Sivut

18.4.2019

HALUATKO BLOGITIIMIIN? - HAEMME UUSIA JÄSENIÄ

Blogitiimimme etsii uusia jäseniä, joten nyt just sulla on mahdollisuus päästä mukaan meidän porukkaan! Tällä hetkellä meidän tiimi koostuu mun lisäksi Ennistä ja Kristasta, ja vähentyneen jäsenmäärän takia etsimmekin nyt uusia vahvistuksia mukaan. Toteutamme yhdessä joka kuukausi yhden blogitiimipostauksen sovitusta aiheesta. Tähän mennessä olemme kirjoittaneet muun muassa miksi bloggaamme, toteuttaneet my dayn yksi kuva per tunti -periaatteella sekä kertoneet hieman rahankäytöstämme. Meillä on myös Whatsapp-ryhmä, jossa juttelemme bloggaamisesta (ja vähän kaikesta muustakin) sekä sovimme tiimipostauksista.


Haemme tiimiin seitsemää motivoitunutta ja sitoutunutta lifestyle-bloggaajaa, joten mikäli kiinnostuit, jätä kommenttikenttään kuvaus itsestäsi ja siitä millaista blogia kirjoitat. Älä myöskään unohda linkata blogisi osoitetta. Aikaa blogin linkkaukseen on 15. kesäkuuta asti, jonka jälkeen otamme  yhteyttä valittuihin bloggaajiin.

Jos oot haaveillut pienestä blogiyhteisöstä, jonka kesken intoilla, inspiroitua ja jakaa ideoita, tää on sulle! Tuu ihmeessä messiin, uskon vahvasti, että meillä on kivaa yhdessä :)

5 kommenttia :

 1. Mua voisi kiinnostaa!
  Kirjoitan lifestyle-aiheista blogia, jossa pääaiheet ovat vähän vahingossa lipsuneet asukuviin ja kauneuteen.
  Tervetuloa tutustumaan: elamanierikana.blogspot.fi! :)

  VastaaPoista
 2. https://www.lily.fi/blogit/hipsunvipaun/tuossa on minun Blogini! ❤
  Lifestyle/DIY/valokuvaus/luonto

  VastaaPoista
 3. Fun, fitness and fashion-blogi on nimensä mukaisesti kaikkea kivaa, kaunista ja hauskoja juttuja sisältävä kokonaisuus. Mukaan mahtuu niin muotia, sisustusta, kauneuteen liittyviä kirjoituksia kuin myös perheen arkeen kuuluvia postauksia

  Alunperin bloggaaminen alkoi harrastuksena pitkän sairausloman vuoksi jo yli kahdeksan vuotta sitten, mutta harrastuksesta on kehkeytynyt jotain paljon suurempaa. Nykyään blogi päivittyy useita kertoja viikossa ja blogille on vuosien mittaan kertynyt aktiivinen seuraajakunta.

  Blogitiimiin liittyminen kiinnostaisi kovasti! :) Blogini löytyy osoitteesta: http://nouw.com/funfitfash

  VastaaPoista
 4. 21 / lifestyle
  Kirjotan ligestyle blogia positiivisella asenteella. Kirjoittelen monipuolisesti elämästä, arjesta ja joukosta löytyy myös asupostauksia :)

  https://sofilmas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mä olen tamperelainen nuori nainen, joka on valmistunut merkonomiksi ja saa tehdä tällä hetkellä oman alan töitä. Luonteeltani olen ystävällinen, herkkä, iloinen ja ehkä se kaikista paras luonteenpiirre joka minusta löytyy, on huumorintaju. Rakastan kosmetiikkaa, meikkejä, coca-colaa, ruoanlaittoa ja leipomista, jääkiekkoa, Tapparaa, kauniita kynsiä, kirjoittamista, musiikkia ja lenkkeilyä.

  Kirjoitan lifestyle-tyylistä blogia, jossa jaetaan elämän iloja ja suruja, unelmoidaan, esitellään koristeltuja kynsiä, suoritetaan blogihaasteita ja milloin mitäkin. Blogia olen kirjoittanut jo yli 7 vuotta, mutta vähän aika sitten halusin aloittaa puhtaalta pöydältä, ja poistin kaikki blogipostaukset. Tästä syystä postauksia on luettavissa vain muutama.

  https://minna1994.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }