Sivut

21.9.2015

KUULUMISIA & I`M BACK

Moikka! Kirjoitin seuraavan pienen tekstinpätkän illalla ruotsin kirjoitusten jälkeen ja päätin jättää sen tähän, sillä se kuvas sen hetkisiä fiiliksiä vaan niin hyvin. Aion kyllä kertoa kuulumisia vähän muunkin kuin kirjoitusten osalta, joten älkää huoliko! ;) Ensin kuitenkin tää "pakollinen" kirjoitukset-teema käsittelyyn, joten meen tästä pidemmittä puheitta asiaan.


On perjantai-ilta ja istun tässä sohvalla oottamassa muuta perhettä kattomaan mun kanssa uuden Vain Elämää-kauden ekaa jaksoa. Väsyttää niin paljon vaikka kello ei taida olla edes yhdeksää. Käsi tuntuu aavistuksen puutuneelta ja päässä pyörii vielä ruotsin sanat ja prepositiot. Selkeesti kirjotusten jälkeinen ilta.


Mun elämään on tässä tauon aikana siis kuulunut lähinnä tätä kirjoitusrumbaa. Kokonaisuutena mulle jäi ihan hyvät fiilikset sekä ruotsista että bilsasta. Saa nyt sitten nähdä muuttuuko mieli alustavien pisteiden jälkeen mutta ainakin vielä tuntuu siltä, ettei nyt ihan penkin alle tainnut mennä. Bilsa ärsytti kyllä siinä mielessä että koko ihmisen bilsasta ei kysytty _mitään_ ja se oli kuitenkin yks niistä jutuista, jotka oisin osannu parhaiten.

 
Mennäkseni nyt kuitenkin niihin muihin aiheisiin kuin koulu niin jonkun verran on ehtinyt tapahtua kivoja juttujakin. Perjantaina kirjoitusten jälkeen otettiin yhden kaverin kaa suunnaksi Puuvilla ja pidettiin ansaittu herkkuhetki Pannukakkutalossa. Sitä seuraavana päivänä eli lauantaina nukuin aamulla pitkään ja vietin aamupäivän superrennosti nollaten aivoja, jonka jälkeen aloinkin pikkuhiljaa valmistautua mun kaverin Jennan synttäreihin. Täytyy kyllä sanoa että oli tosi ihana ilta ja muutenkin oli kiva pitkästä aikaa vähän sosialisoitua ja tutustua uusiin ihmisiin!
  Tän tauon aikana on tullut myös juhlittua serkun 14v. synttäreitä, hankittua liput Cheekin Alpha Omega tourille, käytyä ekoilla pianotunneilla kesän jälkeen ja jatkettua 365 photos challengea, tälleen muutamia juttuja mainitakseni! Ainoo mikä oikeesti nyt ärsyttää ja suoraan sanoen vähän hävettääkin on se, kuinka vähän liikuntaa tässä viime aikoina on tullut harrastettua. Voisin vain laittaa tän liikkumattomuuden kirjoitusten ja ajanpuutteen piikkiin jota se toki on osaksi ollutkin, mutta sitä en aio tehdä vaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja yrittää taas säännöllisin väliajoin löytää sinne lenkkipoluillekin. Ihan hyvä alku olikin aiemmin tänään tehty tunnin lenkki :)

Palaillaan taas pian, mut nyt ei muuta kuin hyvää alkuviikkoa kaikille! : Jenny

2 kommenttia :

 1. Moikka! Oli pakko kommentoida ja kysyä, että millanen se ruotsin yo-koe sun mielestä oli? Kävin sen itekin tekemässä perjantaina tekemässä ja mun mielestä se oli _vaikee_. Saattohan se tietty johtua vähän siitäkin, että nukuin vaan sen neljä ja puol tuntia edeltävänä yönä.. :'D alustavat pisteet sain eilen, 177/299, eli C sieltä varmaan tulee, elle pisterajat tipu ja mun pisteet pysy samana, sillon voin saada jopa M'n, josta olisin superonnellinen, tavoitteena kun oli se B... :D

  Hyvää alkanutta viikkoa sullekin! (:
  - Taru / http://ma-ja-siipeni-mun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiva kun kommentoit! Musta toi koe ei ollut mikään supervaikea mut ei kyllä missään nimessä helppokaan... Mulla itellä oli eniten vaikeuksia niissä luetunymmärtämisissä, oli jotenkin ihmeellistä sanastoa ja musta tuntu monessa kohdassa et ois sopinu kaksikin vastausta. Kirjoitelmien aiheista taas tykkäsin ja ne taisikin mennä mulla parhaiten. Mä en oo saanu vielä mitään alustavia pisteitä ja joudun odottelemaan niitä vielä varmaan viikon mutta toivon kyllä hartaasti että sieltä se M tulis ja luulen että siihen on kyllä ihan hyvät mahdollisuudetkin! Onnea sulle kuitenkin noista pisteistä, ylitti ainakin kivasti sun tavoitteen :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }