Sivut

13.5.2014

AIKA JUOKSEE KARKUUN, YRITÄN OTTAA SITÄ KIINNI

Mulle on täysi arvoitus miten onnistuin poistaman tän postauksen, mutta nyt se on kuitenkin uudelleen tässä suunnilleen saman sisällön kera! Viime viikko meni pääasiassa kouluhommien ja jääkiekon parissa. Koeviikko lähestyy taas, joten oon yrittänyt saada noita palautettavia tehtäviä mm. äikästä tehtyä. Vaikka kouluun onkin menny tässä viimeaikoina paljon aikaa niin ehdittiin yks ilta Oonan kaa pelailee sulkkista. Se oli kyllä oikeesti ihan sika kivaa ja mulla kävi kaiken lisäks niin hyvä tuuri et pääsin ensikertalaisena ilmaseks :)
  Perjantai-ilta ja lauantaiaamupäivä kulu vielä opiskelun merkeissä, mutta onneks jäi vähän sitä kunnon viikonloppuakin ettei tarvinnu tehä mitään. Sunnuntai kulukin sitten lähes kokonaan äitienpäivän viettoon eli kummassakin mummulassa vierailuun.
  Aika on mennyt viime aikoina ihan älyttömän nopeesti ja alan yhä enemmän uskoa siihen et aika todellakin tuntuu kuluvan sitä nopeammin mitä vanhemmaksi tulee. Oon jo alkanut miettiä sitäkin, että koko lukio on oikeastaan aika lyhyt aika. Jos tää eka vuosikin meni näin nopeasti, niin varmaan toinen ja kolmas vuosi menee vieläkin nopeammin. Ja sitte on taas siinä tilanteessa et pitäis tietää mitä tulevaisuudeltaan haluaa... mut onneks siihen on kuitenkin vielä se kaks vuotta! Niin ja jos joku erehtyy tosta ekasta kuvasta luulemaan että oon oppinut laittamaan hiuksiani niin ei! Mulla sattuu vaan olemaan hiustenlaittotaitoja omaava ja joskus avuliaalla tuulella oleva sisko ♥







Oon saanut nyt muokkailtua tuon ulkoasun tältä erää valmiiksi, joten toivoisin kovasti teidän mielipiteitä! Onko parempi kuin vanha ja olisiko kenties vielä jotain parannettavaa?

Hyvää alkuviikkoa!   : Jenny

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva tää ulkoasu, mun mielestä kyllä parempi kun vanha ja kun opit lisää tän bloggerin käyttöä niin saat vielä hienompia juttuja!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitti sulle kun piristit mun iltaa! ♥

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }