Sivut

26.3.2016

MY FAVOURITE QUOTES X 10

Moikka! Tänään luvassa on mun joitakin lemppariquoteja ja kuvituksena toimii puolestaan joitakin mun lempparikuvia. Tää idea tuli mulle itseasiassa jo monta kuukautta sitten, kun löysin muutaman tällä teemalla toteutetun postauksen. Tää postaus jäi kuitenkin aina odottamaan "parempaa hetkeä", kunnes tuli tää tauko ja aloin miettiä sen ajalle jotain mitä voisin julkaista. Quotet toimii tähän paremmin kuin hyvin, sillä oon tykännyt näistä samoista pitkään ja tottakai nää sopii myös loistavasti stressin keskelle muistuttamaan mikä elämässä on oikeesti tärkeetä ja vaikeuksien hetkellä näistä saa myös kivasti lisämotivaatiota. Nyt kuitenkin itse asiaan...

Mä oon vahvasti sitä mieltä, että onnellisuuteen voi vaikuttaa oman ajattelun kautta. Vaikka päivä ois ollut kuinka kurja, usein siitä pystyy silti löytämään ees yhden onnistuneen tai iloa tuovan jutun. Elämässä on niin paljon hyvää ja kaunista, pitää vain oppia näkemään ne hyvät jutut!

Rakastamiensa asioiden tekeminen kuulostaa aina hyvältä. Mulle tää on tärkeä elämänohje, sillä saatan uppoutua toisinaan vaan suorittamiseen, milloin unohtuu tehdä niitä pieniä kivoja juttuja, kuten vaikka soittaa pianoa tai kuunnella musiikkia, jotka on mulle yksiä niitä rakkaimpia asioita maailmassa. Mun mielestä myös tulevaisuuden ammattia miettiessä, ois tärkeetä pyrkiä siihen suuntaan, että vois edes vähän sanoa viihtyvänsä työssään tai nauttivansa siitä.

Tää on kyllä niiin totta. Joskus esimerkiksi jonkun ystävyyssuhteen päättyessä on pitkään vaan surullinen siitä, että ystävyys on sen tyypin kanssa ohi. Loppujen lopuks ois kuitenkin hyvä päästä tapahtuneesta yli ja pyrkiä muistelemaan niitä hetkiä, jotka kyseisen henkilön kanssa koki, ei niitä mitkä jäi kokematta. Tää pätee tietenkin myös rakkaussuhteisiin ja jonkun kuolemaan, mutta otin nyt esimerkiksi nää ystävyyssuhteiden katkeamiset, sillä niistä on omakohtaista kokemusta.

En pysty ees kertomaan tän tärkeyttä, mutta entisenä kiusattuna olen todellakin 100 prosenttisesti tän ajatuksen takana ja itse pyrin tällainen tyyppi myös olemaan! Niin pienillä jutuilla pystyy kuitenkin vaikuttamaan muidenkin hyvinvointiin: voi hymyillä ja ottaa mukaan porukkaan ja kysellä vaikka vähän kuulumisia.

Edelleen pitäis pyrkiä siihen suuntaan, että yrittäis löytää sieltä harmaan arjenkin keskeltä niitä juttuja, joille voi nauraa ja jotka tuo iloa elämään. Tää quote muistuttaa mua myös siitä, ettei saisi olla liikaa ns. kavereiden orja, vaan tehdä siten miltä itsestä tuntuu. Mä esimerkiksi osallistuin wanhojen tansseihin, vaikka mun monien kaverien valinta oli toinen.

Pitäis oikeasti yrittää päästä yli siitä ainaisesta tulevaisuuden stressaamisesta ja keskittyä enemmän niihin mahdollisuuksiin mitä epävarmuus mukanaan tuo. Yritän tässä kokoajan kehittää mun ajattelua muun muassa siihen suuntaan ettei se yksi välivuosi (tai vaikka kaksi) todellakaan haittaa.

Tää liittyy vahvasti tuohon edelliseen ja nää molemmat onkin mulle erityisen tärkeitä just nyt kun tulevaisuudesta ei ole juurikaan tietoa, eikä ole varma, onko menossa oikeaan suuntaan.

Tietysti joskus on niitä kurjiakin ajanjaksoja, mutta hyvin moneen juttuun tää kuitenkin pätee. Esimerkiksi uutena vuotena mulla oli jotenkin masentunut fiilis, kun mietin kaikkien viettävän uv:ta kavereidensa tai poikaystäviensä kanssa. Loppujen lopuksi onnistuin kuitenkin kääntämään mun ajatukset positiivisiksi miettimällä, että oikeastaan perheen kanssa oli ihan mukavaa ja pystyin keskittymään esim. kameran säätöjen opetteluun. (kamera oli tuolloin uusi)


Jos sä ajattelet jo ennen johonkin juttuun ryhtymistä ettet kuitenkaan pysty tai osaa, se vaikuttaa aivan varmasti negatiivisesti sun suoritukseen. Itsekin myönnän usein sortuvani siihen, etten usko itseeni ja juuri sen takia tää onkin yks mun lemppariquoteista.


Tätä ajatusta kannatan kyllä kans niin vahvasti. Koskaan ei oo valmis, vaan aina voi pyrkiä parempaan ja kehittää itseään sekä ajatteluaan. En aattele tätä niin et pitäis koko ajan veren maku suussa pyrkiä parempaan, vaan enemmänkin niin ettei pitäis sortua ajattelemaan koskaan mistään "oon täydellinen, en voi erehtyä" tyyliin.

Millaisista quoteista sä tykkäät eniten? Entä mikä näistä uppos parhaiten suhun? : Jenny

4 kommenttia :

 1. ihana postaus<3! mun lemppari quotit oli 1, 2 & 5!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana postaus! Olipa kiva idea yhdistellä omia kuvia noihin teksteihin :) Mä tykkään ton kolmannen kuvan sanomasta eniten, mutta tosi hyviä quoteja nää kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ihana oli lukea kirjoitusten jälkeen tällainen piristävä kommentti! <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }