Sivut

25.6.2016

THROWBACK - JUHANNUS 2011-2015

Moikka ja oikein hyvää juhannuspäivää kaikille! Inspiroituneena niistä tb-asukuvapostauksista, joita blogeissa on viime aikoina vilahdellut, mä päätin koota postauksen samaan tyyliin viime vuosien juhannuskuvista. Tässä näkee kivasti oman kehityksen ja myös kuvausvälineiden erot, sillä ainakin ensimmäinen kuva on otettu kännykän kameralla... Kiva myöskin jälkikäteen muistella mitä on minäkin juhannuksena tehnyt, joistakin kuvista palautuu se fiilis vain niin elävästi mieleen. Kuvat ovat aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.


Mä tykkään itse näiden throwback-postauksien teosta ihan hurjasti ja joku teistä lukijoistakin (tervetuloa muuten uusille!) väläytti näille vihreää valoa, joten näitä nähdään varmasti jatkossakin aina silloin tällöin... Nyt mä kuitenkin toivotan pidemmittä puheitta kaikille ihanaa jussiviikonlopun jatkoa! : Jenny

6 kommenttia :

 1. Onko tuloksia tullut

  VastaaPoista
 2. :/ hain itse kanssa Tampereelle journalistiikkaan eikä tuloksia kuulu... Tiedätkö ketään sinne hakenutta, joka olisi jo tulokset saanut? Meinaa hermot jo mennä tämän odotuksen kanssa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! En oo kyllä kuullut et ketään ois vielä saanut tuolta journalistiikasta & viestinnästä tuloksia, mutta toiveikkaana odottelen jos vaikka huomenna tulis tiedot sieltä kun viime vuonna monesta paikasta on ainakin tullu viikkoa "etukäteen" :)

   Poista
 3. Tuliko sulle e-mailiin joku hakijakysely Tren yo:sta avoimista opinnoista? Meinaako se nyt ettei päässyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli joo kanssa tuollainen hakijakysely, mutta mulla ainakin luki siinä lapussa jonka sai pääsykokeista että kaikille hakijoille lähetetään tuollainen eli ei hätää, ei kerro mitään sisäänpääsystä (tai pääsemättömyydestä)! Mulla myös lukee s-postissa että halutessaan voi osallistua sellaiseen arvontaan josta voittaa noita avoimia yliopisto-opintoja ilmaiseksi ja allekirjoituksena on Hakijapalvelut eli viesti ei edes ole suoraan avoimelta yliopistolta ainakaan mun tapauksessa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }