Sivut

28.6.2016

JUHANNUS 2016 KUVAPÄIVÄKIRJA

Moi! Mä odottelen täällä kuumeisesti opiskelijavalintoja Tampereen yliopistolta ja oon yrittänyt keksiä tälle viikolle paljon tehtävää mielessä ajatus siitä josko tää odottelu sujuisi siten hieman kivuttomammin. Nyt on kuitenkin jussikuvien aika kun ehdin ne tässä sopivasti muokkailemaan ennen kuin meen yhden kaverin kanssa lenkkeilemään.
  Mun jussi oli tänä(kin) vuonna erittäin perinteinen ja nautinkin mökillä uimisesta, saunomisesta, sukulaisten ja perheen seurasta sekä tietenkin ihanista järvimaisemista ja hyvistä valokuvausmahdollisuuksista, valvomisesta ja pitkään nukkumisesta. Nyt päästän teidät kuitenkin pidemmittä puheitta kuvien pariin :)
 Millainen juhannus teillä oli tänä vuonna?: Jenny

10 kommenttia :

 1. Oma juhannus kului kotona perheen kanssa - migreenikohtauksessa :-D Sun juhannus kuulostaa myös tosi kivalta! Kamalaa ajatella, että itse on ensi vuonna odottamassa myös että pääseköö minnekkään opiskelemaan.. Pidän peukkuja sulle pystyssä!

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala, migreeni ei kuulosta ollenkaan hyvältä :/ Jes ihanaa kun niin moni pitää mulle jo peukkuja, täytyy vaan odottaa ja toivoa parasta! Ja tiiän kyllä et etukäteen tää tilanne saattaa tuntua pahalta mutta kyllä tästä selviää kunhan järjestää viimeisen parin viikon ajalle ennen tulosten julkaisua tarpeeksi puuhaa ettei ehdi ajatella liikaa :D

   Poista
 2. Ihania kuvia, etenkin toi eka ♥ Ja notskilla on ihana istua pimenevässä illassa (ehkä ainoo juttu mikä omasta juhannuksesta puuttu)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hurjasti Linda! Toi on kyllä niin totta, tulen rätinä ja liekkien katselu on jotenkin tosi rentouttavaa ja tunnelmallista <3

   Poista
 3. Onko tullut s-postia journalistiikasta? t. Se joka ei jaksa odottaa tuloksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tullut :/ mut no enää tää päivä ja huomenna vihdoin on pakko tulla se tieto!

   Poista
 4. Onpa ihanan kesäisiä kuvia! Ja kiva muuten taas löytää toinen porilainen bloggaaja :-)

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja hei samat sanat sulle... Tuntuu nimittäin aina et kaikki bloggaajat asustelee muualla kuin täällä :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }