Sivut

26.3.2019

5 X MIELESSÄ JUURI NYT

Teen nykyään todella harvoin blogiin postauksia niin, että kirjoittaisin ja julkaisisin ne samana päivänä. Nyt aion kuitenkin tehdä pitkästä aikaa juuri niin, sillä tulin jonkun aikaa sitten lähes kuuden tunnin kaupunkireissulta kotiin, ja fiilis on sen mukainen. Jalat tuntuvat siltä, kuin ne olisivat puuta, ja ärsytys on sitä luokkaa, että en halua kyllä kaupoille hetkeen. Jos ei nauti shoppailusta, kannattaisi varmaankin vain käydä kaupoissa useammin, ettei paniikkia vaatekaapin puutteista ehtisi tulemaan. Itse olen kuitenkin ajautunut harvoihin, mutta sitäkin pidempiin shoppailumaratoneihin, joiden aikana yritän löytää kaikkea mahdollista kerralla. En suosittele, sillä nytkään en löytänyt kuin yhden vaivaisen t-paidan... Se ostokäyttäytymisestäni, ja muihin juttuihin, joita mulla on mielessä juuri nyt.


x aikataulujen selkeytyminen Olen niin helpottunut siitä, että nyt mulla on vihdoin koko loppukevään aikataulut selvillä opiskeluiden osalta (ja pian itseasiassa harjoittelunkin). Kun kaikki tehtävät ovat to do -listassa kirjoitettuna muistiin, niitä on supertyydyttävää tehdä yksitellen pois ja ruksailla yli.

x kivat tapahtumat En ole mikään kevään suurin fani, mutta pakko myöntää, että nyt ehkä salaa vähän tykkään siitä. Syynä ei kylläkään ole kevät itsessään, vaan kaikki kivat tapahtumat, joita on tulevina viikkoina luvassa. Jo tällä viikolla on edessä kauan odotetut kaverisitsit, joissa teemana ovat ikoniset duot (mä ja Anniina aiotaan olla valo ja varjo). Lisäksi lauantaina juhlitaan kahden opiskelukaverini synttäreitä! Kevään mittaan on luvassa myös yhdet tuparit, huvittelua Särkänniemessä ja mahdollisesti eräs kahvilakierroskin.

x hitaat aamut Mulla on tässä viimeisessä periodissa läsnäoloa yliopistossa vain kahtena päivänä viikossa joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Näinä kahtena päivänäkin tosin menen luennolle vasta puolen päivän maissa, joten ehdin monesti viikossa viettää rauhallisen aamun. Kävisin kyllä oikeastaan mieluummin enemmän luennoilla, mutta on tässä runsaassa etäopiskelussa jotain hyvääkin!


x blogin sisältö, ulkoasu, päivitystahti Blogi on ollut mun mielessä viime aikoina paljon, vaikka se ei täällä ole näkynytkään. Arki on koko ajan niin kiireistä, että päivitystahtini on koko vuoden ollut hyvin hidas, vaikka ideoita ja inspiraatiota riittäisikin. Hitaaseen päivitystahtiin on vaikuttanut myös se, että vaikka tekstiä syntyisi tuosta noin vaan, kuvista ei voi sanoa samaa. Olen kuvannut melko vähän kuluneina kuukausina, ja en ole ollut niihinkään vähiin kuviin oikein tyytyväinen. Lisäksi blogin ulkoasu on vaivannut mua jo pitkään, ja haluaisin jotenkin muokata sitä, mutta jotenkin en pääse edes alkuun koko projektin kanssa.

x kesä Olen yrittänyt sulkea kesän pois mielestäni, mutta silti sen herättämät tunteet pulpahtavat aika ajoin pintaan. Harjoittelu jännittää jonkin verran, mutta oikeastaan enemmän tunteita herättää se, että neljän kuukauden tauko Tampereen elämästä on todella pitkä, ja olen Porissa niin yksin. Onneksi ainakin yksi piristys kesälle on jo kalenterissa, sillä suuntaamme kesäkuussa Ullan kanssa Helsinkiin Sunrise Avenuen keikalle. Kuten arvata saattaa, mä oon niiin innoissani siitä! Ehkäpä tuo neljä kuukautta kuitenkin kuluu suhteellisen sutjakkaasti, sillä ainakin harjoittelu rytmittää päiviä ja on mitä luultavimmin opettavaista ja mielekästä, oman alan hommista kun on kyse. Suuri helpotus olisi myös se, jos vapaapäivät osuisivat kavereiden kanssa edes jotenkin yksiin niin, että olisi mahdollisuus nähdä edes kerran tai pari kesän aikana.

Postauksen kuvista varmaankin huomaa, että se kuvaaminen on ihan oikeasti jäänyt aika minimiin. En kuitenkaan antanut kuvien puutteen nyt estää tämän postauksen julkaisua, joten saatte nyt sitten ihailla ainoaa tänään tekemääni vaatelöytöä ja päivän ruokaani :D Toivottavasti kuvausmotivaatio on palannut luokseni ensi postaukseen mennessä... Nyt alan pikku hiljaa olla toipunut kaupunkimaratonistani sen verran, että voisin alkaa harkita suihkuun menemistä ja jopa jotain järkevää tekemistä, kuten kalenterin täyttämistä. Siispä ei muuta kuin ensi kertaan :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }