Sivut

30.9.2015

INSPIROIVIMMAT INSTAGRAMIT

Moii! Mähän pyysin teitä elokuun alussa linkkaamaan teidän instagrameja ja tässä tulis nyt vihdoin nää mun lempparit. Linkkauksia tuli ihan hurja määrä blogin kokoon nähden ja ison määrän vuoksi myös tilien läpikäyminen vei melko kauan aikaa. Ja olihan tässä välissä nyt tää pieni tauko ja kirjoituksetkin... Yleisesti ottaen vois sanoa että tykkään sellasista ig-tileistä, joista löytyy vähän muutakin kuin sitä omaa naamaa. Mun maku on kuitenkin tässäkin asiassa aika vaihteleva, joten sen jälkeen kun olin saanut puolet tileistä karsittua pois, alkoi ilmassa olla jo todella isoa valinnanvaikeutta. Lopulta kuitenkin päädyin valitsemaan seuraavat 10 tiliä "voittajiksi". Haluun nyt kuitenkin ennen näiden tilien esittelyä kiittää vielä kaikkia, jotka oman tilinsä kävivät linkkaamassa! :)

HUOM! Tilit ovat satunnaisessa järjestyksessä.

@adaelina
Kauniita kuvia arjen pikku hetkistä. Nää sanat mulle tuli tästä tilistä ekana mieleen. Tykästyin tosi paljon kuvien harmoniseen värimaailmaan ja siihen että ihan tavalliset jututkin oltiin saatu näyttämään kuvauksellisílta.


@leabjornn
Lean tilissä mun huomion kiinnittivät upeat luontokuvat, joista tili pääasiassa koostuukin. Mukaan mahtuu kuitenkin myös kaupunkikuvia ja selfieitä. Tää tyttö osaa todellakin kuvata!


@ellanooran
Söpöjä selfieitä, maukkaita ruoka-annoksia, upeita kuvia mitä hienoimmiksi värjäytyneistä taivaista ja pilvistä... Ellanooran ig-tilissä ensimmäisenä kiinnittivat huomion juurikin nuo taivaskuvat ja toinen mihin tykästyin heti aluksi oli aitous.


@liisijarvelainen
Liisin feedi täyttyy upeista kuvista sekä ulkomailta että ihan täältä koti-Suomestakin. Kuvat ovat ihanan valoisia ja hyvälaatuisia ja mukaan mahtuu myös söpöjä kuvia ihan arkisistakin jutuista, hyvänä esimerkkinä noi viimeisen kuvan sukat. Tsekatkaa muuten myös Liisin toinen tili @liisijarvelainenphoto, josta löytyy myös mitä upeimpia kuvia!


@mariannnne
Cooleja ja inspiroivia asukuvia, raakaherkkuja ja ihan "normaaleitakin" herkkuja, upeita auringonlaskuja ja asetelmia. Tää ig-tili tosiaan pursuaa inspiraatiota erilaisiin juttuihin!


@tuppuraisenmartta
Tää feedi oli mun mielestä ihanan persoonallinen ja rakastuin kertaheitolla kuvien kuvateksteihin, esim. tän kollaasin ekassa kuvassa oli tekstinä: "Mutta tapahtuu mitä tahansa, voit olla varma, että joku on kirjoittanut siitä laulun."


@siljakivisaari
Luontokuvia, erityisesti kukkia ja selfieitäkin silloin tällöin. Tää tili oli edellisen tapaan musta kivan persoonallinen. Ja salaa tykkäsin tästä myös siksi, että oon addiktoitunut kukkien kuvaamiseen :D


@joannaemiliaa
Hyvää fiilistä, onnellisia hetkiä, tunteiden vangitsemista. Mulle tuli ainakin itselle esim. tosta kollaasin viimeisestä kuvasta tosi onnellinen fiilis, vaikken tiedä tietenkään mitään taustoja ton kuvan takaa. Mun mielestä tää feedi oli just siksi niin koukuttava, että nää kuvat sai mut tuntemaan niin erilaisia tunteita!


@inkanikki
Kauniita ja elämänmakuisia kuvia, joista huokuu onnellisuus ja huolettomuus. Tykästyin tässä tilissä juurikin tuohon, että kuvia katsellessa tulee niin hyvä fiilis.


@taruvanttinen
Viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä Tarun upea tili, joka täytyy toinen toistaan hienommista luontokuvista. Erityisen hienoa musta tässä feedissä on se, kuinka monipuolinen se on. On kesäisiä ja talvisia kuvia, usvaa, Lapin luontoa ja vaikka mitä muuta... Tämä tyttö tosiaan osaa käsitellä kameraansa!

Nyt sitten vaan kaikki katselemaan näiden upeiden tyttöjen kuvia ja seurailemaan heidän tilejä, jos innostuitte näistä yhtä paljon kuin minä! Löysittekö uusia lemppareita? Niin ja jos joku haluaa tsekata mun instan löydyn sieltä nimellä _jennykristiina_ : Jenny

2 kommenttia :

  1. Oli kunnia päästä sun listaukseen! Kiitos paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan itselles osallistumisesta ja inspiraatiosta! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa enemmän kuin uskotkaan <3 Muistathan kuitenkin pysyä asiallisena!

.sidebar { text-align: center; } .sidebar{ float: right; margin-right: -10px; }