Sivut

18.3.2019

LEVI 2019 - LOMAN KOHOKOHDAT

Viime viikko kului Levillä talvesta ja talviaktiviteeteista nauttien. Halusin koota reissun kohokohdat yhteen siitä huolimatta, että en ole oikein tyytyväinen ottamiini kuviin. Tartuin tuumasta toimeen heti näin alkuviikosta, sillä viime aikoina on käynyt vähän liian usein niin, että tilaisuus bloggaamiseen on lipunut ohi ja vastaavaa ei olekaan tullut hetkeen...
laskettelu Otin kaiken irti kolmesta rinnepäivästä, ja laskinkin kaikista lempparirinteistäni monet kerrat. Jatkoin myös perinnettäni, eli nousin kerran gondolihissin kyydissä tunturin laelle ja laskin maailman cup -mäestä. En kyllä tiedä nautinko mistään asiasta enempää kuin laskettelusta, se on vaan aivan parasta!

ulkonäön unohtaminen Kuljin koko viikon yhtä ravintolakäyntiä lukuun ottamatta hiukset leteillä ja ilman meikkiä.hiihtäminen Hiihdimme viikon aikana hieman uusissa maisemissa, sillä bongasimme mökkimme lähettyviltä kivan lenkin, jota emme olleet aiemmin kiertäneet. Viikon aikana kilometrejä kertyi vähän päälle kuusitoista, joista suurin osa pisimmällä reilun yhdeksän kilometrin lenkillä.

kylpylä Kävimme siskoni kanssa kylpylässä uimassa ja lojumassa porealtaissa. Niin kivaa ja rentouttavaa, joskin sain myös pakkomielteen puolen kilometrin uimisesta :Drentoutuminen Olin reissua edeltävällä viikolla tosi stressaantunut, sillä tehtävälistalle ilmestyi uusia asioita samaa tahtia, kun sain edellisiä hoidettua. Käytin kuitenkin kahdentoista tunnin automatkan hyödyksi, ja jatkoin pari ekaa lomapäivää koulujuttujen raivokasta tekemistä, ja lopulta ehdinkin rentoutua neljä kokonaista päivää.

tunturin laella lumimyrskyssä Viimeisenä lomapäivänämme pyrytti lunta ja tuuli niin, että lumi pöllysi. Halusimme kuitenkin käydä vielä Levitunturin huipulla, jonne emme olleet aiemmin ehtineet. Sakeasta lumisateesta ja navakoista tuulenpuuskista huolimatta ulkona oli hauskaa olla (ainakin vähän aikaa), ja onnistuin jopa ottamaan muutamia kuvia.

Mulla oli niin ihana loma, että rehellisesti sanottuna arkeen palaaminen on tuntunut aika vaikealta. Suurin syy siihen taitaa olla se, että tänäänkin koko päivän on ollut aivan harmaata ja sateista ja lisäksi kaikki kadut tulvivat vedestä ja kurasta. Mulla on myös muutama kursseihin liittyvä asia selviteltävänä, ja ainakin ajatuksen tasolla sähköpostien näpyttely ja opetusohjelman sekä opiskelijan oppaan selailu tuntuu turhauttavan puuduttavalta. Eiköhän tämä arki kuitenkin tästä pikku hiljaa lähde taas rullaamaan, varsinkin kun ohjelmassa on myös kivoja juttuja, kuten Potter-leffoja heti huomenissa :)

2 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Ja kuulostaa rentouttavalta lomalta 😊 Lomalla on just parasta kun saa ulkonäön unohtaa eikä tarvi isommin laittautua 🤗

  ❤:Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla <3 Ja niinpä, lomalla rentoilu ja arjen unohtaminen on kyllä parasta!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }