Sivut

23.10.2019

PERIODITAUKO PUHELINKUVINA

Heippahei! Mä oon kuluvan viikon alun pääasiassa parannellut perioditauolla iskeneen flunssapöpön jämiä ja yrittänyt saada kirjoiteltua eteenpäin erään sivuainekurssin esseetä. Eilen kävin myös yhden kaverini kanssa syömässä ja kahvittelemassa ja oli kyllä ihana nähdä taas pidemmän tauon jälkeen. Loppuviikko kuluukin hostatessa yökyläilijöitä, sillä yksi serkuistani tulee huomenna Tampereelle ja viipyy sunnuntaihin asti. Siskonikin pitäisi ehtiä pariksi yöksi tänne mun luo, joten saamme näillä näkymin ainakin yhdeksi kokonaiseksi päiväksi koko porukan koolle! Säät eivät välttämättä ole ihan puolellamme, mutta luulisin että keksimme kyllä tekemistä huonommallakin ilmalla. Nyt ei kuitenkaan tämän enempää tulevista päivistä, vaan hypätään vielä hetkeksi viime viikon ja perioditauon tekemisiin ja tunnelmiin. 


1 Alkuviikosta oli kaunis syksyinen sää, joten pidimme siskoni kanssa tauon kouluhommista ja kävimme lenkillä. / 2 taustalukemisto esseeseen / 3-4 Siskoni täytti 20 vuotta, ja kahvittelimme sen kunniaksi. Synttärikortiksi oli pakko valita tämä niiskuneitikortti, sillä siskoni on ikuinen muumifani.


1 esseen kirjoittaminen täydessä vauhdissa / 2 Syysflunssa iski. / 3 Kävimme siskon kanssa katsomassa tuon Prinsessa Ruususeen pohjautuvan Maleficent-leffan toisen osan. Se oli kyllä tosi hyvä, kuten muutkin Disney-leffoista tehdyt uudet versiot. / 4 Ehdin perioditauolla myös lukea vähän, ja sainkin kuvassa näkyvän kirjan luettua alusta loppuun.

Nyt suuntaan minkäs muunkaan kuin sen pahamaineisen esseen kimppuun. Kivaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }