Sivut

23.4.2019

SEKALAISIA KUVAKUULUMISIA

Moikkamoi! Oon viime aikoina yrittänyt saada valokuvausinspiraatiotani heräämään henkiin sillä tavoin, että oon ottanut satunnaisia kuvia milloin mistäkin. Huomasin että noita arkisia räpsyjä oli kertynyt kameraan ihan kiva määrä, ja tuumasin että niistä saisi kivan postauksenkin aikaan. Tässä siis pieni kuulumispäivitys sekalaisen kuvasaldon kera.


Oon innostunut tänä vuonna erilaisista kasvipohjaisista jogurteista ja rahkoista. Aiemmin söin aina vaan Skyr-rahkoja, ja niistäkin upposivat vain tietyt maut, joten esim. tää mustikkakauravälipala on tuonut kivaa vaihtelua. Myös toi kuvan granola on ihan älyttömän hyvää, vaikkakin kalliin puoleista...


Itse en oo tätä Dumle-suklaata vielä testannut, vaan nää levyt menivät opiskelukavereille synttärilahjoiksi. Synttäreistä on jo lähes kuukausi, vaikka tuntuu, että ne olivat ihan äsken. Mihin tää aika oikein kuluu?


Sairastin kolme viikkoa sitten kevätflunssan. Kuume meni nopeasti ohi, mutta flunssainen olo sen sijaan kiusasi pidempään.


Siskoni Anni oli yökyläilemässä mun luona pari viikkoa takaperin. Itse asiassa saan siskon yökylään jälleen torstaina, kun hän tulee Tampereelle tekemään pääsykoetta ja jää sitten mun luo viettämään viikonloppua!


Mun pääsiäispyhät kuluivat Porissa perheen luona. Tein raivoisasti kouluhommia pois alta, ja sain esimerkiksi akateemisen englannin kurssin pakettiin, kun kasasin hiki hatussa siihen vaadittavan portfolion kokoon. Lisäksi tuli ulkoiltua, syötyä hyvää ruokaa ja käytyä isovanhemmilla.


Ihan parasta, että kevät on jo näin pitkällä! Tänään ulkona tarkeni (ainakin täällä Tampereella) t-paidalla, ja hieman viileämpinä kevätpäivinäkin on saanut ihastella kukkaan puhkeavaa luontoa sekä vihertäviä tienpientareita ja pihoja.


Tänään kiersin ystäväni Anniinan kanssa kahviloita Wappumättörundin merkeissä. Sää oli aivan ihana, ja nautin niin paljon siitä, että ehdimme vielä nähdä ja vaihtaa kasvokkain kuulumisia ennen kuin suuntaan harjoitteluun Poriin. Herkuteltua tuli kyllä parin päivän edestä, ja lähtipä mukaan vähän viikonloppunamujakin, että sain passin täyteen! Kyseinen opiskelijatapahtuma starttasi omalta kohdaltani toisen opiskelijavapun vieton, ja huomenna onkin luvassa lisää hauskanpitoa, kun suuntaamme opiskelukavereiden kanssa Särkänniemeen.


Mitä sä oot tehnyt viime aikoina?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }