Sivut

28.3.2014

KAUAN ODOTETTU VAPAAPÄIVÄ

Kuten otsikkokin kertoo mulla on siis tänään vapaata, koska ei oo koetta. Koeviikkohan alko virallisesti tänään, mutta mulla oli jo koeviikon ulkopuolella kolme koetta: 7 ja 8 koodi + musiikki ku opettajalla ois ollu koeviikolla jotai muuta...
  Jotkut on ehkä ihmetellytkin tätä pitkähköö taukoo blogin puolella mutta en oo yksinkertasesti ehtiny kirjottelee mitään. Ensiks oli se viikko milloin oltii Levillä ja sen jälkee ku sieltä kotiuduttii koulun kanssa on ollu ihan hirveesti töitä ja sit tosiaa tällä viikolla oli jo kokeita ja piti lukee sit niihin.
  Tänään aion pitkästä aikaa vaan olla. Meen ulos lenkille tonne ihanaan auringonpaisteeseen, siirrän vihdoin Lapin kuvat koneelle jne. Oon tänään jo ehtinyt vähän aloittaa blogin ulkoasun muokkausta ja se homma jatkuu tässä kevään mittaan. En oo tykänny tuosta ulkoasusta oikein missään vaiheessa, mutta en oo oikein osannu tehä sille mitään. Nyt oon kuitenkin löytäny aivan täydellisiä ohjeita joiden avulla osaan muokata yhtä sun toistakin kohtaa ;) Älkää siis ihmetelkö jos blogissa näyttää silloin tällöin vähän oudolta/keskeneräiseltä.
  Niin ja huomenna tai vielä tänään tai kumminkin tässä lähiaikoina voi sitte odottaa sitä Lapin reissu postausta :) Mutta nyt meitsi lähtee sinne lenkille ja tähä loppuun vähä kännykkäkuvia viime viikkoje ajalta. Luvassa vähä maistiaisii Lapistakin ♥ Tsemppii muuten kaikille joilla alkaa/alkoi koeviikko!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }