Sivut

1.4.2014

LATELY

Tänään tuli yhtäkkiä kauhee halu tulla kertomaan vähän kuulumisia tänne blogin puolelle. Johtuisko siitä että huomenna mulla on jälleen vapaata ja matikan koe on kunnialla suoritettu?! Ei matikasta ei kyllä ikinä tiedä, varsinkaan pitkästä, mutta kyllä mulla nyt kuitenkin on sellanen olo että pääsin läpi ja uskallan olla varovaisen toiveikas numeronkin suhteen :D Nii ja tossa alla siis pari nopeesti napattuu asukuvaa sunnuntailta :)


Huomenna mulla on siis vapaapäivä. Vaikka en mä nyt tiiä voiko sitä oikee vapaaks sanoa ku täytyy lukee kokeisiin. Mut saan ainaki olla kotona ja oon päättäny jo pyhittää ainaki tunnin ulkoilulle ;)Tänään käytiin ostaas mulle ens jakson kirjat ja niihin meni jälleen ihan "mukava" summa rahaa. Mulla oli myös "kenraaliharjotukset" pianokonsertista, vaikka se on vasta joskus parin viikon päästä. Muuten oon tänään aikalailla vaan ollu ja rentoutunu. Sen matikankokeen jälkeen oli vaan jotenkin niin väsyny ja jaksamaton olo ja täytyyhä sitä varata huomisellekin voimii lukemiseen.
  Ainiin, miten voin ollakkaa tälläne et meinaan unohtaa koko tän postauksen pääasian?! Me ollaa menossa Oonan kaa ens lauantaina Tampereelle. Se tietää ainaki varmaa rahanmenoa ja hauskaa päivää :) Ja pääsen vihdoin täydentämään mun korttivarastoa postcrossing-harrastajien taivaaseen eli suomeks korttikauppaan Tampereella. Ulkoasu on taas muuttunu vähäsen ja pian on tulossa uus banneri! Oon niin innoissani et osaan vihdoin muokata tästä blogista edes suunnilleen sellasen ku haluan. Kiitos kaikille apubloggaajille, jotka on avuliaasti jakanu tietämystään tälläsille avuttomille :D Mut eipä mulla sitte varmaan muuta ku hyvää loppuviikkoo kaikille!

4 kommenttia :

  1. kivan väriset housut! varsinkin näin keväällä näyttää tosi raikkaalta:)

    VastaaPoista
  2. Itelläkin ollu suunnitelmissa ostaa jotkut yhtä kivan väriset pökät! :-) Ja hyii matikka, onneks oon ite lyhyessä hah :-D

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }