Sivut

4.3.2019

MITÄ TEIN PERIODITAUOLLA?

Vietin viime viikon perioditaukoa. Toisin sanoen mulla oli siis hiihtoloma. Viime viikkoa ei tosin voinut kutsua täysin lomaksi, sillä sivuainekurssit ja akateeminen englanti jatkuivat normaaliin tapaan. Koska käyn kyseisiä kursseja osittain tai kokonaan verkossa, pystyin kuitenkin lähtemään Poriin perheeni luo vähän pidemmäksi aikaa. Alkuvuosi on ollut niin kiireinen, että oikeastaan mulla oli jonkun verran kouluhommia rästissä, ja suuri osa "lomasta" kuluikin rästihommia tehden sekä yhtä erityisen paljon retuperällä ollutta itsenäistä kurssia eteenpäin opiskellen. Ehdin kuitenkin kaikista opiskelujutuista huolimatta tekemään yhtä sun toista muutakin, joten ajattelin pitkästä aikaa kertoa vähän kuulumisiani ja kirjoitella, mitä kaikkea viime viikkoon sisältyi.

Siskoni Anni yökyläili luonani pidennetyn viikonlopun verran, ja maanantaina nautimme aurinkoisesta säästä lenkkeilemällä yhteen lempparipaikoistani Tampereella eli Hatanpään arboretumiin.

Keskiviikkona minä ja siskoni leivoimme mummumme kanssa laskiaispullia. Saimme tietysti muutamat pullat kotiinviemisiksikin :P


Keskiviikkoiltana näin puolestaan kaveriani Jennaa pitkästä aikaa, ja hän oli leiponut suussa sulavaa marjapiirakkaa. Postauksesta päätellen lomalla ei ainakaan herkuista ollut puutetta...

Torstaina löysin uuden kevyttoppatakin aivan ihanassa sinisen sävyssä. Vanha kevytuntsikkani on pudottanut noin puolet untuvistaan ja mennyt aika hirveään kuntoon, joten takin päivitys oli aiheellinen. Päädyin tällä kertaa eri materiaaliin, koska edellinen meni niin nopeasti pilalle.

Kauppojen kiertelyn päätteeksi kävimme siskoni kanssa herkuttelemassa Pannukakkutalossa. Tilasin itse pannukakun täytteellä omena-kinuski-suklaa ja lisukkeeksi vielä mangojäätelöä - ihan superhyvää!

Samana päivänä suuntasimme vielä illemmalla moikkaamaan mummua ja pappaa, joten kouluhommat jäivät suurimmaksi osaksi loppuviikolle. Toki olin ehtinyt näpyttelemään koneella aina jossain välissä vähän aikaa, mutta suuritöisimmät jutut vaativat luonnollisesti vähän enemmän aikaa. Niiden vuoro olikin pääasiassa perjantaina ja lauantaina.

Pänttäämisen ja koneella istumisen vastapainoksi tein muutaman lenkin, ja bongasin jopa pitkästä aikaa kivan auringonlaskun perjantain happihyppelylläni.

"Loma" on nyt ohi, ja ensimmäinen arkipäivä takana. Tosin ajattelin tämän postauksen julkaisemisen jälkeen vielä hoitaa opiskelujuttuja eteenpäin. Mielessä olisi nimittäin muutama pienempi tehtävä, jotka ehtisi vielä tänään sopivasti tehdä. Jos olen nopea, taidan itseasiassa katsoa yhden luennonkin... Yritän nyt tämän viikon painaa opiskelujuttuja mahdollisimman paljon, että voisin ensi viikolla Lapissa rentoutua hyvällä omallatunnolla edes muutaman päivän. Pidetään siis peukut pystyssä, että saan paljon aikaan ennen lauantaina koittavaa lähtöä. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }