Sivut

27.3.2015

HULLU PORO AREENA 4.3. - ANNA ABREU

Mooi! Täällä kirjoittelee väsynyt bloggari, joka on lukenut yötä myöden kokeisiin. Keskiviikon uskonto ja torstain ruotsi tuntui menevän melko hyvin mutta hyvä onni ei jatkunut enää tän päivän matikan kokeeseen. Voin tälleen jälkikäteen todeta että nää logaritmit ja eksponenttifunktiot ei oo ihan mun juttu. Mutta that´s it, laskeskelin että sain kuitenkin sen verran pisteitä haalittua et läpi menee ja sehän se pääasia on. Autokoulun ykkösvaihekin alkaa olla jo loppusuoralla, joten nyt on aika hyvä fiilis. Tosin ne ens viikon neljä koetta vähän stressaa mut päätin et tänä iltana en vielä aattele niitä ja sillä selvä!
  Nyt ois tulossa toista Levi-postausta, tosin vähän erilaisempaa sellasta, sillä vuorossa ois keikkakuvia... Saatiin tosiaan idea mennä kattoon Anna Abreuta kun sisko vähän randomisti katteli netistä mitä kaikkee Levillä tapahtuis meen lomailuviikolla. Toi oli mun ensimmäinen kunnon keikka ikinä ja oli kyllä niin huippua! Tunsin vaan itteni tuolla jotenkin vanhaks kun yleisön keski-ikä oli jotain 12v. hahah :D No oli siellä nyt siis ihan aikuisiakin mutta ne istuskeli kaikki jossain siellä reunoilla, joten erotuin kivasti joukosta siinä eturivissä. Nyt kuitenkin itse asiaan eli niihin kuviin ;)
Tällä kertaa ei muuta, paitsi että kuvista kuulisin mielellään palautetta! Mä itse tykästyin näihin ja nää onnistu musta yllättävän hyvin, mutta siis teidän mielipiteitä ois kans kiva kuulla :) Viettäkää rento ja kiva viikonloppu!: Jenny

2 kommenttia :

 1. Musta varsinkin tokavika on onnistunu! Keikkakuvista harvemmin tulee tosi hyviä, mun kuvat viime vuoden festareilta on jotain nii järkyttävää... :D tosin ne olikin otettu puhelimella!

  Oi voi mäkin haluisin taas kuunteleen livemusiikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livemusiikki on kyllä niin parasta! <3 ja mäkin tykkään tosta toisteks viimisestä kuvasta tosi paljon, se on itseasias lemppari näistä kaikista :) Kiitos vielä kommentista, piristi ihanasti tälleen keskellä koeviikkoa!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }