen kuin se työ sieltä irtosi. Pidempäänkin olisin voinut kerryttää työkokemusta ja säästöjä, mutta onhan se lyhytkin pesti parempi kuin ei mikään! Työkohdan tavoitteet kuitenkin täyttyivät hankaluuksista huolimatta, joten tyytyväinen voin sanoa olevani.

aloita kesätöiden hakeminen ajoissa
käy mahdollisimman monessa mahdollisessa työpaikassa myös paikan päälläOPISKELU

Muistan miettineeni silloin kun näitä tavoitteita pohdin, et laittaisko rohkeasti tähän vaan, että päästä opiskelemaan viestintää&journalistiikkaa. Päädyin silloin lopulta maltillisemmin vaan asettamaan tavoitteita pääsykoeurakan suhteen, mutta lopputulos oli joka tapauksessa se toivottu eli pääasia opiskeluiden osalta todellakin kävi toteen.

lue pääsykokeisiin vähintään kaksi kuukautta ✔
käytä pääsykokeisiin lukiessa mahdollisimman montaa erilaista opiskelutekniikkaa, mutta tietysti niitä itselle toimivimmiksi todettuja ✔
pidä positiivista mielialaa yllä luku-urakan aikana, epäonnistumisen pelolle ei saa antaa valtaa - Tämä onnistui aluksi ihan hyvin, mutta loppupuolella luku-urakkaa stressitasot alkoivat kohota ja usko omiin kykyihin laski melkein pohjalukemiin. Onneksi lopputulos palkitsi!
jos pääset opiskelemaan, nauti opinnoista ja uusista jutuista parhaasi mukaan ✔


LIIKUNTA

Arkiliikuntaa on tullut harrastettua erittäinkin kiitettävästi mun Tampereen asunnon sijainnin ansiosta, sillä niin yliopistolle kuin ruokaostoksille on sopiva kävelymatka. Sen sijaan ryhmäliikuntatunnit jäivät koko vuoden ajan harmittavan vähälle. Keväällä ja kesällä mulla ei edes ollut mitään salijäsenyyttä, joten silloin se oli väistämätöntä. Syksyllä taas olisin käynyt jumppailemassa aktiivisemminkin, mutta mulla oli kahteen otteeseen flunssa ja kahteen otteeseen tikkejä, joten taukoja tuli väistämättä. Ehkä sit keväällä onnistuu taas vähän säännöllisemmin :)

pyri lenkkeilemään pari kertaa viikossa - joo-o... Toisaalta oon kävellyt koko vuoden ajan aika paljon, mut harvaa niistä kerroista kyllä voi varsinaiseksi lenkiksi kutsua. Tän vois ottaa kyllä ens vuodelle uudestaan tavoitteeksi ja katsoa onnistuisko yhtään paremmin.
toteuta blogiin tasaisin väliajoin liikuntapäiväkirjoja - En tainnut tehdä yhtään liikuntapäiväkirjaa... Mut puolustuksekseni voisin sanoa sen verran, että tää on muutenkin ollut numeroissa mitattuna mun huonoin blogivuosi kaikista.
harrasta arkiliikuntaa aina kun siihen on mahdollisuus ✔


VAPAA-AIKA

Tää kulunut vuosi oli mulle uusien kavereiden ja kokemusten vuosi. Kokeilin rohkeasti uusia juttuja ja ylitin itseni useasti poistumalla täydellisesti mukavuusalueeltani. Tää on se juttu tältä vuodelta, mistä oikeasti oon ylpeä! Blogi- ja valokuvausharrastukset jäivät kaiken tämän uuden ja jännän rinnalla vähän sivurooliin, mutta yritän ottaa ne ens vuonna taas enemmän mukaan mun arkeen.

vähennä turhaa somessa roikkumista - Tää onnistui ajoittain tosi hyvin, mut sit taas välillä ei sinne päinkään. Voisin yrittää tsempata tänkin kanssa uudella draivilla sit alkuvuodesta.
pidä parhaasi mukaan kiinni 2-3 postausta/viikko tahdista blogissa - Ei ihan kyllä onnistunut, mut toisaalta tää oli fuksisyksyn vuoksi ihan odotettavissakin... Ensi vuonna olisi kyllä kiva saada silti ees hiukan säännöllisemmin postailtua!
jos tekee mieli mennä vaikkapa tiettyyn leffaan, mene! yksinkin on parempi tehdä asioita kuin myöhemmin katua sitä, että jäi kotiin ✔
ota mahdollisimman tasaisesti kuvia kaikkina vuodenaikoina - Bloggaamisen ohella myös kuvaaminen on jäänyt tänä vuonna aika vähäiseksi eli tämäkään ei kyllä oikein onnistunut. Kesältä on kuvia muidenkin vuodenaikojen edestä, mut varsinkin syys-, loka- ja marraskuulta löytyy vaan muutama hassu kuva.
tutustu rohkeasti uusiin ihmisiin ✔


BLOGITIIMI

Meidän blogitiimi on yhä kasassa ja saatiin aikaan monta onnistunutta postausta vuoden aikana. Tavattiin myös muutaman tiimiläisen kanssa alkukesästä ja Kristan kanssa päädyin myöhemmin kesällä jopa viettämään kokonaisen viikonlopun, joka on jäänytkin yhtenä kohokohdista mieleen viime kesältä. Tää tiimi on tuonut mukanaan niin paljon kivoja asioita etten voi olla ajattelematta, et onneks mä perustin tän tiimin ja sain mukaan just nää tyypit!

pidä keskustelua yllä blogitiimin wa-ryhmässä - Tää vähän jäi kaiken kiireen jalkoihin, mut tuli sentään ajoittain yritettyä.
kirjaa heti ylös ideat yhteispostauksiin, etteivät ne unohdu ✔

Asetitteko te jotain tavoitteita tai toiveita tälle kuluneelle vuodelle? Entä miten niiden kanssa kävi? 💜: Jenny

2 kommenttia :

  1. Oli ihanaa, kun nähtiin kesällä! <3 Pitää tässä keväämmällä yrittää nähdä vaikka Tampereella tällä kertaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli!! Oon miettiny samaa et tänä keväänä/kesänä voitais ottaa sama uusiksi, mutta Tampereella vuorostaan :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }